bozuk oyunu niye koyuyorsunuz arkadaşım crc hatası var 23-24-25-26-27 partlarda tekrar indirdim yine aynısını yaptı iki günüm boşuna gitti senin yüzünden ayıp ya
bozuk oyunu niye koyuyorsunuz arkadaşım crc hatası var 23-24-25-26-27 partlarda tekrar indirdim yine aynısını yaptı iki günüm boşuna gitti senin yüzünden ayıp ya
ne bozuk oyun mu partlar mı ? crc hatası veriryorsa bağlantın ile alakalı sorunun var demektir bak ben indiridm oynuyorum her hangi bir sorun yok burda arkadaşın bir suçu mu var okadar paylaşım yapmış alternatif sunmuş kolaysa sen yapta görelim veryansın etmek kolay tabii
oyun yüklendi crack dosyasını kopyala diyor ama bir dene olamzsa başka çözüm bulalımÖncelikle çok tşkler.Ben Razor1911 linklerini indirdim.
Mount yaptıktan sonra, 1- razor1911 installer 2-steam autorun kurulum dosyaları var.Bunlardan sanırım 1.razorkurulumunu yaptım.
dv2 2.1.sid ekleyince şyle bir hata veriyor.Ve oyunu kuramıyorum.
![]()
Diretx ve runtime elle kurmamarağmen kurulumu çok kez baştan denedim fakat kuraramadım.Yardım edermisiniz
oyunu kurdum.oyun açıldı ama disc read error hatası verip kapandı..nedenini bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim
Oyun hh upLoad oLarak upLanmaya başlandı.
UpLoad bitince diğer LinkLer SiLinecektir.
kardeş upload 94 ve 110 . partalı uploadlagın an bana onları bi pm atarsan çok sevincem o kadar dosyayı dowload et çık içinden böyle 2 tane hatalı dosya insanı epey bi gıcık ediyor:sneaky2::crying: (sorun sizde degil yanlış anlamak yok indirken birşeyler oldu )
şimdiden teşekürler :001_rolleyes:
skıdrow nedemek
oyunların sürünleri hakında bana biraz bilgi verirmisiniz
rasgele indiriyorum olmuyor böle
:scared::scared::scared::scared::scared::scared::scared:
Sen Letitbitten indirdiğin 4. partı tekrar indir.
Ben upLoaddaki partLarı farkLı böLdüm.
hangi sürümü indirdiniz bilgi verirseniz razor vs rus repack vs. ama anlaşılan razor gibi birde resimler ufak gözüküyor ne olduğu belli değil