(ENG) FuLL Call of Duty:Modern Warfare 2 (2009) [RS & HH]

steam olmadan çalışmıyor denedim steam zaten yüklüydü ilk oyunu kurmak için yüklemiştim dyn patch vardı onla serial girmiştim sonra tiestonun verdiği başlatma paketinde steam up var onuda kurdum şimdi hangisi ile çalıştığını bilmiyorum ama servere bağlandı oyuncu bulamdiğm için başlatmadım

evet tiesto nun başlatma paketindeki "steam up" kurulduğunda ve multi oyun için verdiği crack ile giriş yapıldığında servera bağlandım... benimde ping 100ms fakat bende oyuncu göremedim

evet tiesto nun başlatma paketindeki "steam up" kurulduğunda ve multi oyun için verdiği crack ile giriş yapıldığında servera bağlandım... benimde ping 100ms fakat bende oyuncu göremedim

Geldim ArkadaşLar , bi bakaLım ne durumdayız , oyunun bütün böLümLeri şu an aktif mi ? değİlse hangi böLümLer aktif?

Geldim ArkadaşLar , bi bakaLım ne durumdayız , oyunun bütün böLümLeri şu an aktif mi ? değİlse hangi böLümLer aktif?

bölüm derken multiyi kastediyorsun sanırım.. verdiğin yönergelerle "iwnet" e bağlandım fakar find game dediğinde deathmatch teamdeatch match ve 1-2 seçenek daha açık.. fakat hiç bir oyuncu bulunmuyor
ilginç bi ayrıntı.. main menuye dönmeyi denediğimde oyun masaüstüne dönüyor ve steam "you are about to download cod modern warfare 2 "diye bir uyarı veriyor.. oyun zaten yüklü olmasına rağmen

edit: lobide sağ üst köşede "Dualle's party" yazılı (steam nickim)

Crc failed in call of duty.modern warfare 2 steam english readnfo-TorrentLeech\fw-cod6.part078
Extract yaparken bu hatayı verdi bende.Neden acaba?

araştırdım orjinal multi oynayanların pencereleri ile aynı.. iwnete bağlanıyoruz bizde fakat neden oyun bulunamıyor?

Kardeş güzel paylaşımda çok karışık ya bi düzene soksan sağlam linkler hangisi yada hangisinden daha hızlı indiririz 132423 tane link koyana kadar düzgün bi tane koy bi tanede alternatif koy sonra crackleri koy çok güzel paylaşım ellerine sağlık ama inan kafam çok karıştı ilk baştaki 4 partlığı indiriyorum hadi bakalım işallah sorun olmaz.

araştırdım orjinal multi oynayanların pencereleri ile aynı.. iwnete bağlanıyoruz bizde fakat neden oyun bulunamıyor?

Bende de aynı , anLamadım gitti

Kardeş güzel paylaşımda çok karışık ya bi düzene soksan sağlam linkler hangisi yada hangisinden daha hızlı indiririz 132423 tane link koyana kadar düzgün bi tane koy bi tanede alternatif koy sonra crackleri koy çok güzel paylaşım ellerine sağlık ama inan kafam çok karıştı ilk baştaki 4 partlığı indiriyorum hadi bakalım işallah sorun olmaz.

oLmaz oLmaz

Ne sıkıntılıymış bu konu da yaav :)
Allah sabır versin dai :goz:

SağoLasın,Bi sıkıntı yok MehMedim

Fikir teatisinde buLunuyoruz. :w00t:

tiesto kolay gelsin bi arkadaşımın aşağıdaki gibi bir sorunu var ?

"ben herşeyi sil baştan yaptim önce dvd1 açiyom orda direk setup dedinmi steam kuruluyo sonra steam klasörüne girip patchi komple kopyalıyom oyunu tekrar kur dedğimde servere bağlanti hatası veriyor..."

Tavsiyen nedir bu durum ile ilgili... ?

"ben herşeyi sil baştan yaptim önce dvd1 açiyom orda direk setup dedinmi steam kuruluyo sonra steam klasörüne girip patchi komple kopyalıyom oyunu tekrar kur dedğimde servere bağlanti hatası veriyor..."

Bende bazen giriyort bazen girmiyor servere.

sgb nickLi arkadaşa bi PM at , yardımcı oLacaktır.

Daha tam çözemedim.

oyunu kurmak istiyorsan 1 sayfaya bak yada buraya

http://www.hackhell.com/oyun-sorunl...adeden-nasil-kuruldugunuda-anlatabilirmi.html

benim partlar bir acaip çıktı yardımcı olursanız sevinirim

show-image.php
[/URL][/IMG]

Partlardan cıkarınca bu sekilde

show-image.php
[/URL][/IMG]

disk 1 in içinde birsürü dosya var
show-image.php
[/URL][/IMG]

aynı şekilde disk2
show-image.php
[/URL][/IMG]

Bunları nasıl mount mudur nedir ondan işte bişeyler söyleyin 11gb indirdim yazık olmasın

disk 1 in içinde ve disk2 içinde bu şekilde 86 tane dosya var

rzr-mw2a,rzr-mw2a.002,rzr-mw2a.003,rzr-mw2a.004,rzr-mw2a.005,rzr-mw2a.006,.......,rzr-mw2a.063,rzr-mw2a,rzr-mw2a.065,.......,rzr-mw2a.084 ve en son adlı bir sfv dosyası var

arkadaşlar campaign modu bitirdim.. spec ops mod %75i bitti.. oyun kısa denmesine rağmen gayet doyurucu olmuşş.. multiplayer konusundaki araştırmalarım sonucunda.. (dün bütün gece) servera bağlanıldığını fakat oyuncu bulunamadığını gördüm.. yapılan açıklama;hamachi ve ganera gibi programların şu an işe yaramadığı (bizzat denedim hakikaten yaramıo).. "teknogods" isimli bir grup bu pazartesi "co-op" modunda multiplayer oynanabilecek bir crack hazırladıklarını duyurdu. şimdilik tüm oyuncular o crack için beklemede.. sonuç olarak şu an için bir cracked versyon ile multi oynamanın mümkünü yok fakat tabi yakın gelecekte ne olur bilinmez... ben şahsen multi oyun seçeneğini çok sevdiğim için oyunu orjinal alma kararı aldım.. yaptığım araştırma sonucunda bu oyunu cracked versyon ile multi oynamanın çok sağlıklı olmayacağını gördüm çünkü "infinity ward" bu işi en az "ea" kadar sıkı tutmuş durumda.. yardımlar için emeği geçenlere çok teşekkürler

bende o kadar zahmet indirdim ama sonuç aynen...konuyu açan arkadaş bizi bilgilendirse ya da bilen biri

vıp file dan nasıl dosya indireceğiz

Geri