Erdoğan, Bahçeli'ye Küfür mü Etti

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

Erdoğan, Bahçeli'ye küfür mü etti

Erdoğan, Bahçeli'nin meclisteki açılım toplantısındaki sözlerine küfürle mi karşılık verdi

İktidar ve muhalefet arasındaki sert söz düelloları ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. MHP'nin iddiasına göre Bahçeli'nin TBMM'deki açılım toplantısında yaptığı konuşmaya Erdoğan'ın küfür ederek tepki gösterdi.

ERDOĞAN YERİNDEN MIRILDANDI

Erdoğan, Bahçeli konuşurken, yerinden mırıldandı..El hareketi yaparak mırıldanıp itiraz etti.

İŞTE ERDOĞAN'IN O ANLARI TIKLA İZLE

Erdoğan, Bahçeliye küfür mü etti?

Birbirlerine ne dediler, anlamak zor ama Başbakan'ın bu görüntüsü nedeniyle bu düello mahkemede bitecek..

Meclis Genel Kurulu'nda Kürt açılımı görüşülürken o gün anlaşılamayan ama bugün MHP'nin açıkladığı bir detay var. Erdoğan'ın Genel Kurul'da Bahçeli konuşurken söylediği sözler..

MHP GÖRÜNTÜLERİ DUDAK OKUYUCU UZMANINA İZLETTİRDİ

MHP lideri bir dedektif gibi araştırdı. Dudak okuyucu uzmanlara izlettirdi ve kararını verdi, "Erdoğan küfür ediyor" dedi.

Bahçeli o gün kürsüde, Kürt açılımını eleştiriyordu, Erdoğan da not alıyordu..

SÖYLERSEM RTÜK CEZA KESER

İşte tam bu sırada Erdoğan'ın yüz ifadesi değişti. Paçacı ne dediğini söylersem RTÜK ceza keser diyor..

O gün Başbakan hep konuşurken ağzını kapattı, dudak okuyanlara karşı önlem aldı.Bahçeli bir yerini yakaladı ve görüntüyü banttan tekrar tekrar izledi, kararını verdi.

Kaynak

Başbakan'dan fırça

Başbakan'dan Sinop'ta görevliye fırça: "Beni küfür ettireceksiniz"

Başbakan Erdoğan, Sinop Uğur Mumcu Meydanı’nda partililere hitap ettikten sonra geldiği Hükümet Konağı önünde Sinop-Boyabat Tünelli Geçiş Yolu’nun hizmete açılması törenine katıldı. Konuşmasının sonunda yaptığı anonsun ardından bir görevli yanına yaklaştı ve bir uyarıda bulundu. Bu diyalog Başbakan'ı çileden çıkardı.
İşte o diyalog:

Erdoğan: Şimdi sizleri şuradaki megaboard'dan tünelin açılışına davet ediyorum. Hep birlikte burayı izleyeceğiz. Ve buradan göreceğiz.

Görevli: Bağlantı yok efendim.

Erdoğan: Nasıl yok ya?

Görevli: Tünelle bağlantı yok efendim

Erdoğan: Niye yok olur mu öyle şey ya? Şimdi küfür ettireceksiniz bana...

Ardından da açılışı gerçekleştirmek için bakanları ve milletvekillerini yanına davet etti. Tünelle video bağlantısı olmadığından sinevizyondan sadece fotoğrafları gösterildi.

KAYNAK

Küfür Ettireceksin Vidyosu

nerden ve nası geldiği belli olan bi adamdan daha fazlası beklenemez ki böyle bişey yaptığında da yadırgamamak lazım...

ilk vukuatı değil nasıl olsa, millet alıştı bu tür küfürleşmelere.

Ben olsam o Bahçeli yi tekme tokat döverim çok sabırlı adamlar bu siyasetçiler :durdurun

Bukadar azı bozuk bir adamı Başbakan Seçenler.Anasına Sovuldüğündede Sesini Çıkarmamalıdır.Bacısına Sövdüğündede

Seçilen başbakan onu seçenlere değilde tam tersi onun karşısında çamurlaşan muhaliflere ana bacı sövüyor.
Ne gariptirki muhaliflerin ne anası ne bacısı kaldı ama seslerini duymak namümkün..
Anca boşteneke misali demagoji yukardaki yorumu görende Başbakan kendi seçmenine sövdü zanneder

Çaresizliğin bu kadarı komik olmadan öte gitmiyo malesef..

Başbakan'dan fırça

Başbakan'dan Sinop'ta görevliye fırça: "Beni küfür ettireceksiniz"

Başbakan Erdoğan, Sinop Uğur Mumcu Meydanı’nda partililere hitap ettikten sonra geldiği Hükümet Konağı önünde Sinop-Boyabat Tünelli Geçiş Yolu’nun hizmete açılması törenine katıldı. Konuşmasının sonunda yaptığı anonsun ardından bir görevli yanına yaklaştı ve bir uyarıda bulundu. Bu diyalog Başbakan'ı çileden çıkardı.
İşte o diyalog:

Erdoğan: Şimdi sizleri şuradaki megaboard'dan tünelin açılışına davet ediyorum. Hep birlikte burayı izleyeceğiz. Ve buradan göreceğiz.

