Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en sevdiğiniz rapçiyi ve onun en beğendiğiniz sözünü yazın!!!
sagopa kajmer den en sevdiğim söz ''inanç bir tarladır hedefi olanların sürdüğü gülmek bir mükafattır ağlayan gözlerin gördüğü ölüm bir karanlıktır tüm ışıkların söndüğü madalyon iki taraflıdır iyi ve kötünün böldüğü'' üstüne söz tanımam 'sagopa kajmer(yunus abi)' hariç
yine sagopadan ''ben bana kendim için lazımım hatıram olsun sana şarkım lapa lapa kar yağsın manzaralarımı beyazlara boyayın ben bugün ölebilirim şuan ölebilirim her an ölebilirim''
İnsan Rabb'ın bebeği hepsinin toplamı bir sürü
Görmesek de başımızda bir çoban der durur yürü!
Sagopa Kajmer
Dünya kerhanesinde bakire değilsin
Tecavüz edenler var!
Sagopa Kajmer
koş saraylarıma bulabilirsen
beni konuş ve dertleş eskisi gibi
bul seni getir bana hediyem ol
aklımın odaları senle doldu taştı
Sagopa Kajmer
resmi çekti tanrı koydu önüne tüm resimleri hatırla
neydi sebebi yapılan tüm hataların bağışla
külemi döndü sevgiler cevap ver
ben yokolmadan evel emeller ektim hasada çık
Sagopa Kajmer
cenazemin omuzlarında yazılı karabiber duası
rap karahaber selası kalpte hep biçare
dudaklarımda senfonim çalarken hep duacım oldu bass drum
koca hestiy aya bedenem? (bedenim acep nerelerdesin?)
Değişmez bence bu dünyanın Hali,Günler sayılı Ömrümdür Fani.AzraiL bakarsın bide Tak kapı Çalar Ani,A.P.O'da rapin harbi yalın Hali (A.P.O-Hırsız var)
Ey NefSi ! Güneşin bir mızrak Boyu yaklaştığı,Tüm beyinlerin Fokur Fokur Kaynıştığı,
İnsanların Üryan olarak Dolaştığı,Annenin Oğlunu Tanımakta zorlaştığı... (Karacalı-Azize Veda) [Ayrıca bu Allah'ın kelamıdır]
Karaktersiz Karılara Karakter dersi veren adam (Radyasyon-Her şarkısında söler)
Kafilede Üstad Karakteri Küstah (Elçi-Nefsi Müdafa)
Herkes Junior Sagopa (Bi diss Parçasında Geçmekte..)
SoNot:Sewdiğim Değilde sewmediğim Rapper vardır :goz:
valla ben genelde rock-metal dinleyen bir kişiyim.ama sagopanın şarkı sözleri,felsefesi beni kendine hayran bırakıyor.şarkılarında kullandığı melodiler de çok güzel.
düş ve melodi en güzel düet suretin silindi kaldı silüet uykum yok yatağım soğuk küvet...
tabutlara sığmayacak kadar intihar var şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler ya Rab bizi özler ...
baytarın bütün sözleri süper zaten...
teşekkürler sagopa kajmer...:clap