Enke Hayatını Kaybetti!

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
Almanya Yasta, Enke Hayatını Kaybetti!

Almanya Milli takımının 1. kalecisi Robert Enke'nin hayata gözlerini yumduğu kulübü Hannover'in başkanı Martin Kind tarafından duyuruldu.

robertenkesiyahbeyaz_yB.jpg

2003-2004 sezonunun başında Fenerbahçe forması da giyen 32 yaşındaki futbolcunun şok ölümü hakkında henüz net bilgi verilmezken, Hannover 96 kulübü başkanı Martin Kind yaptığı açıklamada, "Bu bir trajedi. Neden ve nasıl olduğunu bilmiyorum ancak futbolla ilgili bir problemden olduğunu sanmıyorum" dedi.

Euro 2008'in ardından Milli kariyerini noktalayan Jens Lehmann'ın ardından teknik direktör Joachim Löw tarafından Almanya Milli takımının 1. kalecisi haline gelen Enke'nin, 2010 Dünya Kupası'nda ülkesinin file bekçiliğini yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

Yaklaşık 2 yıl önce, Alman kalecinin 2 yaşındaki kızı Lara da kalbindeki sorunlar nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Kaynak: mackoLik

32 yaşında genç ölmüş

üzülüyorum genç bir insan öldüğünde....

Vay anasını
Gencecik bu yaşta ölmesi ilginç
Futbol dünyasında ani ölümlerin sayısı artmaya başladı :(

ılgınc gercekten genc yasta olmus aılesıne allah sabır versın

2005 yılında Almanya'da yılın kalecisi seçilen Robert Enke öldü .Bir dönem Barcelona ve Fenerbahçe kalesini de koruyan Enke son olarak Hannover 96′da oynuyordu. Alman milli takımı kalesini de koruyan kaleci uzun süredir devam eden hastalığına yenik düştü.

Birkaç yıl önce 2 yaşındaki çocuğunu kaybeden genç kalecinin ölümü ise polisin açıklamasına göre intihar.

Alıntıdır: habertürk

Hürriyet'te dediğine göre kesin intihar.

Yazık Ya,Allah Kalanlara Sabır Versin...

bi süredir hastaydı ve forma giyemiyordu sürekLi oLarak,görünüş oLarak sapasağLammış ama bekLeniyordu gibi bu öLüm..
hastaLığı ne tam biLemiyorum ama sürpriz oLmadı maaLesef..

Adam 2 yaşındaki kızını kaybetmiş bir kaç sene önce şimdi de intihar etmiş ne diyelim . . .

MüsLüman oLmayan ßirine Allah Rahmet Eylesin denmez arkadaslar.Toprağı bol oLsun..

Çok genç bir öLüm yha =(

ALLah yakınLarına sabır versin. . .

tv'de aLtyazı geçiyordu okudum çok üzüLdüm
genceciK insan
ALLAH rahmet eyLesin

Bazı yorumlar asılsız arkadaşlar..EuroSport'ta eşi açıkladı..2006 yılında 2 yaşındaki kızını kan kanserinden kaybetmişti ve psikolojik tedavi görüyodu..Eşi ve yakınları çok destek vermişler ama en çokta intihar etmesinden korkuyorlarmış..2010 Dünya Kupasında Almanya kalesinide Enke koruyacaktı..Allah rahmet eylesin..

yaw adam kendini trenini önüne attı...
sizde sanki kalp krizinden ölmüş gibi bahsediyonuz...

intihar etti adam... 160 km hızla giden trenini önüne attı kendini...

allah rahmetelesin.

Geri