Görevli: Bağlantı yok efendim.

Erdoğan: Nasıl yok ya?

Görevli: Tünelle bağlantı yok efendim

Erdoğan: Niye yok olur mu öyle şey ya? Şimdi küfür ettireceksiniz bana...

Ardından da açılışı gerçekleştirmek için bakanları ve milletvekillerini yanına davet etti. Tünelle video bağlantısı olmadığından sinevizyondan sadece fotoğrafları gösterildi.

KAYNAK

Küfür Ettireceksin Vidyosu

konuyla ne alaka arkadaş .. Mubarek CHP nin yan şubesi gibi çalışıyosun başlığa yorum yap sağdan soldan yama yapıp çamurlama .. Ne kadar böle piyango hediyesi gibisin sen yav ..

Seçilen başbakan onu seçenlere değilde tam tersi onun karşısında çamurlaşan muhaliflere ana bacı sövüyor.
Ne gariptirki muhaliflerin ne anası ne bacısı kaldı ama seslerini duymak namümkün..
Anca boşteneke misali demagoji yukardaki yorumu görende Başbakan kendi seçmenine sövdü zanneder

Çaresizliğin bu kadarı komik olmadan öte gitmiyo malesef..

başbakan türkiye cumhuriyeti basbakanıdır. herkesi temsil eder

o makama yakısması lazım, o makamı kaldırabilmesi lazım.

bak ne güzel demişsin ana bacı sovuyor diye kendinde. ana bacı soven stadyumdaki takım taraftarı ya da arka sokaklardaki bir tinerci degil, mecliste bulunan basbakan.

ha bir de işsizlige,enflasyona ve ülkenin icler acısı haline bakıldıgında genel olarak anasına bacısına sovulen muhalifler degil, hükümet ve onun yandaslarıdır.

kendi açınızdan düşününün biri size vatan haini diyor hatta daha beterlerini söyluyor siz içinizden küfür etmişiniz yada dudaklarınız okunarak yanı ula orta hain main bile dememişsisiniz çok görmemek lazım

biraz empati..

bana biri vatan haini dese nerde olursa olsun söverim hiç affetmem zaten sövmeyip altta kalanda vatan sevigisini biraz sorgulasın

kendi açınızdan düşününün biri size vatan haini diyor hatta daha beterlerini söyluyor siz içinizden küfür etmişiniz yada dudaklarınız okunarak yanı ula orta hain main bile dememişsisiniz çok görmemek lazım

biraz empati..

recep tayyip erdoğan'ın "ben bop'un (büyük ortadoğu projesinin) eş başkanıyım" dediği zamanki halinle empati yapmak istemem.

Töreyi uygulasana bahçeli... somuncuoğlu gibi Tayyyibi de dövdürsene... ))eski ekipten kimse kalmadımı? dudağını okumuş muş...)) sen açıktan söyenenleri anlayamadın geçen seçimlerde.. millet sana ne dedi? yetki verdim ,başörtüsünü çöz dedi, sen başından çözdürdün... yetki verdi '' AS'' dedi, sen ipten aldın... şimdi iktidardan in dedi... sen hala kendini başbakan yardımıcısımı sanıyorsun...

anlaşılmaz bir şey gerçekten

daha dün alevileri akp lafta kolluyor oy bekliyor diyenler bugün mhp'yi kollar olmuş

sahi siz necisiniz ?!?

ayrıca bu olay olalı kaç gün oldu da temcit pilavı önümüze geldi (ısıtan ya konuyu açan ya da bahçeli onu bilemem )
yok ağız okumuş yok annemin dayısının oğluna sövmüş ...
güldürmeyin adamı varsa bildiğiniz çıkın söyleyin

başbakan olmak demek sövmemek demekse o zaman kimse başbakan olamaz bu ülkede

o kadar mükemmel fıtrata sahip bir insan olsa bi kere ermiş olur , başbakan olmaz ...

recep tayyip erdoğan'ın "ben bop'un (büyük ortadoğu projesinin) eş başkanıyım" dediği zamanki halinle empati yapmak istemem.

konuyu saptırmayalım güzel kardeşim ..

görende basbakan cıkıp kameralar karsında sövdü sanar yaw

herkes herkese içinden yada agzını kapatarak bir şekilde bişeyler paylasıyor arkadslarıyla alenen söylemedikten sonra kimse kimseye karısamaz ki

mesela siz basbakan ve akpden nefret edenler olarak hergun içinizden sövmüyomursunuz valla benım cevremdekiler sövüyor .

ulu orta cıkıp bişey demedikten sonra agızını okudum söyle oldu aklından gecirdi hissettim gibi seylerle suni gündem yaratılıyor...

Geri