ENKE'NİN intiharında FENER'e AĞIR SUÇLAMA...

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
İntihar notunda “Sevenlerimi hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim” diyen Robert Enke’nin eşi ve doktoru; Alman kalecinin özellikle Fenerbahçe döneminden sonra bunalıma girdiğini açıkladı..

robert_enke.jpg

Hannover ve Almanya Milli Takımı’nın file bekçisi Robert Enke’nin intiharının yankıları sürüyor. Trenin önüne atlayarak hayatına 32 yaşında son veren ünlü kalecinin arabasında bıraktığı notu, psikoloğu Dr. Valentin Markser açıkladı: “Beni sevenleri hayal kırıklığına uğrattığım için özür dilerim. Ancak intihar planını hayata geçirmek gerekliydi...” Markser, “İntihar belirtileri yoktu. Kendisini iyi hissettiği için önümüzdeki hafta olan randevularını iptal etmiştik. İlk kez 2003’te muayeneye geldi. F.Bahçe döneminden sonra bunalıma girmişti” dedi. Robert Enke’nin eşi de Markser gibi F.Bahçe’yi hedef gösterdi. Teresa Enke, “F.Bahçe ve Barcelona’dan sonra zor zamanlar geçirdik. Düzlüğe çıktık, kızımız öldü. Bir daha toparlanamadı” diye konuştu. Başbakan Angela Merkel, Teresa Enke’yi arayıp başsağlığı dilerken, cumartesi günkü Almanya-Şili maçı iptal edildi.

Türkiye macerası 13 gün sürmüştü

Ölümüyle futbol dünyasını yasa boğan Enke, Türkiye’de sadece 1 maç boy gösterdi. Enke, Fenerbahçe’nin İstanbulspor ile 10 Ağustos 2003’te yaptığı ve 3-0 yenildiği sezonun ilk lig maçında hatalı goller yemiş, yoğun eleştirilere hedef olduktan sonra sözleşmesi feshedilmişti. O maçta Enke ile oynayan Ali Güneş, ”Duyunca şok oldum. İçine kapanık biriydi. Derdini anlatmazdı. Buradayken onunla çok ilgilendim” dedi. Fenerbahçe resmi sitesinden Robert Enke’nin ölümü nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı.

kaynak

Hiç sanmıyorum Fb nin etkili olduğunu. bi insanın ölüme gitmesi çok daha büyük nedenleri gerektirir.

Adam intihar ettiyse fenerin ne suçu var kardeşim.Profesyonel futbolda bunlar çok normal,bir takımda oynarsın,beğenilmezsen gidersin,takas olursun,satılırsın vs...

Saçmalamasınlar
Trde çok kısa bir zaman kaldı o ve o süreç geçeli epey oldu
İlla bağdaştırıp magazinsel yönden bakıcak medya işte fırsat kaçırmasınlar

bence fenerbahçe'nin marka değerini düşürmeK için yapmış oLabiLirLer

adam intihar etmiş belliki problemli. şimdi suçlu aranıyor ölmeden önce neden kimse yardım etmedi o zaman kör öldü badem gözlümü oldu yani.

baska bi kaynaktada enke'nin barca doneminde baslayan psikolojik sorunları oldugu
zaten fenerden gonderildiginde donemin as baskanlarından mahmut uslu enke'nin gonderilme sebebinin hatalı goller yemesi degildir.
gonderilmesinin sebebi onumuzdeki gunlerde açıklanacaktır demişti. açıklanmayan bu sebeb belkide enke'nin yaşadıgı psikolojik sorunlarıdı???

Ya bu basını anlamak zor. Fenerbahçe'de bi şey yaşamamış ki bu adam fener onu bunalıma soksun. O zaten intihara meyilliymiş bahane bunlar.

Adam sonuçta profesyonel bir futbolcuydu . . .

Şimdi futbolcuydu demek çok garibime gidiyor ama napalım . . .

türkiye macerası kaç saat sürmüşti ki depresyona neden olsun onda.... sanırım buda fenerden tazminat koparmak için ortaya atılan bir saçma.. sazanlar kapılırsa bu yeme o kadın dava bile açar demedi demeyin

Ülkemizde kalecilere gösterilen sabır minimum olduğu için suçlanması gayet doğal bence..

Örn. Rüştü, GS maçında 3 gol yedi diye yedek kalmaya başladı.. Sırf tartışmalar yüzünden.. Ki Rüştü'nün nasıl bir kaleci olduğunu anlatmama gerek yok sanırım..

Adam 1 maç oynamış 3 gol yemiş ve maçtan sonra gönderilmiş.. Gol yemeyecek diye bir kanun yok ki.. Direk FB'yi suçlamıyorum ama sebebler arasında bu da olabilir..

beLki o dönem bi bunaLıma girmiş oLabiLir ama işLerin bu kdr büyümesinin sorumLusu fb oLamaz,bu tür işten atıLmaLar sadece futboLda yok sonuçta..

Fener = öLüm..

oLabıLır Neden oLmasın...

Geri