Erdoğan'ın Ayağındaki Pranga Gladio mu?

AntidepresaN

New member
Reaction score
0
Erdoğan'ın Ayağındaki Pranga Gladio mu?

Başbakan Tayyip Erdoğan, Ergenekon operasyonlarını kastederek, “Türkiye ilerlemesine gelişmesine ve güvenliğine takılmış prangalardan kurtuldu. Doğrusu ana muhalefetin telaşını anlamakta güçlük çekiyoruz. Bazı medya kuruluşlarının panik hallerini anlamakta güçlük çekiyoruz. Kirli ilişkilerin açığa çıkmasından, karanlık olayların aydınlatılması girişimlerinden mi korkuyorsunuz, neden korkuyorsunuz?
Nedir bu telaşınız, bu saldırganlığınız, bu pervasızlığınız neden?
Bırakın hukuk işlesin, bırakın savcılar, hakimler rahat bir şekilde görevlerini yapsınlar” dedi.

Bütün NATO ülkelerinde ABD gözetiminde kurulan Gladio örgütünün ortaya çıkarılması, gerçekten de Türkiye’nin ayağındaki prangalardan kurtulması demektir.
Gladio’nin Türkiye’nin ayağındaki pranga olduğunu 10 yıldır tekrarladığımız gibi iki gün önce de bu sütunda gündeme getirdik.

Türkiye’nin ayağındaki prangalardan kurtulması, Türk halkının, en başta gelen özlemidir.
Fakat bu yapılırken, işin içine ideolojik hesaplaşma, milli devlet yapısını savunan insanların ve muhaliflerin yıldırılmak istenmesi ve intikam duyguları girerse, Türkiye’nin ayağına yeni bir pranga geçirilmiş olur.

Rauf Denktaş’ın bir soru üzerine açıkladığı gibi “Şüphelisin gel içeriye” diye bir insanı içeri alacaksın. “Şimdi inceleyeceğim, bakalım suç var mı?” diye bir ay, iki ay, üç ay, beş ay, onüç ay hiçbir yargıç önüne çıkarmadan sadece dosyasını mahkemeye götürerek olayı uzatacaksın. Dünyanın hiçbir hukuk sisteminde böyle bir uygulama yoktur!
Burada itiraz edilen, çetelerden hesap sorulması değil, Ergenekon soruşturmasının, milli devleti korumaya çalışanlar üzerinde Demoklesin kılıcı gibi tutulmasıdır.

Soruşturma sürdürülürken elbette hangi meslekten ve hangi seviyeden olursa olsun, herkesin üzerine gidilebilmelidir. Ancak bu yapılırken masumiyet karinesi korunmalıdır. İnsanlar deliller ortaya konulmadan suçlanmamalıdır. Yine Türk subayının şerefi ve haysiyeti özellikle gözetilmelidir. Çünkü Atatürk’ün söylediği gibi “Düşmanlarımız herkesten önce onları öldürürler, onları aşağılarlar ve hor görürler. Hayatında bir an bile olsa subaylık yapmış, subaylık izzetinefsini, şerefini duymuş, ölümü küçümsemiş bir insan, hayatta iken düşmanın tasarladığı ve reva gördüğü bu muamelelere katlanamaz. Onun yaşamak için bir çaresi vardır; şerefini korumak! Halbuki düşmanlarımızın da kastettiği, o şerefi ayaklar altına almaktır.” Buna izin verilmemelidir.

Elbette suçun niteliği gereği, sanıklar arasında subay da olabilir. Fakat bu durum, medyada Türk subayını linç etmeye götürülürse, hedefin çeteleri ortaya çıkarmak değil, rejimi koruyanların yıpratılması olduğu anlaşılır.
Türk subayı, son olaylardan dolayı derin bir üzüntü içindedir. Muvazzaf subaylar içinde kimseyle görüşmüş değilim ama bize bir mektup gönderen okurumuz emekli binbaşı İsmail Hakkı Cengiz, bu kampanyayı sürdürenlere, “Subayı tanımıyorsunuz. Subay, akıl almaz bir irade demek. Subay, saf vatan sevgisi demek. Subay, bir gaye insanı demek. Bütün taarruzlar ona; çünkü onun ruhu yenilir veya teslim alınırsa küreselleşme tamamlanacak. Tanımıyorsunuz subayı! Dünyaya bin kere gelmek mümkün olsa, bin kere gelsem, bin kere Kara Harp Okulu’nda tahsil görmek isterim. Subay olurum” diyor.

Başbakan Erdoğan’ın Türkiye’deki Amerikan Gladiosu’nun üzerine gidebilmesi için önce partisinin CFR’den gönderilen programını ve kendisinin Büyük Orta Doğu Projesi eşbaşkanlığını izah etmesi gerekmez mi?
Bağımsız bir ülkede önce bunların soruşturulması gerekmez mi? Erdoğan’ın ve Türkiye’nin ayağındaki asıl prangalar bunlar değil mi?

