mrtzcn
New member
tayyibin dediği lafları duysanız...............
Kendisinin kabiliyeti de anca çalıp çırpmak cumhuriyeti laikliği devirmektir zaten...
Ya siz uzayda mı yaşıyorsunuz
Daha bir kaç gün önce Anayasa mahkemesi CHP yi çaldığı kayıp trilyondan dolayı mahkum etmedi mi
Asıl siz uzayda yaşıyorsunuz sanırım...
Kendi partiniz 1 trilyon değil, milyonlarca trilyon çalıyor, Çin'de Türkleri katlediyorlar, bir şey demiyor, oh ne güzel...
Kendisinin yıllar önce Atatürk karşıtı şiirleri göğsünü gere gere büyük bir marifetmiş gibi okuduğunu bilmiyor musunuz?
Cumhuriyet düşmanı olduğunu, ABD'nin partisi olduğunu bilmiyor musunuz?
Lütfen, uyanalım artık...
Arkadaşın sorusuna cevap vermek yerine kem küm edip lafı başka yere çevirme
Anayasa Mahkemesi CHP nin tiryonları usulsüz harcağı ve bunu belgelendiremediği için
Cumhuriyet Başsavcılığına dava açtı.Yani Türkiyenin en yüksek mahkemesi CHP yi trilyonları hortumalamaktan mahkum etti.
Sen bukonuda yorum yapacağına başkası şunu yapmış bunu yapmış ayaklarına yatıyorsun
Kimin neyi çaldığını siz iyi bilirsiniz.
Çankaya belediye başkanı kendi ağzıyla CHP li "YAMYAM" ları nasıl doyurmaya çalıştığını anlatmadı mı
Çinde uygur katliamına gelince bukonuda konuşmayan tek kişi Ergenekonun avukatı Baykal
Varmı Baykalın bu vahşet için tek kelime tttiğini duyan bilen
edemez çünkü bu vahşeti yapan larda çinde ki Komünist parti . Fikir arkadaşlarınız yani[/SIZE][/FONT]
Sen de kem küm etmesen de benim dediklerimi kabul etsen... Fikir arkadaşın Tayyip'in Atatürk'e küfreden şiirleri göğsünü gere gere okuduğunu kabul etsen...
Unutma ki Türkiye'nin en yüksek mahkemesinin büyük çoğunluğu da partinizin kapatılmasına karar verdi...
Ayarttığınız Haşim olmasaydı, bütün bu işlerle uğraşmazdık şimdi...
Hoş, gerçi o zaman da kahraman olurdu soyguncu, en iyisi kendilerinden gitmeleri...
3-4 seneye bütün gerçekler tamamen ortaya çıkınca, nasıl yutacaksın bu laflarını, bilmiyorum...
Ha ek olarak, ben bu konuda CHP'yi de savunmuyorum. Çaldığı trilyonu savunmuyorum. Sizin gibi değiliz biz, yanlışlarımızı kabul ediyoruz, ama siz, hiçbir şeyi kabul edemiyorsunuz maalesef...
İki parti arasındaki fark bu...
Şunu anladım ki sen sahiden bilgi yoksunu zır cahil birisinin
yazdıklarının hiç biri doğru değil ve
1.Tayyip Erdoğan ın Atatürk e küfrettiği şiiri hangisiymiş söylede bilelim.Eğer söyleyemezsen bilki sen adi bir iftiracısın
2."Unutma ki Türkiye'nin en yüksek mahkemesinin büyük çoğunluğu da partinizin kapatılmasına karar verdi... " Bu cümle sana ait.Aslında bu cümleyi kullanabilecek kadar cahil be bilgisiz birisiyle tartışmak bile kişinin kendisine hakarettir.
Anayasa Mahkemesi Ak Partiyi kapattıysa parti hala nasıl iktidarda bre cahil.Sen mahkemelerin verdiği karalarını bile anlamaktan yoksun sun.
3.Kim kimi ayartmış haberin yok.Osman paksüt ve karısı Kapatma davası sırasında ergenekoncularla ve CHP le işbirliğine gidip gizli bilgileri sızdırdığı için yargılanıyor
Anayasa mahkemesi tarihinde ilk defa bir üyesini bu şekilde kendisi yargılayacak
olmayan siyasi bilginle birde utanmadan gelip burda gürültü kirliliği yapıyorsun
sen git ömce kültür seviyeni yükselt hadi
Alican kardeş erdoğan ın Atatürk e sözde ettiği küfürü koymanı bekliyoruz. Lafı söyleyipte buraya alakasız bir şiir koyamazsın. Son linkini verdiğin şiirin söylediklerinle alakası yok. Ve %40 ile bu ülkenin başına geçtiyse bu parti, düşünmesi gereken asıl akpartiye oy vermeyenlerdir.