Erbakan şaşırttı:Fatihin torunları Çağlayanda,Bizansın çocukları Kazlıçeşmede buluştu

eiffel

Forumun Kulesi
Reaction score
0
Her insan büyük bir alemdir.İnsan düşünceden ibare
Erbakan şaşırttı: Fatih'in torunları Çağlayan'da, Bizans'ın çocukları Kazlıçeşme'de buluştu
AK Parti'nin yanı sıra Saadet Partisi de dün İstanbul'da seçmenleriyle buluştu. Çağlayan Meydanı'ndaki Milli Kurtuluş Mitingi'ne eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın sözleri damgasını vurdu.

AK Parti'nin mitingine atıfta bulunan Erbakan, "Kazlıçeşme'de Narkoz meydanında, kırık ampul altında toplananlar var. Kendini Bizans çocukları sayanlar orada, Fatih'in torunları burada toplandı." dedi. Meydandaki coşkudan duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbakan, daha önce aynı yerde yapılan 'Papayı Tel'in ve Peygambere Saygı' mitingine katılanlara dikkat çekti. "Onların tamamı Milli Görüşçü değildi. Her partiden insan vardı. Şimdi bunlara ne diyeceksiniz bire gafiller." diye seslenen Erbakan, gafil kelimesini nezaketen kullandığını söyledikten sonra ekledi: "Aslında bunlara bire zalimler dememiz gerekirdi."

Necmettin Erbakan, 54. hükümeti yüzde 22 oyla kurduklarını belirtirken, AK Parti'nin sahip olduğu 365 milletvekilinin kendisine verilmesi durumunda "Dünya bizi tanıyamaz hale gelirdi." iddiasında bulundu. Türkiye'nin Siyonizmin işgali altında olduğunu öne süren Erbakan, 23 Temmuz'da iktidara gelecek Milli Görüş'ün bu oyunu bozacağını savundu. 40 yıldır konuştuğunu, ancak Türk halkının kendisini anlamadığının altını çizen Erbakan, "Siyonistler beni anlıyor sen anlamıyorsun. Anladığında da iş işten geçiyor." ifadelerini kullandı.

İktidarın tekrar işbaşına gelmek istemediğini öne süren Erbakan, "Bunlar niye miting yapıyor biliyor musunuz? Bunlar müflis işadamı gibi iflas öncesi kokteyl veriyor." yorumunu yaptı. Mazotu 1 YTL'ye indirme vaadinde bulunan muhalefet liderlerine de seslenen Erbakan, bunun mümkün olmadığını anlattı: "Bana bak dişi çıkmamış çocuk, sen IMF'yi kovmadığın müddetçe bunu yapman mümkün değil. Hadi ordan, hadi ordan." Erbakan'dan önce konuşan SP Genel Başkanı Recai Kutan da, halktan oy istedi. Kutan, "Buraya katılan herkes, 10 oy getirse biz iktidar oluruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak

Hoca'nın miadı 28 Şubat'ta dolmuştu zaten akli dengesini de yitirmeye basladı artk :S

o sıcakta sanırım beynini hükmetme yeteneğini kaybetmiş hocamız tamamı ile saçmalamış. neden beceremezlerki yeri geldiğinde zamanı dolduğunda sahneden ayrılmayı bu siyasi liderler !!! hocam ileride bu söylediklerine pişman olursun bence. sana hiç yakışmamış !!

ςคﻮคtคא_кђคภร khans' Alıntı:
Hoca'nın miadı 28 Şubat'ta dolmuştu zaten akli dengesini de yitirmeye basladı artk :S

Bazı sözleri sarfederken haddini bil de öyle konuş.Sen kim oluyosunda akli dengesini yitirdi diyosun.Sen tıp doktorumusun.Akli dengesini yitiren bir insan hiç kağıda bakmadan 3 saat rahat konuşmaz.Eğer sinirleniyosanız bırakında Erdoğan cevap versin.Hiç düşündünüz mü neden cevap vermiyor?Sakın bana saygısından demeyin yemezler.Saygılı olsa hocasına yaşlı demez.Diğer parti liderleriyle boş anlamsız yere ve anlamsız saçma konular üzerine ağız dalaşı yaparken neden hocasına cevap veremiyo?

