icemen
New member
- Katılım
- 7 Şub 2007
- Mesajlar
- 20,136
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0

Dünyanın en korkunç kokteylininin hazırlanışı, fotoğrafçı Tim Whitby'nin objektiflerine böyle yansıdı.

Bu kokteyl, pirinç şarabı, Jackfruit ve bir tarantula ile yapılıyor. Kamboçyalıların çoğu bu karışımın kalbe iyi geldiğine ve afrodizyak etkisi olduğuna inanıyor.

Fotoğrafçı, tazeliklerini korumak için tarantulaların canlı olarak karışıma katıldığını söylerken, kızartılmış olarak da satıldıklarını anlatıyor.

Örümcek türlerinin yiyecek olarak ticareti Kamboçya'da 1970'lerden beri süregelen bir oldu.

Kamboçyalı taksici dünyanın en korkunç kokteylini rahatça içerken, fotoğrafçı Tim Whitby'nin objektiflerine böyle yansıdı.