Erdoğan İzmir'i CHP'den alacak

izmir istanbulun ankaranın gerisinde kaldı izmir varoşluğa doğru gidiyor chpyle dahada geriledi izmir halkı inat uğruna varoşluğu seçtiler hizmeti değil durum bundan ibaret
diyarbakır halkıyla izmir halkı aynı kafalar inat için varoşu seçiyorlar...

Öncelikle varoş siyaseti yapıp,iktidara geldiniz ve şimdi rakiplerinizi VAROŞ olmakla itham ediyorsunuz.Yani şiştiniz ve patladınız.Sonra GÜN IŞIGINI GÖRMEYEN MUM IŞIGINI aydınlık olarak nitelermiş ve ortaçagı hedef olarak alanlar için AKP'nin patlak ampulü sizi cezbedebilir ama o ışıkla Atatürk ve Eserlerine ihanet edeceksem,evrenin en parlak ışıklarını da reddeder ve o sizin içinden çıkıpta begenmediginiz varoşlar da yaşamayı tercih ederim.

İzmir yıllarca kentine faydalı olucak adamı seçmiştir. Bundan yılalr sonrada aynısı olucaktır.

sen benim yorumumdanbunu çıkardıysan kapat bilgisayarını yat uyu
1 ya çok uykun var ne yazdığını bilmiyorsun
2 bunun siyasetlede alkası yok senin ciddi akli sorunuların var
bunlardan birine bağlıyorum

Mantıklı yorum istiyorsan mantıklı olacaksın. İşine gelince gavur yap işine gelince varoş.
İzmir halkını tebrik ediyorum Tayyib bu tokatı unutamaz herhalde :melek

İzmir'de 30 ilçe 1 büyükşehir vardı seçimlere giren. 2 tanesi yeni ilçe oldu Karabağlar ve bayraklı ilçesi. Özellikle akp kazanacak dendi.. Ama olmadı.. Tire ilçesinin eski başkanı Dp den aday oldu ve yine eski başkan kazandı. Yani izmir 29 ilçe ve 1 büyükşehir CHP 1 ilçe DP olarak seçimi bitirdi..

izmirliler akıllı insanlardır. kotunun iyisi chp aldı izmirde
ılımlı islamcı cizgideki akp nin alacagını iç sanmıyordum zaten

İzmirin dağlarında çiçekler açar
Bozgun yemiş AKP sel gibi kaçar
Yaşşa İzmir halkı sen çok Yaşşa
Adınız yazılacak mücevher taşa

Geri