Katılmıyorum ve oyumu zaman gazetesine veriorum zaten basında pek öne çıkarmasalarda türkiye nin en çok okunan gazetesi posta değil zaman dır.
cevap:hiçbiri
her dönem bir kısım medya iktidar yanlısı yayın yapar menfaat için..
iktidarlar değişince yanlı medya grubu da değişir.
Faruk84 Kardeşim Görüşlerine Saygı Duyuyorum. Ama Katılmıyorum. çok Cahilsin Ve Hiçbirşey Bilmiyorsun. Zaman Gazetesinin Savunduğu Türk Ulusu Kimliği Hangi Gazetede Var? "türkiye Bayrağını Asmaktan çekinen" Diye Bahsettiğin Insanlar Dünyanın Hiç Bir Yerinde Gidilmedik Biryer Bırakmadılar. O Değerli Insanlar Biz Rahatça Evlerimizde Internet Başında Otururken Istiklal Marşımızı Her Renkten Ve ırktan Insana Gurula Okumayı öğretiyorlar. Söylediklerin Doğruysa Er Meydanı Ortada, Ispat Et. Yok Edemeyeceksen Sağdan Soldan Duyduğun Asılsız şeyleri Papağan Gibi Söyleme. Dediklerimin Arkasındayım. Istersen Bu Konuyla Ilgili Seni Bilgilendirebilirim. Görüşmek Umuduyla Faruk84 Kardeşim
Beleş dağıtılsaydı Posta değil Zaman değil Cumhuriyet okunurdu .Okunmada yine Cumhuriyet 1.'dir.. Zaman'ı alıp soba tutuşturanlar çok tanıyorum =)...Cumhuriyet'de görmedim henüz öyle bişey , hergün okurum ve tek 1 harfini bile okumamazlık yapmam
tarafsız bir gazete göremediğim için oy kullanmadım. Ama en fazla oyu zaman gazetesi almış. Traji-komik bir durum. Okuduğunuz gazete sorulmamış ankatte. Tarafsız gazete sorulmuş......