Arkadaşım Haddini bil benim ağzımı açtırma!...

esra çetin' Alıntı:
Bazı sözleri sarfederken haddini bil de öyle konuş.Sen kim oluyosunda akli dengesini yitirdi diyosun.Sen tıp doktorumusun.Akli dengesini yitiren bir insan hiç kağıda bakmadan 3 saat rahat konuşmaz.Eğer sinirleniyosanız bırakında Erdoğan cevap versin.Hiç düşündünüz mü neden cevap vermiyor?Sakın bana saygısından demeyin yemezler.Saygılı olsa hocasına yaşlı demez.Diğer parti liderleriyle boş anlamsız yere ve anlamsız saçma konular üzerine ağız dalaşı yaparken neden hocasına cevap veremiyo?

Arkadaşım Haddini bil benim ağzımı açtırma!...

Politika

Başbakan Erdoğan, Erbakan'a ne dedi? -
Başbakan Erdoğan, Ankara mitingi'nin ardından STV'ye konuştu. Burada Eski Başbakanlardan Erbakan'ın eleştirilerine cevap veren Erdoğan 'Erbakan tepeden indi' dedi.

Başbakan Erdoğan şunları kaydetti, "18 yaşından itibaren Erbakan'ın yanında emek verdim. İlçe gençlik kolları il başkanları gibi. 31 yaşında il başkanı oldum. Adam bulamadığı için ben oldum. O dönemde kendisi yukardan gelerek parlamentoya girdi. Teşkilattan gelmedi. O denli hakaretler var ki, ben 80 yaşını devirmiş Erbakan'a yakıştıramadım için yanıt vermeyeceğim. Aldığım terbiye müsait değil. Ama ona da millet gereken cevabı verdi. Veriyor verecek. Sandalyeye dolaşacak, rapor alacak sonra da siyasi mücadeleye gireceksin. Bırak da yetiştirdiğin gençler yapsın. Takdiri milletin feragatine bırakıyorum. Benim için ölçü yüzde 34,4'ün üzerine çıkmak. Hedef yüzde 40'ın altına inmemek. Bu oranla 3 parti girse bile 310 milletvekili ile gelebiliriz demektir."

Elais' Alıntı:
Politika

Başbakan Erdoğan, Erbakan'a ne dedi? -
Başbakan Erdoğan, Ankara mitingi'nin ardından STV'ye konuştu. Burada Eski Başbakanlardan Erbakan'ın eleştirilerine cevap veren Erdoğan 'Erbakan tepeden indi' dedi.

Başbakan Erdoğan şunları kaydetti, "18 yaşından itibaren Erbakan'ın yanında emek verdim. İlçe gençlik kolları il başkanları gibi. 31 yaşında il başkanı oldum. Adam bulamadığı için ben oldum. O dönemde kendisi yukardan gelerek parlamentoya girdi. Teşkilattan gelmedi. O denli hakaretler var ki, ben 80 yaşını devirmiş Erbakan'a yakıştıramadım için yanıt vermeyeceğim. Aldığım terbiye müsait değil. Ama ona da millet gereken cevabı verdi. Veriyor verecek. Sandalyeye dolaşacak, rapor alacak sonra da siyasi mücadeleye gireceksin. Bırak da yetiştirdiğin gençler yapsın. Takdiri milletin feragatine bırakıyorum. Benim için ölçü yüzde 34,4'ün üzerine çıkmak. Hedef yüzde 40'ın altına inmemek. Bu oranla 3 parti girse bile 310 milletvekili ile gelebiliriz demektir."

