Erdoğan'ı çıldırtan CD

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Erdoğan'ı çıldırtan CD

Ankara'da gce trafik kontrolüne takılan AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran polisle tartıştı. CD’yi hem savcılığa hem Başbakan’a gönderdi. İçişleri inceleme başlattı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre AK Partili vekille 14 polisi birbirine düşüren olay 20 Aralık’ta 02.30 sıralarındameydana geldi. Ankara Emniyeti Trafik ekipleri Çankaya Karum Alışveriş Merkezi önünde denetim yaparken AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın içinde bulunduğu araç da durduruldu. İşbaşaran’ın şoförünün kullandığı araçtan inerek polislere ve araya giren grup amirine, “Yolmu kesiyorsunuz lan sizi s...m. s...n. gidin. Vali gelecek, sen kim oluyorsun s... git”, “Buraya emniyet müdürün, valin gelecek”, “Ben üç boncukla uğraşamam, it” diye küfrettiği polis tutanağında yer aldı.

‘VEKİLİM ALKOLLÜ BIRAKIN GİTSİN’

Trafik aksadığı için vatandaşlarla da tartışan İşbaşaran ile polislerin arasına aracında bulunan 3 kadından biri olan sanatçı Çiğdem Tunç’un girdiği ve “Memur bey vekilim alkollü bırakın gidelim” diye olayları yatıştırmaya çalıştığı iddia edildi. Olayı saniye saniye görüntüleyen polis, tutunakla birlikte CD’yi de savcılığa gönderdi. İşbaşaran’ın bazı TV kanallarında, “Polis aracımın lastiklerini kesti”, “Emniyet müdürüne komplo kuruyorlar” iddialarının ardından olay yerinde çekilen görüntüler, Başbakan Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay’a da gönderildi.

Başbakan Erdoğan’ın görüntüleri izlediği öğrenildi. Olayla ilgili iki polis başmüfettişi görevlendirildi.

Kaynak

BU Haber Doğruysa, Eğer MiLLetvekiLi ALkoLLü OLduğu HaLde; Sırf Görevini Yaptığı İçin GörevLiLere Bu KüfürLeri Edip, Bu PisLiği Yaptıysa ve BunLar Kayıt ALtına ALınarak Taa Başbakan ULaştırıLdıysa ve O Başbakanda Bunun Gereğini Yapacaktır. Eğer Gereğini Yapmıyorsa Bana DürüstLükten BahsetmesinLer.

vekilldir bi şey olmaz genede memurların başını ağrıtırlar
bakın polis baş müfettişi atanmış olan polislere olacak

BU Haber Doğruysa, Eğer MiLLetvekiLi ALkoLLü OLduğu HaLde; Sırf Görevini Yaptığı İçin GörevLiLere Bu KüfürLeri Edip, Bu PisLiği Yaptıysa ve BunLar Kayıt ALtına ALınarak Taa Başbakan ULaştırıLdıysa ve O Başbakanda Bunun Gereğini Yapacaktır. Eğer Gereğini Yapmıyorsa Bana DürüstLükten BahsetmesinLer.

talihsiz bir açıklama
olarak
nitelendirilecek
milletvekili uyarıldı falan diyerek
her zaman olduğu gibi üstü örtülecek

talihsiz bir açıklama
olarak
nitelendirilecek
milletvekili uyarıldı falan diyerek
her zaman olduğu gibi üstü örtülecek

Acıyan ve Acıtan Yeri Keceksin Abicim. Bunun Başka YoLu Yok. MiLLetin VeKiLi OLman Demek Kimseye Küfür Etme Hakkını Vermez. Bu Hakkı Knedinde BuLuyorsan Ya Knedine Çok Güveniyorsun Ya da Başındaki Liderine. AK Parti Bir Eksik OLsa Ne OLur. BöyLesi TipLer VekiL OLsa Ne Olur.

vekil diye seçtiğimiz (adamlar) ne zaman kendilerini halkın üstünde görmeyi bırakırlarsa bu ülke o zaman adam olur. aksi devam ettiği müddetçe nah alırız tezkere.

Erdoğan'ı çıldırtan CD

Ankara'da gce trafik kontrolüne takılan AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran polisle tartıştı. CD’yi hem savcılığa hem Başbakan’a gönderdi. İçişleri inceleme başlattı.

