Erdoğan Baykal'a öyle bir laf etti ki:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence erdoğanda baykalın lafına cevap vermesin magazinde ünlüler atışırya aynı öle oldu hele 2008 de ooo resmen düello yapıolar koskoca ülke yöneticisi büyük adamlar atışıor biraz aar olmaları lazım

Bugüne kadar Bayka için söylenmiş en doğru tanımlama

eğer baykal hakkında bir kitap yazılacaksa bu söz kitabın önsözü olmalı

bu söz baykalın bile çok hoşuna gitmiştir bence:)

başbakan baykalı baya iyi tanımış ki mükemmel analiziler yapıyor

Tayip sutten cıkmıs ak kasık sanki.. Onun soylediği sacma sapan sozleri bilmeyen mi var. Baykal belki tarif ettiği gibi biri oalbilir ama en azından onun gibi Şehitlerimize laf söylememiştir.. İllaki kapak arıyorsanız Bahçeli'nin ruh ikizi tanımlamasını hatırlayın..Tayyip o soze karsılık verebildimi acaba? Saygılar...

Anlamıyorumki kusura bakmayın tayyip çoban,baykal amele bence...İkiside hiç bi halt yapmasın otursunlar anca birbirlerine laf atsınlar... Allah ikisindende korusun... Ve en azından baykalın bi düzgün konuşma stili var. Tayyip bey halkın içinden kopmuş ya göya diplomasi kurallarınında bir haberdar.. cemaatinin stilinde kocakarı ağzıyla ağzını yayarak konuşsun...

Kendisinin kabiliyeti de anca çalıp çırpmak cumhuriyeti laikliği devirmektir zaten...

Kendisinin kabiliyeti de anca çalıp çırpmak cumhuriyeti laikliği devirmektir zaten...

Ya siz uzayda mı yaşıyorsunuz

Daha bir kaç gün önce Anayasa mahkemesi CHP yi çaldığı kayıp trilyondan dolayı mahkum etmedi mi

Ya siz uzayda mı yaşıyorsunuz

Daha bir kaç gün önce Anayasa mahkemesi CHP yi çaldığı kayıp trilyondan dolayı mahkum etmedi mi

Asıl siz uzayda yaşıyorsunuz sanırım...

Kendi partiniz 1 trilyon değil, milyonlarca trilyon çalıyor, Çin'de Türkleri katlediyorlar, bir şey demiyor, oh ne güzel...

Kendisinin yıllar önce Atatürk karşıtı şiirleri göğsünü gere gere büyük bir marifetmiş gibi okuduğunu bilmiyor musunuz?

Cumhuriyet düşmanı olduğunu, ABD'nin partisi olduğunu bilmiyor musunuz?

Lütfen, uyanalım artık...

Asıl siz uzayda yaşıyorsunuz sanırım...

Kendi partiniz 1 trilyon değil, milyonlarca trilyon çalıyor, Çin'de Türkleri katlediyorlar, bir şey demiyor, oh ne güzel...

Kendisinin yıllar önce Atatürk karşıtı şiirleri göğsünü gere gere büyük bir marifetmiş gibi okuduğunu bilmiyor musunuz?

Cumhuriyet düşmanı olduğunu, ABD'nin partisi olduğunu bilmiyor musunuz?

Lütfen, uyanalım artık...

Arkadaşın sorusuna cevap vermek yerine kem küm edip lafı başka yere çevirme

Anayasa Mahkemesi CHP nin tiryonları usulsüz harcağı ve bunu belgelendiremediği için

Cumhuriyet Başsavcılığına dava açtı.Yani Türkiyenin en yüksek mahkemesi CHP yi trilyonları hortumalamaktan mahkum etti.

Sen bukonuda yorum yapacağına başkası şunu yapmış bunu yapmış ayaklarına yatıyorsun

Kimin neyi çaldığını siz iyi bilirsiniz.

Çankaya belediye başkanı kendi ağzıyla CHP li "YAMYAM" ları nasıl doyurmaya çalıştığını anlatmadı mı

Çinde uygur katliamına gelince bukonuda konuşmayan tek kişi Ergenekonun avukatı Baykal

Varmı Baykalın bu vahşet için tek kelime tttiğini duyan bilen

edemez çünkü bu vahşeti yapan larda çinde ki Komünist parti . Fikir arkadaşlarınız yani

Arkadaşın sorusuna cevap vermek yerine kem küm edip lafı başka yere çevirme

Anayasa Mahkemesi CHP nin tiryonları usulsüz harcağı ve bunu belgelendiremediği için

Cumhuriyet Başsavcılığına dava açtı.Yani Türkiyenin en yüksek mahkemesi CHP yi trilyonları hortumalamaktan mahkum etti.

