Erdoğan bekçiyi cebinden aradı

Bilmem iyidir heralde her ikisinide tek bi kişilikte barındıran sensin sen cvp ver bu soruya

Konuyu nerelere getirdiniz maşallah,S.DEMİREL bile yapamazdı bunu.
Tayyibin yaptığı güzel bişeyi , Bahçelinin telefona çıkmamasının karşılaştırmasını yapmanın ne gereği ve ne anlamı var.Elmalarla armutları kerıştırmayalım.
Ayrıca milletimiz seçimini yapmış ve bu insanlarla devam demiştir.Kimsenin millete aptal
muamelesi yapmaya hakkı hukuku yoktur,ben MHP ile AKP nin mecliste yapılamayan birçok şeyide çözeceğine inanıyorum.
HAKİMİYET KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.DEDİK.OKADAR
SAYGILAR,SEVGİLER.

esfanu konuda ki sataşmalara cvp verdiğim için konu dağıldıysa kusura bakmayın

Diğer bi noktaya gelince bahçelinin telefonu açmaması ne demek ya başbakan seni arıyosa senide bu ülkenin halkı meclise gönderdiyse o telefonu kendi kişisel sorunlarını bi kenara bırakarak açmak zorundasın başbakan heralde bahçeliyi geyik yapmak için aramamıştır en azından fikir alışverişinde bulunmak için uğraşıyorsa bu ülkenin başbakanı buna saygı duymak ve desteklemek gerekmezmi
Ülkenin sorunları kişisel meselelerin önüne geçmelidir....!!!

Sayın Erdoğan senin sosyal adaletini bir kez daha anlatım....

'22.5 milyon dolara, zavallı bir gemicik alan, henüz 30´una gelmemiş başbakan oğluna karşılık, 1.3 YTL değerindeki, yaklaşık 1 dolarlık İ.E.T.T. otobüsü bileti alamadığı için seçim sandığının bulunduğu yere gidemeyip oyunu kullanamayan, 39 yaşındaki Hukuk fakültesi mezunu ben. Başbakanın dediği sosyal adalet bu olsa gerek. '(itiraf.com dan alıntıdır.)

Sayın Erdoğan kaldığınız otelin tek kişilik geceliği 18.000 dolar....
Oğlunuzun gemisinden söz etmeye gerek yok...
Mal varlığınızın 355 kat arttığından da söz etmeyeyim....
AKP yöneticilerinin mal varlıklarındanda

Siz AKP kurmayları ve Erdoğanın yakınları BAL küpünü Elinizde tutarken....
İşte Böyle Senede Ayda bir Halkın Dudağına bir parmak bal çalarsınız.... Göstermelik

Durma YoLa Devam Et.....

Seni Herkes Affetse ben affetmem....

İki kere Ban Yedim İkiside Siyaset Yüzünden Ama Duramıyacagım Ya Niye Herkese Yardım Etmiyorda Sadece angel_ina nın Dediği Gibi Tabiri Caizse Yağcılara Yardım Ediyor Diğerleri Milletten Değil Mi Nasıl Kabulleniyorsunuz Anlamıyorum Böyle İnsanları

Grave_Worm , sagu turan ile aynı üni demisin?
on dokuz mayıs da yani? :)
11 kez ip leriniz çakışıyor, geçmiş olsun şimdiden güle güle:)

Aslan kardeş sizede seyran tepeyi verdiler galiba buda yardımdır.
Tayyibin muhasebacisi arkadaşım,gemiyi oğluna biz almadık,çaldı diyorsan ıspatla.
Otel fiyatlarının bukadar olduğunu bilmiyorum,ben en fazla 60 ytl verdim 2 kişilik 3 yıldız.
120.000 YTL alan FATİH hocaya ne diyebiliyorsun merak ediyorum.
17.000 ytl aylık alan dernek başkanı hakkında ne dersin,
ATMA RECEP DİN KARDEŞİYİZ .
Çaldıysa ALLAH belasını verir merak etme.
saygılar.

Amanında amanın ne kadar duygulandım, salya sümük ağlıyorum şuanda

Salya sümük yorumlar yapmandan daha iyi bi şey ağlaman...!!!!

C-eRbEru-S
çok duygulandım ya, tuveletçiyi cebinden aramış düşünsene, İşde sonunda aramıza gerçek bi halk kahramanı geldi tabrikler rte

SaGu_TuRaN' Alıntı:
Halkla Yandaşlarına hediye gönderilerek ilgileniliyorsa varsın kalsın. Akp'yi hala savunabilen sizin gibi zihniyetleriibret i vesika olarak görmekte ve lanet etmekteyim...

arkadaşım sen ve senin gibilere tek sözüm olabilir,bu ülkenin selameti için lütfen böle dewam edin...
DURMAK YOK, BU YOLDA AYNEN DEWAM....

maharajah' Alıntı:
arkadaşım sen ve senin gibilere tek sözüm olabilir,bu ülkenin selameti için lütfen böle dewam edin...
DURMAK YOK, BU YOLDA AYNEN DEWAM....
Teşekkürü yanlışlıkla attım lanet olsun,
Sen daha Türkçe kelime kullanmayı bilmiyorsun

yehovan' Alıntı:
Sayın Erdoğan senin sosyal adaletini bir kez daha anlatım....

'22.5 milyon dolara, zavallı bir gemicik alan, henüz 30´una gelmemiş başbakan oğluna karşılık, 1.3 YTL değerindeki, yaklaşık 1 dolarlık İ.E.T.T. otobüsü bileti alamadığı için seçim sandığının bulunduğu yere gidemeyip oyunu kullanamayan, 39 yaşındaki Hukuk fakültesi mezunu ben. Başbakanın dediği sosyal adalet bu olsa gerek. '(itiraf.com dan alıntıdır.)

Şimdi çok duygulandım işte gerçekten oturup ağlayacam bu hukucu arkadaşa vah vaaaaah

Gönülleri feth eden fakir babası yasin el kadı yandascısı r.t er. sıkısık oldu birzmnda bir tuvalet görür,tuvalet buram buram kokmaktadır hemen bu kokunun foseptik kokusu oldugubnu anlar ve arabayı saga cektirir..

-acılın kelleler tahrip geliyor diyerek abdesthaneye dalar
-aaaa basbakan! büyük mü kücük mü baskanım
-ortaya karısık
der ve isini görmek icin harekete gecer.İsini görür ve tuvaletciyle sohbete dalar. Tuvaletcinin aklına tvde srettigi bir haber gelir ( adam 3 cocugunun adını sırasıyla recep,tayyip ve erdogan koymustur ve bütün kanalların dikkatini cekmistir)
-baskan benim yakın zamnda bebegim dogucak ve adını r.t.e koyucam nedersin
-koy koy tabi biz hemen basınada haber cakarız gene ortaya karısık birseyler atarız.
der ve o dünya harikası yerden ayrılır. Hikayeyi devam ederdim ama luzumsuz(aynı zamnda sıkıcı) bir yerden sonra nokta koymak lazım.

Geri