Benim böyle bir konuşmadan haberim yok.Fakat eğer dediğiniz gibiyse şunu bilin milli görüş davasının kurucusu Necmettin Erbakan dolayısıyla tepeden inemez çünkü ondan önce böyle bir dava yoktu Türkiye de.Dolayısıyla Erdoğan ın böyle bir cevabına gerçekten çok gülerim.Ayrıca emek herkes veriyor.benim babam milli nizam zamanından beri sp li idi.Ve hiçbir zaman makam mevki sevdasında olmadı.Necmettin Erbakan onun makam mevki sevdasını anladığı için onu bazı yerlere getirdi.İstanbul da belediye başkanlığına getirdi.Orda da hocasının dediğini yaparak bazı icraatlarda bulundu ve halk kendisini sevdi.Bunu gören siyonistler bu nedenle onu hedefe aldılar kullanmak için.Fkat iyi şeyler yaparken bazı yolsuzluklar yaptığını da herkes biliyo.bundan dolayıda Erbakan ona yeni kurulan partinin başına getirmedi.Ayrıca adam bulamadığı için ben ilçe başkanı oldum diyomuş sizin söylemenize göre.Bizim partiyi benden daha iyi bilemezsin bende gençlik kollarındayım.Ve bir kişi seçilirken gerçek karakteri ortaya çıksın diye de seçiliyor.Yani bu davaya gerçekten inanarak mı hizmet ediyo yoksa makam mevki sevdasından mı....

erbakan şaşırttı diye başlık mı yazılır buraya erbakan doğruları söyledi millete gerçek güvenceyi verdi denilir.aynı kartel medyası gibi konuşulmuş.bu kumandalı cinnetin vahşeti zaten bitmez.erbakan hoca gibisini zor bulur bu ülke tarihi .çok güzel bi cevaplar vermişsin esra bacım ALLAHa şükür sizin gibi insanlar oldukça bu dava öksüz ve yetim kalmayacaktır.hadi hocam yürü bütün trabzon arkanda.tek çare saadet

hocanın miadi geçti diyorsunuz ama söylediklerine yalan diyemiyorsunuz.tayyip bey böyle bişey bile diyemez çünkü cesaret edemez.sana bişi diyeyim akepeci kardeş.28 şubattan ve miattan bahsetmişsin.28 şubata sevinenlerdensin demek.gerçek mazlum kim şimdi dönemin kahramanları bile anladı sen anlayamamışsın.sana bişi anlatayım trt nin arşivlerinde duruyordur.seçimlerden önce hemen hemen bütün liderleri dinlerim.3 kasım seçimlerinden önce doğu perinçek bişi iddia etti daha sonrada belgeleri çıktı ama örtbas edildi.tayyip bey kısa bi süre önce abd ye gittin ve daha sonra dostların vasıtasıyla 2 mektup gönderdin açıkla diye haykırdı.ama bazılarımız(!) tebela milliyetçisi olduğumuz için kaale bile almadık.zaman yine gösterdi.milli görüş gömleğini çıkaranlar coni çuvalını giyerler hala daha miatları olur değil mi??
öle ya dinler arası dia(!)log safsatasına inanırsak kilise restarasyonunu öncelik yaparsak ab nin kapısına bizi bağlamasına bayram edersek faiz dünyanın gerçeği dersek başörtüsü %1.5 un sorunu dersek medeniyet die bunları gösterirsek hocanın muhteşem hafızasına karşın güneş geçmiş dersek tabiki şaşırtır değil mi?
sene 91 seçimleri hoca bop tan bahsediyo ya tesadüf yada yie güneş geçmiş.bizim hocada güneşte çok geziyo galiba ne dersin esra bacı?

bana bak dişi cıkmamıs cocuk ben ordayım haha :D
ben o adamı da sevmem ama iyi demiş amcam :D

erbakanın ülke için yaptıklarını bi kenara atmak mümkün değil ama suda bi gerçekki artik onun devri kapandı...

Ben o mitingdeydim bende dinledim ve size o söz yanlış yansıtılıyor orada bizansın çocukları olarak Hiristiyanların Bir Akademik kurulşunun Tayyo Formasını giyen Tayyip ve arkadaşları için söylenmiş bir sözdür Fransa Cumhur Başkanı Chriac ın sarf ettiği hepimiz bizansın çocuklarıyız sözünü tezkip edip biz Osmanlı çocuklarıyız deme cesaret ve gücünü gösteremeyen Tayyipinde bu yüzden bizans çocuğu olduğunu kabul ettiği söledi tabi siz bir takım medya kuruluşlarnın tıpkı geçmişte olduğu gibi bir sözü cımbızla alıp sağını solunu tırpanlayıp verdiğini bilmediğiniz için araştırma ve öğrenme gereğini duymuyorsunuz zahmet edinde açın miting konuşmasının metnini bir inceleyin