Sen bukonuda yorum yapacağına başkası şunu yapmış bunu yapmış ayaklarına yatıyorsun

Kimin neyi çaldığını siz iyi bilirsiniz.

Çankaya belediye başkanı kendi ağzıyla CHP li "YAMYAM" ları nasıl doyurmaya çalıştığını anlatmadı mı

Çinde uygur katliamına gelince bukonuda konuşmayan tek kişi Ergenekonun avukatı Baykal

Varmı Baykalın bu vahşet için tek kelime tttiğini duyan bilen

edemez çünkü bu vahşeti yapan larda çinde ki Komünist parti . Fikir arkadaşlarınız yani[/SIZE][/FONT]

Sen de kem küm etmesen de benim dediklerimi kabul etsen... Fikir arkadaşın Tayyip'in Atatürk'e küfreden şiirleri göğsünü gere gere okuduğunu kabul etsen...

Unutma ki Türkiye'nin en yüksek mahkemesinin büyük çoğunluğu da partinizin kapatılmasına karar verdi...

Ayarttığınız Haşim olmasaydı, bütün bu işlerle uğraşmazdık şimdi...

Hoş, gerçi o zaman da kahraman olurdu soyguncu, en iyisi kendilerinden gitmeleri...

3-4 seneye bütün gerçekler tamamen ortaya çıkınca, nasıl yutacaksın bu laflarını, bilmiyorum...

Ha ek olarak, ben bu konuda CHP'yi de savunmuyorum. Çaldığı trilyonu savunmuyorum. Sizin gibi değiliz biz, yanlışlarımızı kabul ediyoruz, ama siz, hiçbir şeyi kabul edemiyorsunuz maalesef...

İki parti arasındaki fark bu...

Sen de kem küm etmesen de benim dediklerimi kabul etsen... Fikir arkadaşın Tayyip'in Atatürk'e küfreden şiirleri göğsünü gere gere okuduğunu kabul etsen...

Unutma ki Türkiye'nin en yüksek mahkemesinin büyük çoğunluğu da partinizin kapatılmasına karar verdi...

Ayarttığınız Haşim olmasaydı, bütün bu işlerle uğraşmazdık şimdi...

Hoş, gerçi o zaman da kahraman olurdu soyguncu, en iyisi kendilerinden gitmeleri...

3-4 seneye bütün gerçekler tamamen ortaya çıkınca, nasıl yutacaksın bu laflarını, bilmiyorum...

Ha ek olarak, ben bu konuda CHP'yi de savunmuyorum. Çaldığı trilyonu savunmuyorum. Sizin gibi değiliz biz, yanlışlarımızı kabul ediyoruz, ama siz, hiçbir şeyi kabul edemiyorsunuz maalesef...

İki parti arasındaki fark bu...

Şunu anladım ki sen sahiden bilgi yoksunu zır cahil birisinin

yazdıklarının hiç biri doğru değil ve

1.Tayyip Erdoğan ın Atatürk e küfrettiği şiiri hangisiymiş söylede bilelim.Eğer söyleyemezsen bilki sen adi bir iftiracısın

2."Unutma ki Türkiye'nin en yüksek mahkemesinin büyük çoğunluğu da partinizin kapatılmasına karar verdi... " Bu cümle sana ait.Aslında bu cümleyi kullanabilecek kadar cahil be bilgisiz birisiyle tartışmak bile kişinin kendisine hakarettir.

Anayasa Mahkemesi Ak Partiyi kapattıysa parti hala nasıl iktidarda bre cahil.Sen mahkemelerin verdiği karalarını bile anlamaktan yoksun sun.

3.Kim kimi ayartmış haberin yok.Osman paksüt ve karısı Kapatma davası sırasında ergenekoncularla ve CHP le işbirliğine gidip gizli bilgileri sızdırdığı için yargılanıyor
Anayasa mahkemesi tarihinde ilk defa bir üyesini bu şekilde kendisi yargılayacak

olmayan siyasi bilginle birde utanmadan gelip burda gürültü kirliliği yapıyorsun

sen git ömce kültür seviyeni yükselt hadi

Şunu anladım ki sen sahiden bilgi yoksunu zır cahil birisinin

yazdıklarının hiç biri doğru değil ve

1.Tayyip Erdoğan ın Atatürk e küfrettiği şiiri hangisiymiş söylede bilelim.Eğer söyleyemezsen bilki sen adi bir iftiracısın

2."Unutma ki Türkiye'nin en yüksek mahkemesinin büyük çoğunluğu da partinizin kapatılmasına karar verdi... " Bu cümle sana ait.Aslında bu cümleyi kullanabilecek kadar cahil be bilgisiz birisiyle tartışmak bile kişinin kendisine hakarettir.