Gazete Habertürk'ün haberine göre AK Partili vekille 14 polisi birbirine düşüren olay 20 Aralık’ta 02.30 sıralarındameydana geldi. Ankara Emniyeti Trafik ekipleri Çankaya Karum Alışveriş Merkezi önünde denetim yaparken AK Parti Elazığ Milletvekili Feyzi İşbaşaran’ın içinde bulunduğu araç da durduruldu. İşbaşaran’ın şoförünün kullandığı araçtan inerek polislere ve araya giren grup amirine, “Yolmu kesiyorsunuz lan sizi s...m. s...n. gidin. Vali gelecek, sen kim oluyorsun s... git”, “Buraya emniyet müdürün, valin gelecek”, “Ben üç boncukla uğraşamam, it” diye küfrettiği polis tutanağında yer aldı.

‘VEKİLİM ALKOLLÜ BIRAKIN GİTSİN’

Trafik aksadığı için vatandaşlarla da tartışan İşbaşaran ile polislerin arasına aracında bulunan 3 kadından biri olan sanatçı Çiğdem Tunç’un girdiği ve “Memur bey vekilim alkollü bırakın gidelim” diye olayları yatıştırmaya çalıştığı iddia edildi. Olayı saniye saniye görüntüleyen polis, tutunakla birlikte CD’yi de savcılığa gönderdi. İşbaşaran’ın bazı TV kanallarında, “Polis aracımın lastiklerini kesti”, “Emniyet müdürüne komplo kuruyorlar” iddialarının ardından olay yerinde çekilen görüntüler, Başbakan Erdoğan ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay’a da gönderildi.

Başbakan Erdoğan’ın görüntüleri izlediği öğrenildi. Olayla ilgili iki polis başmüfettişi görevlendirildi.

Kaynak

Güzelim Türkiyemden Manzaralar.

Devletin Memuruna Hakaret haaaaa
yazıklar olsun.

Sayın Başbakanım. Bu gibileri temizlemenizi istiyoruz.

Devlet memuruna hakaret edecek kadar da uzun boylu değil yani.

sayın Vekil üç boncuğu beğenmiyorsun.

Sayın Emniyet Müdürü 99 boncuklu tesbihle mi gelsin.

yuhh ya daha 2 gün önce almanya da hız limitini gectiği için istifa eden bakan'a bakın, bir de gelip bizim vekillerimize bakın... artık sözün bittiği an diyebilirim, unutulmaması gerekenleri cok cabuk unutuyor, en ufak birsey de toz kondurmuyoruz. beyinlerin değişmesi gerekiyor......!

Bunlar sahte yalancı gündemler yok arıcıa suikastmış yok densizin biri alkol almış felannnn asıl haberler perde arkasında memleketin satışı arka planda tıkır tıkır işliyor şu an israille bir takım anlaşmalar suriye ile bir takım anlaşmalar yapılıyor acısı marşall anlaşmaları gibi 50 yıl sonra çıkacak...

böyle insanlar milletvekili oluyor ya ben ne diyeyim.takım tutar gibi parti tutarsak olacağı bu ...

O da yanlış olur kuyruk sallandığını ima etmeye çalışanlar var..
Kimsenin kömür e kuyruk salladığı yok.Kimse derken bu sayı çok az manasında...
İspatı seçim zamanı yardım yapılan bölgeye giden show tv ekibi halka yapılan yardımların sizin oyunuza etki edip etmediğini sordu.Röportaj yapılan hiç kimse etki ediyor demedi.Tunceli haber olduğu için onu örnek vereyim seçimi dtp kazandı.

Konu sonlara doğru dağılmış.

O vekil zannedersem disiplin kuruluna sevkedilmiş ,Akp den ihracı istenecekmiş.

darısı diğer vekillere.

Birde fakir insanlara dğıtılan kömür konusu var.O kömürler oy toplamak için dağıtılmadı
birilerinin cebi daha fazla dolsun diye dağıtıldı.Madem fakir insanlarımız düşünülüyor
elektirik ve su ücretlerinde indirim yapsınlar.Böylece yardım alan insanlar gocunmaz...

vekildir yapar.
böyle başa böyle tarak.
iki gün sonra unutur gider bizim balık hafızalı milletimiz.

Balık hafızalı dediğin millet sizin gibileri hiç unutmaz.Sizin siyaset anlayışınızda bu zaten bizim halkımız balık hafızalıdır şuna bi çamur atalım izi kalır bizim yaptığımız unutulur.

Gereksiz postlar silinmiştir.

Konu dışı kişisel seviyesiz yorumlar yapmayalım arkadaşlar iyi forumlar.

Geri