Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa kaos çıkar

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0

Genelkurmay eski başkanı emekli Org. Doğan Güreş Basın Kulübü koltuğunda..

KENAN EVREN'İN ÇIKIŞI İÇİN NE DEDİ?

Kenan Evren çok zeki bir insandır. Kendisinin söylediği şey bölge valiliğidir. Merkezi hükümetin yükü alınsın demiştir. Ben aynı fikirde değilim. Bölge valilikleri bu süreci daha fazla uzatır. Ama ona karşı saygım azalmadı ona karşı söylenen sözlere üzüldüm. Bölge valiliğinin bir bölünmeye yol açacağını sanmam.

28 ŞUBAT SÜRECİNİ NASIL DEĞERLENDİRDİ?

ANAVATAN Partisi'yle koalisyon görüşmeleri yapılıyordu. Biz kesinlikle karşı çıktık. Erbakan'ın Libya gezisi sonrası koalisyonun bozulmasını istedim Çiller'den. Asker tanklarla gelmez ama bir muhtıra yersiniz dedim. 28 Şubat öncesinde herşey değişmişti. Sokaklarda aczimendiler rahatlıkla dolaşıyor, Şehler Başbakanlığa rahatlıkla girip çıkıyor ve Başbakan'la yemek yiyiyordu.

Ben Genelkurmay Başkanı olsaydım ben de 28 Şubat'ı yapardım. Çünkü artık son çere kalmıştı.

O dönemde sivil toplum örgütleri şimdiki gibi pısırık değildi. Ortalık ayağa kalkmıştı. Cumhuriyet tehlikeye girmişti. Laiklik en önemli meseledir. Biz Sudiarabistan olamayız.

ASKER İÇİNDE BENİ SEVMEYENLER OLABİLİR

Genelkurmay Başkanlığı zordur. Görevde olduğum süre içinde bazılarında rahatsızlık yaratmış olabilirim. Maraş'ta bir kışlaya adımı verdiler sonra hayatta diye ismi değiştirdiler. Bu tavır tüm Genelkurmay'ın tavrı değildir. Ben bu tavra üzüldüm. Çünkü Kenan Paşa'da hayatta ama onun da ismi İstanbul'da bir kışlaya verildi. Eğer Hüseyin Kıvrıkoğlu'nun bu meselede etkisi olmuş sa ayıp etmiştir.

AKP İÇİN NE DEDİ?

Ben bu hükümetin ekonomik reformlarını destekliyorum ama içindeki bazı isimlerle konuşmam çünkü onlar 28 Şubat döneminde Sadet Partisi içindeydiler. İçlerinde hakikaten içinde kıymetli insanlar var ama sessiz duruyorlar. Sessiz durmamaları gerekir. Laiklik çok önemlidir. AKP aklını başına almalıdır.

ERDOĞAN BAŞBAKAN OLURSA KAOS ÇIKAR

Asker türban var diye Çanka'ya gitmez. Eski bir asker olarak Erdoğan'ı uyarıyorum Çankaya'ya çıkarsa çok büyük kaos çıkar.Bunu görüyorum.

ETEK POLEMİĞİ İÇİN NE DEDİ?

Leven Kırca'nın yaptığı parodiye hala gülerim. Kendisini mahkemeye falan vermedim. Gazeteci tenkit edebilir ama şahsiyetim rencide edilmemelidir.

emeğine sağlık
sanırım burası cumhur başkanı olursa olacaktı
alttan ikinci paragraf

Askeriye bir güzellik yapar mesajı veriyor .
Doğan Güreş
- Zamanında Erbakan'ı uyardım beni dinlemedi , 28 Şubat muhturası geldi .
Bu adam birşey bilmese uyarmaz . Demek istediğim bu kişinin çok önemli biri olduğu .
Yani öle yada böle cumhurbaşkanı olursa sonuçlarına katlanır diye açık mesaj vermiş .

Erdoğan cumhurbaşkanı olunca bu kudurukların ağzından çıkan salyaları yıkamak için belediyenin kaldırım yıkama araçlarından bir hayli alınması gerekecek :D :D

zocor' Alıntı:
Erdoğan cumhurbaşkanı olunca bu kudurukların ağzından çıkan salyaları yıkamak için belediyenin kaldırım yıkama araçlarından bir hayli alınması gerekecek :D:D

Maşallah dakka bir gol bir

Bölüm kuralları :
[*]Seviye korundugu müddetçe hertürlü görüşünüzü paylaşabilir/tartışabilirsiniz
[*]Tahrik edici/ Yerici / Uzlaşma zemini arama kaygısından uzak / Yıkıcı yorumlarda bulunmak yasaktır
[*]Forum genelinde oldugu gibi küfür/hakaret/reklam/mail adresi paylaşımı yasaktır ve gerektiğinde cezalandırmaya tabi tutulabilir

Lütfen biraz daha dikkat.

Yangına böyle körükle giderlerse kaos çıkar. Tayyip o kadar zeki bir insan ki, ordunun tepesine bineceğini gayet iyi bildiği için onların da beğenisini kazanacak bir adayı cumhurbaşkanı yapacak. Başka türlü çözümü yok bunun.

Destekliyorum Yakisir Cumhurbaskanligi Gercekten Çok Guzel İcraatlari Var

cenkkizil' Alıntı:
Destekliyorum Yakisir Cumhurbaskanligi Gercekten Çok Guzel İcraatlari Var

Ne gibi güzel icraatları var söyle de bilelim bizim gördüğümüz tam tersi de :D

" O dönemde sivil toplum örgütleri şimdiki gibi pısırık değildi. Ortalık ayağa kalkmıştı. Cumhuriyet tehlikeye girmişti. Laiklik en önemli meseledir. Biz Suudi Arabistan olamayız."

güzel konuşmuş bence

arkadaşlar yapmayın ya türkiye hangi döneminde bu kadar iyiydi 3 yıla kalmadn hükümet devriliyordu ssk lıların eczane çilesini unutmadık hala 6 yıl öncesiyle şeker, yağ beyaz eşya, araba fiyatlarını bi kıyaslayın isterseniz.Türkiye hangi dönemde imf e borcunu 8 milyar dolara kadar düşürebildi faiz ler ve döviz ne zaman bu kadar düzenli bi seviyede kaldı ne zamn bu kadar ihracat yapabildik ne zman bu kadar düzgün yolları kullanabildik ama biz hala başörtüsü yasağına takılıp kalmışız müslümanlara karşı saldırı yapan amerikada bile baş örtüsü yasağı yokken %99'u güya müslüman olan bir ülkede böyle bir yasak var

karşılaştıralım tabi sadece ekonomiden gelmeyelim ama
bazı işler yapıldı fakat!
diğer alanlardan hiç bahsetmemişin
çiftçiye edilen yakışıksız sözler,uluslararası teröristlere kefalet,şeyhin önünde diz çökme!
Başbakanın eski dönemde yaptığı söylemler,özelleştirme adı altında yapılanlar,son günlerde tartışılan petrol kanunu,telekom özelleştirmesi,KanalTürk'e yapılan tamamen keyfi denetim!
bu liste daha uzar gider,laiklik ile ilgili sözler,şehit babasına hapis cezası...

inan bunları bir kenara atmak zor,hemde çok zor!

Laiklik çok önemlidir. AKP aklını başına almalıdır.

Asker türban var diye Çanka'ya gitmez. Eski bir asker olarak Erdoğan'ı uyarıyorum Çankaya'ya çıkarsa çok büyük kaos çıkar.Bunu görüyorum

yeterli galiba !!!!

bence türkiyede laiklik sorunu yok yani demem oki bu ülke için çalışsında kim olursa olsun

bakarken biraz genişten bakmak lazım ......hep iyi yönlerini görüyorsunuz....

flax' Alıntı:
bu ülke için çalışsında kim olursa olsun

gerçekten çok güzel bir düşünce

ama ülke için çalışanların dürüst,şeffaf çalışmalarını ve de kişilerin veya bazı zümrelerin değil,ulusal çıkarların savunucuları olmaları gereklidir diye düşünüyorum.

Son Birşey Söyleyim ben Bir Elektrikçi olarak LAMBAYA güvenmem :D anlasılmıştır inş :)

şu bir gerçek şuanda ülkemiz çok hassas bir dönemden geçiyor,
ekonomi çok durgun,
pisayalar kan ağlıyor,
acil olarak çözümler üretilmeli,
benim birinci düşüncem ülke ekonomisinin düzelmesi,
ekonomide ülke topraklarını,
yada kaynaklarını satmakla düzelmiyor,
saygılarımla

bence erdoğan cumhur başkanlığına çok yakışır başbakan oldu cumhuriyet yüz yıl geri gitmedi cumhur başkanı oluncakıyamet kopmaz cumhuriyet onunla bilim ve teknolojiyi yakalar çünkü gec ve dinamik üstelik allah kokusuda var ondan zarar gelmez

Bu hükümet bazı şeyleri doğru yapıyor ama 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor. AKP bu yanlışlardan dolayı yaptığı doğruları kaybetti.

trrgf0.th.gif

TIKLAYINN

Lol? nasıl olmuş? Erdoğan cumhurbaşkanı olursa kullanacağımız pankartlardan?:saskin
Biraz çok "Türk'ün Gücü" şeysine mi benzedi ne xDDD

Geri