Anayasa Mahkemesi Ak Partiyi kapattıysa parti hala nasıl iktidarda bre cahil.Sen mahkemelerin verdiği karalarını bile anlamaktan yoksun sun.

3.Kim kimi ayartmış haberin yok.Osman paksüt ve karısı Kapatma davası sırasında ergenekoncularla ve CHP le işbirliğine gidip gizli bilgileri sızdırdığı için yargılanıyor
Anayasa mahkemesi tarihinde ilk defa bir üyesini bu şekilde kendisi yargılayacak

olmayan siyasi bilginle birde utanmadan gelip burda gürültü kirliliği yapıyorsun

sen git ömce kültür seviyeni yükselt hadi

[VIDEO]
www.youtube.com/watch?v=Xd_pwdCzrBE[/VIDEO]

Gözükmüyorsa direk linkini de vereyim eğer bilgin yeterse bir yol bulur da girebilirsin belki;

www.youtube.com/watch?v=Xd_pwdCzrBE

Al metin;

ASKER DUASI

Asker Duası; Ziya Gökalp'in 1912 yılında gerçekleşen Balkan Savaşı sırasında Türk askerleri için yazdığı şiirdir. 1913 yılında "Halka Doğru" isimli dergide yayınlanan şiirin tam metini şöyledir:

Elimde tüfenk, gönlümde iman,

Dileğim iki: Din ile vatan...

Ocağım ordu, büyüğüm Sultan,

Sultan’a imdad eyle Yarabbi!

Ömrünü müzdad eyle Yarabbi!

Yolumuz gaza, sonu şehadet,

Dinimiz ister sıdk ile hizmet,

Anamız vatan, babamız millet,

Vatanı mamur eyle yarabbi! .

Milleti mesrur eyle Yarabbi!

Sancağın tevhid, bayrağım hilal,

Birisi yeşil, ötekisi al,

İslam’a acı, düşmandan öc al,

İslam’ı abad eyle Yarabbi!

Düşmanı berbad eyle Yarabbi!

Cenk meydanında nice koç yiğid

Din ile yurt için oldular şehid

Ocağı tütsün,sönmesin ümid

Şehidi mahzun etme Yarabbi!

Soyunu zebun etme Yarabbi!

Kumandan,zabit babalarımız.

Çavuş,onbaşı,ağalarımız,

Sıra ve saygı,yasalarımız.

Orduyu düzgün eyle Yarabbi!

Sancağı üstün eyle Yarabbi!

Balkan savaşı sırasında; bahsedilen düşman Bulgarlar ve diğer ülkeler; Sultan'da bahsedilen de Sultan Reşad'dır. Şiirin orijinal versiyonuna; Fevziye Abdullah Tansel'in yazdığı, Türk Tarih Kurumu Yayınları tarafından yayınlanan "Ziya Gökalp Külliyatı-1 Şiirler ve Halk Masalları" (1989) (ISBN 975-16-0204-1) eserinden de görülebilinir.

Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Aralık 1997 tarihinde gerçekleşen Siirt mitinginde, ilk ve son kıtalar okunmamış, ilk kıtanın yerine de şu dizeler söylenmiştir:

"Minareler süngü, kubbeler miğfer

Camiler kışlamız, mü'minler asker

Bu ilahi ordu dinimi bekler

Allahu Ekber, Allahu Ekber"

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=44181

Al bu da o konuşmadan bir metin;

