Erdoğan'ın ilginç anısı

K€LKiTLi

Banned
Reaction score
0
Erdoğan'ın ilginç anısı

Belediye başkanlığı sırasında yaşadığı olayı ilk kez anlattı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, belediye başkanlığı döneminde yaşadığı bir olayı ilk kez Rize'de anlattı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda dönemde üniversite öğrencilerine ilk kez burs verildiğini belirten Erdoğan, yeni atanan valiyle odasında geçen diyaloğu anlattı:

"Şu ana muhalefet partisi CHP çıkmış diyor ki belediyeler üniversitelilere burs veriyordu. Bunlar gittiler Anayasa Mahkemesi'ne ve burslar yasaklandı. Geçenlerde TV'de partiye mensup yöneticilerden birine soruyorlar: Madem seviyoersunuz gençliği bursları neden yasaklattınız? Verilen cevap ne biliyor musunuz? Biz bursları az bulduk da ondan.

Bu kardeşiniz İstanbul'a büyükşehir belediye başkanı oldu ve belediyeler ilk kez öğrencilere burs verdi. İstanbul'a yeni gelen vali geldi ve şöyle edep dışı bir ifade kullandı: siz bu bursları militanlarınıza dağıtıyorsunuz. Dedim ki sizi kınıyorum. Bana böyle diyemezsiniz. Sizinle şöyle balkona çıkalım ve burs için sıradaki gençlere bakalım dedim. Tabi cesaret edemedi balkona çıkmaya. Gör bakalım dedim militan mı öğrenciler mi. Zaten o valinin İstanbul'a gelişi de olaylıydı. Sonra hakkımda süratle dosyalar artmaya başları. Hapse girdik çıktık, partiyi kurduk hakkımdaki dosya sayısı 58'di. Sonuç onlar için hüsran oldu."

http://haber.gazetevatan.com/Erdoganin_ilginc_anisi/219865/9/Siyaset

o burslari ne şekilde veya kimlere verildiği hakkında bilgin varmı senin... yada chp nin açtığı dava hakkında bilgin varmı_? belediyenin verdiği burslar incelenmiyordu bunu biliyormusun._? chp bu burslar kayıt altına alınsın diye başvuru yaptı peki bunu biliyormusun_? bilmediklerini başkalarından öğrenmek güzeldir ama cahillik bak işte bu kötüdür....

Olan gene öğrenciye oldu CHP her olaya maydanoz olmasının cezasını sandıkta gene alacaktır.Burslar kime verilebilir ki kontrol altına alınsın .Öğrencilerden başka kime verilebilir.Benim 2 arkadaşım alıyorlardı çok işlerine yaramıştı şimdi CHP ye dümdüz gidiyolar haklılar.

başbakan madem anılarını hatırlamaya başladı.

rahmetli sanatçı sevim tanürek ile ilgili anısını da anlatsada dinlesek .rte nin oğlu arabasıyla çarpıp ölümüne neden olmuştu ehliyeti olmadığı olay tarihinden sonra belgede sahtecilik yaparak ehliyet çıkarıp
alınma tarihini daha eski bir tarih olarak gösterdikleri günlerce konuşulmuştu.madem anı anlatmaya başladı bu anısınıda hatırlatmak isteriz...

Geri