Arslan BULUT

bu adam(başbakan koltugundaki zat) ne zaman susacakk acaba

Burada itiraz edilen, çetelerden hesap sorulması değil, Ergenekon soruşturmasının, milli devleti korumaya çalışanlar üzerinde Demoklesin kılıcı gibi tutulmasıdır.

ergenekonun savcısıyım diyen kişi keşke kendi partisindeki hırsızlara karşıda "Bırakın hukuk işlesin, bırakın savcılar, hakimler rahat bir şekilde görevlerini yapsınlar” deseydi

nedense karşılarında Atatürkçü kesim yada silahlı kuvvetler mensubu olunca hukuk demokrasi aşığı oluyorlar yargının arkasında oluyorlar türk yargısına güvenleri tam oluyor
bunlar değilmiydi dokunulmazlıkları kaldıracağız diye iktidara gelipte yargıya güvenmiyoruz diyen
bunlar değilmiydi soyguncu talancı hortumcunun üzerine gideceğiz diyeiktidara gelerek
kendi içlerinden çıkan soyguncu hortumcuların üzerini örten
bırakın hukuk işlesinmiş
size bırakılan ülke ne hale geldi görüyoruz

ergenekonun savcısıyım diyen kişi keşke kendi partisindeki hırsızlara karşıda "Bırakın hukuk işlesin, bırakın savcılar, hakimler rahat bir şekilde görevlerini yapsınlar” deseydi

nedense karşılarında Atatürkçü kesim yada silahlı kuvvetler mensubu olunca hukuk demokrasi aşığı oluyorlar yargının arkasında oluyorlar türk yargısına güvenleri tam oluyor
bunlar değilmiydi dokunulmazlıkları kaldıracağız diye iktidara gelipte yargıya güvenmiyoruz diyen
bunlar değilmiydi soyguncu talancı hortumcunun üzerine gideceğiz diyeiktidara gelerek
kendi içlerinden çıkan soyguncu hortumcuların üzerini örten
bırakın hukuk işlesinmiş
size bırakılan ülke ne hale geldi görüyoruz

Aynen ya partilerini Anayasa Mahkemisinin 1 kisi disinda- ki kim oldugu biliyor- bütün üyeleri Cumhuriyet düsmani ve laiklik karsiti olarak suclu bulurken bunlar Yargi yönlendiriliyor diye cigliklar atmiyorlar miydi?
islerine gelince canim cicim yargi islerine gelmeyince öcü yargi. Bir karar versinler.

''Çünkü Atatürk’ün söylediği gibi “Düşmanlarımız herkesten önce onları öldürürler, onları aşağılarlar ve hor görürler. Hayatında bir an bile olsa subaylık yapmış, subaylık izzetinefsini, şerefini duymuş, ölümü küçümsemiş bir insan, hayatta iken düşmanın tasarladığı ve reva gördüğü bu muamelelere katlanamaz. Onun yaşamak için bir çaresi vardır; şerefini korumak! Halbuki düşmanlarımızın da kastettiği, o şerefi ayaklar altına almaktır.” Buna izin verilmemelidir.''

şu anda kimlerin kimleri aşağıladığı hor gördüğü ortada dolayısıyla düşmanlarda ortada...

Türk askerinin başına cuval gecirilmesine Ses çıkarmayan AKP .ABD ye nota verecek misiniz denmesi üzerine ne notası müzik notası mı.Bukadar Çekinir ve korkulurmu.

Türk askerinin başına cuval gecirilmesine Ses çıkarmayan AKP .ABD ye nota verecek misiniz denmesi üzerine ne notası müzik notası mı.Bukadar Çekinir ve korkulurmu.

Meydanlarda filistin için atıp tutanlar nedense mecliste israilin aleyhine bir bildiriye imza atmadılar.

Başbakan konuşurken sanki bıraksanız filistinde savaş yapıcak fakat iş resmiyete binince imza atmaktan kaçınmalarına anlam veremedim.

Türk Askerinin başına çuval geçiren amerikan askeri conilere Başbakanımız dualar etmiş övgüler yapmıştı hatırlayanınız varmı?

Meydanlarda filistin için atıp tutanlar nedense mecliste israilin aleyhine bir bildiriye imza atmadılar.

Başbakan konuşurken sanki bıraksanız filistinde savaş yapıcak fakat iş resmiyete binince imza atmaktan kaçınmalarına anlam veremedim.