‘‘Türkiye'de düşünce özgürlüğü yok ve ırk ayrımı yapılıyor. Referansımız İslamiyet. Bizi hiçbir zaman sindiremezler. Batı insanının bile inanç hürriyeti var. Türkiye'de neden buna saygı gösterilmiyor? Minareler süngü kubbeler miğfer camiler kışlamız müminler asker. Okunan ezanı kimse susturamayacak. Türkiye'deki ırk ayrımına kesinlikle son vereceğiz. Çünkü Refah Partisi diğer partilerle zıt fikirde. Bizi hiçbir zaman sindiremezler. Gökler yerler açılsa üzerimize tufanlar yanardağlar saçılsa yolumuzdan dönmeyiz. Benim referansım islamiyettir. Bunu yerine getiremiyorsam yaşamanın ne anlamı var. Batı insanının bile inanç hürriyeti var. Avrupa'da ibadete başörtüsüne saygı duyuluyor. Ama Türkiye'de engelleme getiriliyor. Türkiye'de neden buna saygı gösterilmiyor. Okunan ezanı kimse susturamayacak. Çünkü ezanın sustuğu yerde insanların huzuru olmaz. Kürt Arap Çerkez ayrımı yapılamaz. Çünkü bütün insanların birleştiği çatı İslam'dır. Türkiye'deki ırk ayrımına kesinlikle son vereceğiz. Bunu bu hale getirenler utansın.’’

http://www.izafet.com/guncel-olaylar/233304-tayyip-erdogana-hapis-yolunu-gosteren-konusmasi.html

Sana yetmemiştir al başka bir siteden de oku;

http://www.zekirdek.com/forum/lay-lay-lom/recep-tayyip-erdogan-siir-davasinda-hapis-207323/

Google arama linki: http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=tayyip+hapis+şiir&meta=

Şimdi ne diyeceksin bay zır cahil? Hani yalandı... Hani iftiraydı... Ne oldu? Böyle oturturlar adamı yerine bilip bilmeden konuşmayacaksın!

Yok sen hiç konuşma benle tartışma gerek yok kendine hakaret olacakmış ya sen kendine en büyük hakareti bu küfübaz cahiloğlucahile oy vererek yapmışsın! Daha başka hakarete gerek yok...

Ben orada büyük çoğunluğu dedim zaten bilgisiz vitaminsiz. 11 kişiden 6'sı basit bir matematik hesabıyla büyük çoğunluğu olur zaten.

Ergenekon diyor hala ya... Tamam kardeşim tamam, size yakışır ergenekon, size yakışır, memleketin profesörlerini hapse atmak, öldürmek size yakışır, siz profesörsüz kalın zaten cahil doğmuşsunuz cahil gideceksiniz...

Sen gelip olmayan bilgilerinde gürültü de değil kirliliğin en alasını yapıyorsun!

Sen git bir iki üniversite lise falan bitir biraz matematik biraz tarih öğren gel ondan sonra tartışalım

sevigili arkadaşlar cuk oturtmuş demesi çok basit...

Ermenistan karabağı işgal etti hala elinde ve binlerce soydaş ve dindaşımızı öldürdüğü yetmezmiş gibi her ay en az 4-5 azeri askerimizi şehit etmekte.. ve bunları ülke çıkarları adı altında yapmaktadır.
ağrı il sınırımızın 100 metre ilerisine nükleer santral kurmuş ve atıkları türkiyeye akmaktadır. ABD de lobiler kurup kendini haklı çıkartmaya çalışan ermenistana gitmek akıl işimidir?

cevaplar cuk oturmuşmudur.. at gözlüklerini çıkartalım artık

Alican kardeş erdoğan ın Atatürk e sözde ettiği küfürü koymanı bekliyoruz. Lafı söyleyipte buraya alakasız bir şiir koyamazsın. Son linkini verdiğin şiirin söylediklerinle alakası yok. Ve %40 ile bu ülkenin başına geçtiyse bu parti, düşünmesi gereken asıl akpartiye oy vermeyenlerdir.

Biz görüyoruz kimin kime kapak yaptığını.Bizim CHP GENEL BAŞKANIMIZ SAYIN DENİZ BAYKAL başbakanı yüzleşmeye çağırıyor ama başbakan neden yüzleşemiyor.Çünkü kendiside biliyor sahtekar olduğunu ama tv önüne çıkamıyor.Anca lafta kalır başbakanın dedikleri.
ATATÜRKÇÜYÜZ CHPCİYİZ

Alican kardeş erdoğan ın Atatürk e sözde ettiği küfürü koymanı bekliyoruz. Lafı söyleyipte buraya alakasız bir şiir koyamazsın. Son linkini verdiğin şiirin söylediklerinle alakası yok. Ve %40 ile bu ülkenin başına geçtiyse bu parti, düşünmesi gereken asıl akpartiye oy vermeyenlerdir.

Koydum mu, koydum...

İnsanların önündeki şeylerin içini görmesi lazım biraz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri