Erdoğan'ı utandıran iltifat

SEYDİALİ

seyri alem
Moderatör
Reaction score
0
erdo-iltifat.jpg

Erdoğan'ı utandıran iltifat

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşiktaş sahilindeki otel inşaatında incelemelerde bulundu.

Erdoğan yol boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başbakan Erdoğan, bu sırada yanına yaklaşarak ''Çok tatlı birisiniz'' diyen bir kadına gülümseyerek teşekkür etti.

Erdoğan, Cumhuriyetin ilk sanayi yapılarından olan tarihi Tütün Deposunun yerine aslına sadık kalınarak yapılan ve 7 katı yerin altında olmak üzere 14 katlı, 7 yıldızlı otel inşaatında basına kapalı yaklaşık yarım saat incelemelerde bulundu.

Çıkışta gazetecilerin ''Oteli nasıl buldunuz?'' soruları üzerine Erdoğan, otelin açılışını 2012 yılının Mayıs ayında yapacaklarını belirterek, ''İstanbul güzel bir otele kavuşacak'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra karayolu ile Üsküdar'daki evine geçti.

mynet

Başbakan mütevazidir ...Zalimlerin karşısına çıkıp ben bu ülkeyi 80 yıldır Hortumlayanlara artık Hortumlatmam demek de Mangal gibi YÜREK lazım...
Dünyanın her ülkesinde Vatandaşa verdiğin zaman Güç Odakları olan Zalimler,Devlet içine yerleşmiş Bürokratik ve Askeri vesayet, mafyacılar,hortumcular SALDIRIRLAR..

Hayvansın Rıza karikatürlerini hatırlattı bu haber bana :D ''Çok tatlı birisiniz''
Erdoğan; Tatlı değilim, araştırmacı ruhlu bir kişiyim :biggrin :biggrin

Bundan sonra bana ''çok tatLısın mert'' diyen tüm kadınLara bu sözü hakaret oLarak kabuL edip sen kim oLuyorsunda bana böyLe bi bişey diyebiLiyorsun diyeceğim ve tüm iLişkimi kesecem..

Başbakan mütevazidir ...Zalimlerin karşısına çıkıp ben bu ülkeyi 80 yıldır Hortumlayanlara artık Hortumlatmam demek de Mangal gibi YÜREK lazım...
Dünyanın her ülkesinde Vatandaşa verdiğin zaman Güç Odakları olan Zalimler,Devlet içine yerleşmiş Bürokratik ve Askeri vesayet, mafyacılar,hortumcular SALDIRIRLAR..

Başbakan 80 yıldır biriktirilenleri satmış biridir demek istedin sanırım? :)
Öyle demedinse ben senin yerine söylemiş oldum.

bu adamda hakikaten tatlı şimdi yalan yok siyasi kimliği bir yana bırakalım bari şu olayda :)

Geri