Erbakan'ı Eleştiren şevki Yılmaz'a Protesto

e.pala

Banned
Reaction score
0
ERBAKAN'I ELEŞTİREN ŞEVKİ YILMAZ'A PROTESTO

Katıldığı Bir Televizyon Programında AKP'ye Destek Verip Necmettin Erbakan'ı Eleştiren Kapatılan Refah Partisi'nin Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Çıkışta Televizyon Binası Önünde Toplanan Saadet Partililerin Tepkisiyle Karşılaştı. Yılmaz, Binadan Polis Kontrolünde Çıkabildi.

KATILDIĞI bir televizyon programında AKP’ye destek verip Necmettin Erbakan’ı eleştiren kapatılan Refah Partisi’nin Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, çıkışta televizyon binası önünde toplanan Saadet partililerin tepkisiyle karşılaştı. Yılmaz, binadan polis kontrolünde çıkabildi.
RP Rize eski Milletvekili Yılmaz, Rize’de Çay TV canlı yayın programında AKP’ye destek mesajı verdi. Halkı sandığa giderken ‘one minute’ düşünmeye davet eden Yılmaz, “Ergenekon ihanet çetesine karşı kelle koltukta mücadele eden AK Parti iktidarının yanında olmalıyız” dedi. Necmettin Erbakan’ı da, Başbakanlığı döneminde İsrail’le yapılan anlaşmalara imza atmakla suçlayan Yılmaz, program çıkışında protesto edildi. Televizyon binası önüne toplanan bir grup SP'li, Yılmaz aleyhinde sloganlar attı. Yılmaz, polisle tartışan grubun uzaklaştırılmasının ardından oluşturulan polis çemberi arasında televizyon binasından çıkarılabildi.

SP ADAYINDAN TEPKİ

Şevki Yılmaz’a tepki gösteren SP Rize Belediye Başkan adayı Hasan Uzun şunları söyledi:

“Ben Yılmaz’dan çok çektim. Hala çekmeye devam ediyorum. 28 Şubat sürecinde ağzını hiç tutmadı, ihtilal olması için elinden geleni yaptı. Atatürk düşmanlığı yaptı, Cumhuriyet Bayramlarına katılmamak için raporlar aldı, Erbakan’a çok yük oldu. Şimdi onu itham ediyor. Çıkıp şimdi bir şeyler anlatıyor. O günleri yaşamamıza neden olan insandı. Biz ihtilale karşı dimdik ayakta durduk, o kaçtı Avrupa’ya gitti. Şevki Yılmaz böyle konuşmaya devam etsin, bu kez ben konuşmaya başlayacağım. Eğer ben konuşursam Şevki Yılmaz yine kaçar gider.”

KAYNAK http://www.haberler.com/erbakan-i-elestiren-sevki-yilmaz-a-protesto-haberi/

bunlar aynı davata bas koyan kişiler değillermiydi
hani recep tayyıp erdoganda bunların talebesiydi
şimdi ne olduda üçüde kanlı bıcaklı oldu ???

Böyle insanlar yüzünden, gerçek icraatler, arka planda kaldı, adamların amacı ,ozamanlardan

belliymiş, köpek bile, büyütüldüğü, beslendiği, bir ortamda ,sahibini ısırmazken ! bu gibi insanlara ,ne

denir ,siz söyleyin, ozaman refah partisine ,bu terbiyesizliği yapanlar, yarın başka partilerde, başka

şekildede, terbiyesizlik yaparlar, hatta ve hatta TÜRKİYE mizede neler yaparlar, siz düşünün artık, bir

baba nın sevgi ile büyüttüğü, eğittiği, bir oğlunun, ona hainlik etmesi, ne demektir ! ne derece basitlik

ve cahilliktir, düşünsenize aynı olay işte, kim bilir kaça ? veya niye sattılar ? liderlerini,s.p

“Ben Yılmaz’dan çok çektim. Hala çekmeye devam ediyorum. 28 Şubat sürecinde ağzını hiç tutmadı, ihtilal olması için elinden geleni yaptı. Atatürk düşmanlığı yaptı, Cumhuriyet Bayramlarına katılmamak için raporlar aldı,

işte saadet partisinin içinde bulunan bu tip insanlar yüzünden saadet benim ve bir çok insanın beğenisini hiç kazanamadı .samimi görülmedi ..

saadet partisini anlamakta güçlük çekiyorum ...

tayyipinden tut bu zamana kadar bu tür atatürk ve cumhuriyet düşmanları saadettte neden barındırıldı .neden bunlara kendi partilerinde yer verildi ve hala bilmiyorum yine bu zihniyet barınabiliyormu saadette ...

umarım bu tip cumhuriyet ve atatürk düşmanları bir daha saadette yer bulamazlar .gerçi zaten akp var bütün hepsi orada toplandı .akp de sizin içinizden çıkmadımı kardeş ?

