Erdoğan'ın cevabı çok konuşulacak - Video

TuğяuL

Banned
Reaction score
0
Ne gülüyorsun bu anlattığım senin hikayen!

Başbakan Erdoğan, TRT 1'de katıldığı programda Fehmi Koru, Fuat Keyman, Mustafa Erdoğan ve Derya Sazak'ın gündeme dair sorularını cevapladı.

Derya Sazak'ın "Siz seçimle gelmiş bir başbakan ve siyasi iktidar olarak, geri planda askeri bir endişe, hükümeti ortadan kaldırma darbe girişimleri günler vs.. yaşandı. Böyle bir gölge veya baskı altında çalıştığınız hissiyatı var mı?" şeklindeki sorusuna Erdoğan bakın nasıl cevap verdi...

"Ben böyle birşey asla düşenmedim. Böyle bir hissiyatın içinde ne politika yaparım ne devleti yönetirim. Bundan önce olduğu gibi de kalkıp bırakıp gitmem. Gereği neyse yaparım"

kimse erbakanı sevmez , ama hep memura yaptıgı %70 zammı konusurlar , bu gün erdoğanı sevmeyenler yarın çok şeylerini konuşacaklar ...

gereğini erdoğan yapmaz yapamaz her zamanki gibi amerika yaapr bu mevzuu da halkın dilinde uzar giderr hiç boşa kafa yormayalım herkes biliyorki bu ülke ve iülke insanları için kararları amerika alıyor

karizma adam canım

Erdoğanı hafife alanlar şimdi bin pişman. Bencede yapar

herhelde ülkeyi yönettiğini zannediyor, yazık hem de çokkkkkkkkkk yazık.

ülke acılar içinde.

herseyi eline yüzüne bulastırdı hala konusuyor, hala inandırıyor bazılarını.

sonu yakındır

evet benimde dikkatimi cekti.Ben şansen anlam veremedim.Ne hissiyati.birisi bunumu hissetirmiş

Ben yapar mı yapmaz mı bilemem. Ama yaptığı uygulamaların çoğu lafta kalıyor. Şu Belediye seçimleri nasıl oldu bi düşünün!! Bal tutan parmağını yalar misali başkanlar parmaklarını yalıyor...
Peki halkın kazancı ne süs ve gösteriş fuzuli yapılan harcamalara halkın ihtiyacı var mı ?? Gün geçtikçe artan işsizliğin önüne neden geçemiyorlar? Çünkü kendi çıkarlarını gözeterek halkı oyalamak istiyorlar. O yapılan gereksiz harcamalar enerji elde etmede tarım geliştirmede veya fabrikaların işçi kontenjanını arttırmada kullanılamaz mı? Büyük döngülere katkı sağlamak herkezi kazandırmaz mı?

Erdoğan yakında çok kişin ipini keçekecek bekleyin görün

Geri