Erdoğan Baykal'a öyle bir benzetme yaptı ki
Yine bombaladı
Başbakan Erdoğan, BOP Eşbaşkanlığı konusunda ilk kez konuşarak 'Bu konu istismar ediliyor dedi.
Erdoğan, 'Yavru Muhalefet BOP eşbaşkanlığım konusunda sürekli konuşuyor. BOP tamamen bir insanı projedir.'
Bunlar daha önce iktidard değil miydi. Ülkeyi yönetemedikleri için kaçtılar diye konuştu.
Biz Yahudi karşıtlığı yapmıyoruz. Öyle yahudiler var ki mesela ülkemizde yahudi dini temsilcisi ne güzel konuştu. Anti semitizm bir insanlık suçudur' diye konuştu. Öte yandan Gazze'de bir İslamifobia'nın uzantısı gerçekleştiriliyor.
Başbakan2ın üslubu sert diyenler, 'Benim bu sözlerim herhalde bombalardan sert değil.Ben Başbakanlık sıfatından önce bir babayım'
'Biz insani yardımlara devam ediyoruz. Hiç bir ülkeyi peşinen yrgılamıyoruz ama ülke yönetimlerini eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor bu.
Biz İsrail Başbakanı ile Suirye meselesini görüştük. Bu konuda Yavru Muhalefet lideri beni sürekli eleştiriyor. Sen bana inanmıyorsun ki ben sana daha ne anlatayım ki Sayın Bahçeli...
Ergenekon davası
Bize düşen Hukuk kurallarının işlemesine yardımcı olmaktır. Yasama yürütme yargı birbirleriyle ayrı çalışır. Yürütme yargının kendine verdği görevi yapıyor. Bundan neden rahatsız oluyorlar?
Biz mafyalarla çetelerle mücadele edeceğiz dedik. Bunun intikamla alakası yok. Muhalefet böyle diyor. İnsan biraz sıkılır. Bu bombalar silahlar neyin nesi? Jandarmamıza ve güvenlik görevlilerimize teşekkür etmek gerekiyor. Sıfatı ne olursa olsun böyle suç işleyenler dolayısıyla kurumlar suçlanamaz.
Dün yaşananları gördünüz. Harbe mi gidiyoruz. Bu konuda adım atan herkesi kutluyorum. Hayırlı oldun. Biz torunlarımıza tertemiz bir gelecek bırakmak istiyoruz. Bize neler yaşattılar neler
Ana Muhalefet Lideri, ürekli hukuka müdahale etmek istiyor. Bir dönem geliyor çetelerle mücadele ediyor. Bir dönem avukatlık yapıyor. Bir dönem geliyor şeritın kestiği parmak acımaz diyor, sonra da bunlar ıvırzıvır diyor. Neden çekiniyorsunuz Sayın Baykal?
Biz de bir laf vardır:'Abdestinden korkusu olmayanın namazından korkusu olmaz'
Sayın Baykal, Elinizi ve dilinizi bu davadan çekin. Bu konuda da yargıyı göreve davet ediyorum'
Kaynak