En Pahalı Ayakkabınıza Kaç Lira Verdiniz...

ben bi ayakkabıya öyle 200-300 vermem doğrusu. benim marka takıntım yok bi ayakkabı alırım hemen sıkılırım ondan o yüzden hep ucuz şeyler alırım. geçende aldım mesela 65 tl verdim.

150 verdim heralde... :D:D

Tam hatırlamıyorum fiyatı ama inanılmaz kampanya vardı. Ayakkabıyı 3 ay giyemeden yırtıldı... :p :D:D

40 Liradan Fazla Vermem....

45Ytl verdm en cok verdiim ayakkabıya çakma adidas superstardı

bende merrell bot almıştım 173 dü sanırım fiyatı.
bide eskiden aldığım bir nike var 100 vermiştim ama eleman 280 istiyodu demek versem listede ilk 10da olurdum ama vermem. 200 ün üstü ayakkabı için lükstür ve lüks mallar bize ters.

Benim şu Ana Kadar Aldığın En Pahalı Ayakkabı Değerli 65 Lira Olan Ama Pazarlık Payı Ile (şöle En Sıkısında) 40 Tl Ye Aldığım Converse Lerdi

320 Euro

:durdurun

Turkıyede 200 den fazla ayakkabıya vermez az bıraz gereksızlık gıbı ha sen verdın mı hıc dersen evet verdım o ayrı : ))

210 tl vermiştim nike ...

Jordan retro XIII fiyatıda 210 liraydı o zamanlar çok zor bulunuyordu özellikle 49 numarası istanbulda ne kadar nike mağazası varsa hemen hemen hepsini gezmiştim.

ANlaşılan liste değişecek daha üst fiyatlar çıktı arkadaşların doğru söylediğine inanarak liste güncellemesi yapıyorum hemen ilk 3 değişecek ::)

'Mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi' pehh.
Bir ayakkabıya 90 TL den fazla vermemişimdir. Fakirliğin gözü kör olsun : )

converse 95 bayıldım
lescon ve converseden şaşmam

bende nıke nin air modeline 140 lira vermiştim ertesi gün ayakkabım indire gandi oldu :)))))

Geri