Türk Askerinin başına çuval geçiren amerikan askeri conilere Başbakanımız dualar etmiş övgüler yapmıştı hatırlayanınız varmı?

atmazlar tabi . milletin gözünü boyadılarmı ? boyamaya çalıştılar .

mitinglerin hiç birine katılmadım . katılanlar genelde akp liler ve dinciler ama dinci diye destekleri parti doğru dürüst tepki bile veremedi . nasıl versin . israile girmek için saatlerce bekleyen bir adam nasıl olacak ta israile akıllı ol diyecek .

o sadece eline almış olduğu güçle sadece fakir fukara çiftçiye artislik yapar . baskada biseye yaramaz .

ne diyor tayyip "israil insanlık suçu işliyor vazgeçmeli" . yaw seni kim takar be

mitinglerin hiç birine katılmadım . katılanlar genelde akp liler ve dinciler ama dinci diye destekleri parti doğru dürüst tepki bile veremedi . nasıl versin . israile girmek için saatlerce bekleyen bir adam nasıl olacak ta israile akıllı ol diyecek .

o sadece eline almış olduğu güçle sadece fakir fukara çiftçiye artislik yapar . baskada biseye yaramaz .

ne diyor tayyip "israil insanlık suçu işliyor vazgeçmeli" . yaw seni kim takar be

Seninde gidesin yok mahana arıyon.Sadece dinciler değil TKP lilerde insanlık mitingi yaptı ona gitseydin bari fatiha okumazdın insan hakları bildirgesi okurdun tüm dünya bu vahşete bişeyler söylemeye çalışırken sen evde kumandayla oynamaya devam et belki bişeyleri kaçırırsın.

yüce_türk;3937822' Alıntı:

öyle deme takan olur yaff hemde %47 lik bir oran varken nerde yaşadığını sanıyorsun.
duygu-din sömürüsü mazlum edebiyatı her zaman prim yapar çünkü çabuk inanan inançlı bir milletiz.

Seninde gidesin yok mahana arıyon.Sadece dinciler değil TKP lilerde insanlık mitingi yaptı ona gitseydin bari fatiha okumazdın insan hakları bildirgesi okurdun tüm dünya bu vahşete bişeyler söylemeye çalışırken sen evde kumandayla oynamaya devam et belki bişeyleri kaçırırsın.

kusura kalma yanlışlıkla teşekkürü tıkladım sana.

gidesim var dersem yalan söylemiş olurum doğrusu .

kendi içlerinde hamas el fetih bilmem ne birbirini yiyorlar .
uyusturucu trafiğinin ana merkezleri arap ülkeleri .
osmanlıdan özgürlük isteyen ingilizle işbirliği yapan onlar

daha da sayarım da anladın sen demek istediğimi sanırım . yada anlarsın inş .

adam olsalardı giderdim yada adam olsunlar gideyim . yada adam olsalar o hale düşmezlerdi :durdurun

ama ben gitseydim sadece ve sadece kadın ve masum çocuklar için giderdim mitinge .

yüce_türk;3937879' Alıntı:
gidesim var dersem yalan söylemiş olurum doğrusu .

kendi içlerinde hamas el fetih bilmem ne birbirini yiyorlar .
uyusturucu trafiğinin ana merkezleri arap ülkeleri .
osmanlıdan özgürlük isteyen ingilizle işbirliği yapan onlar

daha da sayarım da anladın sen demek istediğimi sanırım . yada anlarsın inş .

adam olsalardı giderdim yada adam olsunlar gideyim . yada adam olsalar o hale düşmezlerdi :durdurun
ama ben gitseydim sadece ve sadece kadın ve masum çocuklar için giderdim mitinge .

Gitmesine gidilir tabii çoluk çocuk o masumlar için gidilir ancak benim yurdumda barış yok benim yurdumda yobazlar allah allah nidalarıyla insanlarımı diri diri yakıyor.

İnsanlarımı eşimi dostumu yobazlara güvenip bırakmak ahmakça olur.

Yurdumda barış yokken dünya barışı için uğraşmak Milli Anlayışıma Çok zıt hele mevzu araplar ve yahudilerle ilgili olunca iğreniyorum sadece........

Yurtta Sulh Olmadan Dünyadaki Sulha inanan varsa buyursun meydanlar geniş özgürce NUTUK ATABİLİRLER .

YURTTA SULH CİHANDA SULH!

emine erdoğan tvde ağlıyordu. güldüm.yahudilerin ağlama duvarındaki hali geldi aklıma. biz ağlama duvarımıyız. hamasi nutuklardan öte 35-40 yıldır süren bu katliama resmi anlamda ne tür bir yaptırım var ülkemizde. emine hanım ağlarken alt yazıda geçen haber aynen şu, abd meclisi israilin harekatını destekleme kararı aldı. abd müttefikimiz. ne diyosun lan sen abd, ananıda al git diyen çıkmadı. emine hanımın kadınlar günü, tayyip beyin bölge ülkelerinde kış (BOP) turizmi misali tur atması, israil tam gaz katliama devam, canım müttefikimiz abd den tam destek, fetullah efendi abdde kesin ağlıyordur. eski gladyonun feshi, yenisinin vatana millete hayırlı olması dileklerimle ağlanacak halimize gülmeye devam ediyorum.

Geri