(ENG) FuLL Call of Duty:Modern Warfare 2 (2009) [RS & HH]

Razor indirdim normal mi yoksa abi acaiplikmi var resmin boyutunu birazdaha büyüttüm ama tam olarak nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum neyse inşallah bu sefer grünür :)
dvd1 den bu resim dvd2 de aynısı bu arada windows7 var bende.

rsim bu
HHResim.com - Sinirsiz Resim Yükle

Yine gözükmüyor ama şöyLe dene , küçük numaraLı .002 idi gaLiba. Ona sağ tıkLa winrarLa dosyaLarı çıkar de.

dosyları onarabildim indirmeye gerek kalmadı oh yha

Call of Duty: Modern Warfare 2 Sorunsuz Steam oynamak isteyenLer için İnstaLLer
için indirdim içindeki mis dosyalarınmı onlar görmüyor belki sanal oldugundandır :/

3819.bmp

daha önce normal yüklemeye çalışırken böyle bir hata aldım

programdaykende (phoneix çıkartma yaparken ) böyle hata verdi

3825.bmp

şimdi işlemi 2 tane sanal sürücüden yapcam yani 1. mount yaptıktan sonra 2. mount edip 1. kaybetmiycem

3819.bmp

daha önce normal yüklemeye çalışırken böyle bir hata aldım

programdaykende (phoneix çıkartma yaparken ) böyle hata verdi

3825.bmp

şimdi işlemi 2 tane sanal sürücüden yapcam yani 1. mount yaptıktan sonra 2. mount edip 1. kaybetmiycem

işimi kendim gördüm 2 tane sanal sürücü kullanınca bir sorun olmadı şimdi ise oynuyorum dagcılık çok zor yhaaa :thumbdown: dagcılık sevenler için idael bir oyun olmalı ucup dagın öteki yanına elindekilerle tutunmaya çalışıyorsun yapamayınca bi bagırma sesi kan :crying: çok duygusal ühü ühü :D
4426.bmp

siste görünmüyor ama adam atlıyor orda hll olsun :D bu oyun muhteşem atladım şimdi :D adam seni düşmekten son an kurtarıyor :D
4463.png

oyun başına kurtarma sahnesi çok güzel :) teşekkürler hakkın kolay kolay ödenmez :) çok mutluyum valla :D

:durdurun Oyunun MuLti Player ' i açıLdı :durdurun

off şu günlerde sıvawlarda war ne yapcaz cuma yi beklemekten başka bir çagrem yok

multi deneyince yorum yazarım :closedeyes:

Video dosyasında ne yapıLması gerektiğini anLattım . GarantiLi yani , ben oynuyorum şu an :durdurun

Arkadaşlar lütfen yardım edin letitbit den 3 partı indirdim. 4. partı indiricem fakat hata veriyor; şimdi diğer indirmiş olduğum partlarda da aynı sorun var.

Arkadaşlar lütfen yardım edin letitbit den 3 partı indirdim. 4. partı indiricem fakat hata veriyor; şimdi diğer indirmiş olduğum partlarda da aynı sorun var.

Letitbit in hemen aLtında VİP FİLE LinkLeri var.

Oradan 4.Partı indir.İkisi birbiriyLe uyumLu

oyun çok kaliteli, bu sabah bitirdim görüntüler ve aksiyon olarak 10 üzerinden 10 derim, final sahnesi süper,

vip-file den free indirme linki çıkmıyor. Şimdiden teşekkürler

çok teşekkürler ellerinize sağlık skidrow crack ile sorunsuz ve severek oynuyoruz :D

Partları indirdik winrarla çıkardım klasörde dvd1 dvd2 deamon tools mount işlemini nasıl yaparım onu bilmiyorum.Aydınlatsanız sevinirim

multiplayer linkü göçmüş aga

bu arada hala oynayabiliyormussun ? şuan o linkten indirmeden multiplayer exesine tıkladım steam istiyor steam accountumda açık

multiplayer linkü göçmüş aga

bu arada hala oynayabiliyormussun ? şuan o linkten indirmeden multiplayer exesine tıkladım steam istiyor steam accountumda açık

İşteyim şu an ,Linke bir bakayım.

Oyunu da ancak eve gidince deneyebiLirim.

Geri