en sevdiğim 3 site(güzel hatun resimleri kısacası siteler beyler için)

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0
hollandalı estonyalı ve isviçreli hatunları merak eden arkadaşlar olursa şu verdiğim sitelere girmeleri yeterli olacaktır.konuyu adulta açacaktım ama :eek:

1-adultta böle bir bölüm yok
2-resimlerde adult içerik yok :)

www.sugababes.nl holandalı hatunlar

www.rate.ee estonyalı olanlar

www.snyggast.se isviçreli olan hatunlar

kolay gelsin hepinize :eek:

sitelerin kullanımında zorluk çeken olursa yardımcı olurum :D

edit:iyi/kötü yorumlarınızı (forum kurallarına uyarak tabi) bekliyorum siteleri beğenen ark.lardan tek ricam teş. butonuna basmaları :D :D

işviçrede hatun yok heralde hep erkek çıkıyoyav :D

yok ya o sitede çok güzel ama bence en iyisi rate.ee :) hatta başlıkta biraz gelişme olsun bunun anketini yapmayı düşünüom :p

abi ya senin imzadaki kızın başka fotoları varmı

Walla ne diyebilirimki böle güsel kızlara bakıp da onlarla yüzyüze gelmeyince içimde bir ukte kalacağına hiç bakmam
Ama emeğe saygı ve teşekkür ediyorumm sana....

beş para etmez... hiç kusura bakma...

norweçte yaşayan biri olarak hep dedim we demeye dewam etcem İSKANDİNAV ASALETİ...budur

bu elishana'nin resmi sitesi yokmu yaw orda fotolari wardir :D:D komsu kizi elisha :)

bırakın elisha yı bu siteler bana elishayı unutturdu :D

tabii memnuniyetle... bir, verdiğin sitelerin ne olduğu tam belli değil.. iki, vesikalık resimlerden oluşuyor... üç, resim kaliteleri son derece düşük... bu da dört ( sakın üstüne alınma seninle ilgili değil ) verdiğin linkler için: bunlar kuş mu, devemi?... ne uçabiliyorlar ve ne de yük taşıyabilirler...

yardım istemek yerine eleştiriosun :eek: resimlere tıklayınca vesikalık olmadığını anlarsın

örnek siteden bir kız : http://www.sugababes.nl/[M]ini_DESI/pics

bi de caps verelim bari :D vesikalık olsun sitede tıklayınca büyüdüğü için forumda abartmaya gerek yok :D :D

hollandagzelmi5bs.jpg

beyler fletch sayesınde bu sıteye gırdım kızıl bı kız war sakın ugramayın insan asık oluo o derece :( o ne güzellik öle yaw off bak gene aklıma getirdin fletch :mad: kesin girip öle böle kızlar diiller

perteklim' Alıntı:
tabii memnuniyetle... bir, verdiğin sitelerin ne olduğu tam belli değil.. iki, vesikalık resimlerden oluşuyor... üç, resim kaliteleri son derece düşük... bu da dört ( sakın üstüne alınma seninle ilgili değil ) verdiğin linkler için: bunlar kuş mu, devemi?... ne uçabiliyorlar ve ne de yük taşıyabilirler...

arkadasım sıtelerın ne oldugu gayet belli, ne oldugunu bılmeden direk flecth i suclamak yerıne ne oldunu sorsaydın keske(aslında sussan daha ıı)... paylasım ıcın tesekkurler flecth

dostum rate.ee dışındaki verdigin diger 2 sitedede msn adreslerini veriyormu kızların rate.ee de vermis ama diger sitelerde bulamadım?

Geri