şimdi erbakan istediği kadar milli gazete ile akp ye oy vermeyin desin .önemimi kaldı .siz bunların popüler olmasına zemin hazırlamadınızmı . siz olmasaydınız bunlar bırakın basbakan iktidar olmayı bizim köye muhtar olamazdı .hakaret olsun diye söylemiyorum ama gerçekten bu ülkeye en çok zararı veren akp de erbakanın öğrencileri .şimdi ne çekiyorsak erbekandan ve öğrencilerinden çekiyoruz ...

neymiş gömleği çıkarmış ...gömleğin cumhuriyet atatürkçülük olmazsa zaten emperyalizm sana gömlek giydirir meraklanma .şimdi erbakanın bundan şikayetçi olmasını anlamıyorum

bunlar aynı davata bas koyan kişiler değillermiydi
hani recep tayyıp erdoganda bunların talebesiydi
şimdi ne olduda üçüde kanlı bıcaklı oldu ???

Demekki fikir ve görüşler değişmiş, yazıyı iyi okursan kardeş ATATÜRK e laf atıp, ortalığı

karıştıranlarda, bu ve bunun gibi insanlar ?? sonra parti düşman gibi gösterilmiş, ne

enteresan olaylar:) ben şaşırmadım ama ne hikmetse ,ozamanlar abd ab israil düşmanı

olan insanlar, yeni partilerinde, amma kaynaşmışlar, sevmişler birbirlerini, dost olduk

demişler, korkarım akraba çıkanlarımız var diyecekler:):)

işte saadet partisinin içinde bulunan bu tip insanlar yüzünden saadet benim ve bir çok insanın beğenisini hiç kazanamadı .samimi görülmedi ..

saadet partisini anlamakta güçlük çekiyorum ...

tayyipinden tut bu zamana kadar bu tür atatürk ve cumhuriyet düşmanları saadettte neden barındırıldı .neden bunlara kendi partilerinde yer verildi ve hala bilmiyorum yine bu zihniyet barınabiliyormu saadette ...

umarım bu tip cumhuriyet ve atatürk düşmanları bir daha saadette yer bulamazlar .gerçi zaten akp var bütün hepsi orada toplandı .akp de sizin içinizden çıkmadımı kardeş ?

şimdi erbakan istediği kadar milli gazete ile akp ye oy vermeyin desin .önemimi kaldı .siz bunların popüler olmasına zemin hazırlamadınızmı . siz olmasaydınız bunlar bırakın basbakan iktidar olmayı bizim köye muhtar olamazdı .hakaret olsun diye söylemiyorum ama gerçekten bu ülkeye en çok zararı veren akp de erbakanın öğrencileri .şimdi ne çekiyorsak erbekandan ve öğrencilerinden çekiyoruz ...

neymiş gömleği çıkarmış ...gömleğin cumhuriyet atatürkçülük olmazsa zaten emperyalizm sana gömlek giydirir meraklanma .şimdi erbakanın bundan şikayetçi olmasını anlamıyorum

Kardeş erbakan ın açıklamalarını okursan anlarsın, birde amerikanın gizli belge diye bütün elçilik ve temsilciliklerine gönderdiği, yazıyı okursanız, internette araştırıp anlarsınız:) ben saadet partisini destekliyorum ama asıl önemli olan ülkemizin, ne denli dış güçlerin etkisinde olduğudur, medyanın, o zamanki bazı generellerin, sivil toplum kuruluşlarının, ne denli partiyi, yıprattığını anlarsın, benim anlatmak istediğim, artık bu ülke abd ,ab, israil destekli, bir demokrasi, rejim dayatmasına, karşı gelmelidir, akp nin kuruluşu diye konu buradada açılmış, oku anlarsın, benim tekrar anlatmam uzun olur, şuan akp başımızda tamam neyse diyoruz ,ama akp lilere diyorumki artık ülkemiz adına hayırlı işler yapın, dik durun, diyoruz, yada chp yada mhp hala ımf abd, ab, israil diyorlar bizde yerli olun artık diyoruz, yerli üretim, yerli mallar, yani TÜRKİYE gelişmeli, yoksa bölünecek, ayrıca erbakan denen insanı araştırın, bende eskiden tınlamazdım ama icraatlerine bakınca, araştırınca, son olarakta parti içinde ki kötü insanları anlamak zordur 3.5 kişi yönetmek ayrı 100.200 kişi yönetmek ayrı sen gerçekleri öğrenmek istiyorsan internette arattır, tevfik diker, mahir kaynak, vural savaş, ve dönemin siyasilerinin, yazılarını, kitaplarını oku ,
anlarsın kolay gelsin :)

Geri