Ayrıca, Sayın Prof. Dr. Necmettin Erbakan için yaşlı diyenlere vakti geçti diyenlerede bir sözüm olacak ne yazıkki siz Osmanlı Torunu olan siz, size tarihinizi bilincinizi herşeyinizi unutturuyorlar Eyyüb El Ensari Hazretleri İstanbul'un fethine geldiğinde hicazdan 95 yaşındaydı bunuda sakın unutmayın

SAADET PARTİSİ'ne oy vermeyen cehennem biletini şimdiden almıştır haberiniz olsun...
Bu söylediklerimi dikkate alın...
Saadet Partisi'nden başka (İŞBİRLİKÇİ, İMEFECİ, RANTİYECİ, AMERİKANCI, İSRAİL GÜDÜMLÜ, AVRUPA BİRLİKÇİ...) partilere oy vermeyin..HADİ ORDAN HADİ ORDAN ELİNİZİN TERSİYLE İTİN...
Vatanımıza sahip çıkalım..Bu işbirlikçilerin hepsini istiklal harbinde olduğu gibi denize dökelim...
Bu seçim olmak yada olmamak, kalmak yada kalmamak, var olmak yada yok olmak SEÇİMİDİR...
SAADET'TEN BAŞKA PARTİYE OY VERMEYİN...
SAADETE OY VERMEKLE KENDİNİZE OY VERİYORSUNUZ EY MİLLET
MİLLİ KURTULUŞ HAMLESİNİ SAADET PARTİSİ'NE OY VERMEKLE MİLLİ GÖREVİNİZİ YERİNE GETİRİN...

Pek şaşırmadık aslında...
Necmettin Erbakan'ın tipik siyasetidir "yalnızca ben müslümanım, benim dışımdakiler zındıktır" söylemi. Nasıl bir akıl sahibi bu sözlerin sahibin peşinden gider hafsalam almıyor doğrusu.

Hocamiza Sadakat Şerrefİmİzdİr
TÜrkİye Yaniyor Erbakani Ariyor
Erbakan Nerede Bİz Oradayiz
Efsane BaŞbakan Necmettİn Erbakan
Erbakanim Benİm Efsane Lİderİm SÖyle Senden BaŞka Kİmİm Var Benİm?

Ya Allah aşkına makarasınamı yazıyosun bunları 5 yaşındaki çocuk kadar savunduğun konu hakkında bilgin yokmu bütün postların aynı kelamlardan ibaret yok cehenneme bilet yok efsane liderim yok erbakana sadakat

Bi defa müslümanın sadakatı yalnız Allah cc. Ve Resulünedir Hocaya hacıya sadakat göstermek için her dediğine peşinen inanılmaz evliya bile olsa hata yapabilir körü körüne peşinden gidilmez-ki hiç bi evliyanın müslümanım diyen bir dinkardeşine dinsiz zındık kafir gibi kelimeler kullandığını okumadım bugüne kadar ....

Erbakan müslümanmı onu tartışalım istersen hoca hoca diyosunda hoca dediğin adam başka müslümanların dinini sorgulamaya kadar getirdi işi hatta o kadar azıttıki dinsiz yaftasını yapıştırıyor işine gelmeyene

Peki şimdi başkasının imanını bu derece küçük gören kendini Allah'ın cc. Has kulu diğerlerini zındık sayan bir kişi dinimizce müslümanmıdır Erbakana bunu aynen bu şekliyle sorma fırsatınız olursa cvbını merak ediyorum

Eğer müslümandır derse Yazıklar olsun öyle hocaya

Yok dinden çıkar derse iki kere yazıklar olsun bile bile oy için kendi ruhunu şeytana satmış demektir

Cehenneme biletini kesmiş erbakan ama başkalarının değil kendisinin
Zaten dünya üzerinde kimsenin haddine değildir başkasının cehenneme yada cennete gideceğini tayin etmek
Doğruyu ancak Allah cc. bilir

Gerisimi hava cıva ....

eğer ortada ki tablonun sebebini tek kelime ile anlat deseler sanırım en uygun cevap kıskançlık olur. yapma erbakan hocam sende mi akp hükümetini ve icraatlerini kıskanıyorsun !! sana hiç yakışmıyor !!!!!!

Geri