Erdoğan’ın yıldızı sönüyor

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Avusturya’da devlet tarafından yayımlanan Wiener gazetesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yıldızının sönmeye başladığını, kamuoyu araştırmalarına göre AKP’nin büyük oranda puan kaybettiğini yazdı

Birçok Türk’ün Başbakan’ın değiştiğinin farkına vardığını ve onu eleştirdiğini belirten gazetenin analizinde, “Eleştirenler onun daha az pragmatik, daha az reformcu olduğunu ve şartlara ayak uydurduğunu öne sürüyorlar. Bir kamuoyu araştırmasında, ankete katılanların yüzde 46’sı ‘eski Erdoğan’ın geri gelmesini istediklerini’ ifade etti. Seçmenlerin yalnızca yüzde 33’ünün oyunu AKP’ye vereceği söyleniyor” denildi. Gazete, “Mart’ta yapılacak yerel seçimler, Erdoğan için bir sınav niteliğinde” yorumunu da yaptı.

İHSAN EKİCİ Viyana DHA
http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/...07.12.2008&b=Erdoganin yildizi sonuyor&ver=57

Erdoğanın ki sönüyorsa kiminki parlıyor

çarşafda dolanan baykalın mı

Altin,Kömür,Elmas..Ilginc Tabi

>Acdigin Konuyu Kontrol Et Site Linki Degil Konunun Linkini Ekle<

Ak koyun kara koyun seçimde ortaya çıkacak. At sahibine göre kişnediği için kamuoyu araştırmlarına (heleki Türkiye' de yapılanlara) inanmıyorum.

Bende çevremden görüyorum.Kararsızlar daha çok

Daha çok hissettiğim konu ise dürüst temiz siyatet

istenmesi,ayrıca bunu bende istiyorum...

çok acı bi sonuç bekliyo diğer partileri.. sadece recep tayyip erdoğan ismini duyunca oy vericek insan sayısı % 35 lerde geziyo.. kolay kolay sönmez... sadece garibanlar sevinir sönüyo die:D

Geri