en sevdiğiniz çizgi film ne?

en sevdiğiniz çizgi film ne?

• Kullanılan toplam oy
    98
Yaw nede Road Runner yok bu ankette? Bence uzak ara birinci olurdu :)

nils ve uçan kaz

vardı ya ben onun hastasıydım.

uçan kaaaaazzz

vay be ne kadar zaman geçmiş.

kaz resmen uçuyodu yaahu

CLEMENTİNE i tek gecerim,
bu anket bence 25 secenekden olusmalıydı(anca ıdare eder)

piken' Alıntı:
simpsonsss tabeki de:D garfieldda seviom ama

r49lg.png

rr9xq.png

bu resimler jujumaaa:D
jujmmmm......offf yerim seni.....yaw gormedm ben bunu cnm bnm...:D:D:D:D:
bu arada sende butun sewdgm cızgı fılmlerı koymusun bea...sımpsons da faworılerm...

tsubasa izlemiştim, adam sahada koşmaya başlıyor 3 bölüm geçiyor hala koşuyor,
saha futbol sahası değil maroton yolu sanki :)

tsubasa konu olarak güzel ama çizim açısından diger manga çizgi filmeri tutamaz

bence bi Ghost In The Shell i izleyin ;)

bu arada piken ben sölemeyi unuttum sana garfield ile Pingu yu da çok severim :)

hele ki garfield öküz gibi yemek yio ya :) hehehe bitiorum... uyuşuk kedi..

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
tsubasa izlemiştim, adam sahada koşmaya başlıyor 3 bölüm geçiyor hala koşuyor,
saha futbol sahası değil maroton yolu sanki :)

ahahahha adam bölüm başında topa vuruyor;sonra hayat hikayesi gözünün önünden geçiyordu...topun kaleye gitmesiyse 1,5 bölümden önce asla gerçekleşmiyordu:):):)

walla arkadaslar dediginiz 198o-90 larin basinda ki ilk cizgi filmde odu 128 küsür bölüm filandi zaten o
ama daha sonraki cizgi filmleri izleme firsatiniz olduysa 2002 deki road to 2002 3boyut cekilmistir ve daha gercekciydi ilk film tam anime olarak nitelendirlebilir
zaten tsubasa yi felsefi acidan anlamak lazim :))))))bence

tsubasa' Alıntı:
walla arkadaslar dediginiz 198o-90 larin basinda ki ilk cizgi filmde odu 128 küsür bölüm filandi zaten o
ama daha sonraki cizgi filmleri izleme firsatiniz olduysa 2002 deki road to 2002 3boyut cekilmistir ve daha gercekciydi ilk film tam anime olarak nitelendirlebilir
zaten tsubasa yi felsefi acidan anlamak lazim :))))))bence

dostum haklısın isteyenler de react0r den istesin bence Sega Genz emulatorunde

TechmoCup oyununu oynayın Tsubasanın birebiri sadece ismi Robert diye geçiyor :)

ama şu lafını tuttum " Felsefi açıdan anlamak lazım " :) hehehe

valla kuçukken tsubasa ya kufur ede ede izlerdim ayrılamazdım başından bi keresinde hala kaleye ulaşamadı diye telozona terliğimi atmıştım
izleyicide sinir nefret ve merak uyandıran yegane çizgi film dir bence tek geçerim yani
ama buyukler için çizgi film derseniz south park tabiki

yahuu en önemilisi ve en ünlüsünü atlamışın beyaa.bugs bunny vazgeçilmez yafff benim için süpperr...:):)

Bu anket daha çok gençler tarafından doldurulacağından verilen çizgi filmlerden simpsons ın birinci olması normal. Daha genişletilmeli bence Yugi Oh, Transformers, Street Fighters falan...

benimde favorim tsubasa :d hiç unutmam adam öle bi koşuyokşi sanki saha hiç bitmiyo bide bi hareketleri var onu şu anda yapabilen oyuncu yok :D

Geri