En sevdikleri seks pozisyonunu açıkladılar !...

LsD

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0

Amerikan Lifetime televizyonunda yayınlanan bir söyleşi programı Hollywood’ın ünlü kadınlarına en sevdikleri seks pozisyonlarını sordu.

5jjf1uVW.jpg

GWYNETH PALTROW

Amanda de Cadenet ile Söyleşi adlı programda sunucu Cadenet’in sorularını ilk cevaplayan isim ünlü yıldız Gwyneth Paltrow oldu.Paltrow uzun bir tereddütten sonra altta olduğu bütün pozisyonları sevdiğini söyledi.

bOfAR7gP.jpg

ZOE SALDANA

Ünlü oyuncu Zoe Saldana ise, birinci tercihinin “misyoner” olduğunu belirttikten sonra “Ama dizlerimin üstünde olmayı da seviyorum” şeklinde konuştu.

2ycPkyMu.jpg

SARAH SILVERMAN

Hollywood’un ünlü komedyen kadın yıldızlarından Saray Silverman, soruya “Ben misyoner pozisyonunu ve erkeğin aktif olduğu tarzı seviyorum” diye cevap verdi

uB5brk3C.jpg

JANE FONDA

Bir zamanların ünlü yıldızı Jane Fonda, “Daha esnek olduğum gençlik dönemlerimde diz üstü pozisyonları severdim, ancak şimdilerde altta veya ata biner gibi üstte olduğum pozisyonları seviyorum” dedi. Ünlü yıldız diz üstü pozisyonunu rahat bulmadığını söyledi.

Ekli dosyalar

• zoe.jpg
    zoe.jpg
    23.1 KB · Görüntüleme: 235
:scared::scared::scared:​

Zevkler-Renkler tartışılmaz derler
Oysa tüm savaşlar, bu sebepler yüzünden çıkmıştır.

Ahlak ne arar bunlarda bu kadar özeli konuşabiliyorsa hayvan belgesellerini izlesinler belki yeni trentler bulurlar miğdem kalktı yine pöğğğ :X

Geri