En iyi Taraftar Grubu?

En iyi Taraftar Grubu

• Kullanılan toplam oy
    245
ezikler utanın utanın ezikler
daha neler göreceyiz ne rezillikler
yetmedimi çaldığınız bizim besteler
ALLAh belanızı versin **** fenerliler

Die bi Beste Vardi ARfy KArde$im O Sana GElsin :hhmanD

Edit : video Bulumu$tur =))[VIDEO]ymJGSXa1FoI[/VIDEO]

işte bu şekilde en büyük taraftaar olursunuz :goz::goz:

+ bu şiiir gelicekse senden gelsin zaten kardeşim , başkası sölese söwerim :goz::goz::goz::goz:

+ eet cok reziliz nasl da 8 tane yedik hala unutamıyorum .. daha ne rezillikler görücez :goz: :goz:

+ tekrarlıyorum ozaman

Haklısınız Affetmek " BÜYÜKLÜKTÜR "

Genç Fener Bahçeliler

Galatasaralıyım ama Çarşı diyorum

Seninde Galatasaraylılığın bu kadar işte.... Gerçek bi taraftar olsan başka takım

taraftar gruplarına hayranlık duymazdın.. Bu bütün herkes için geçerli.....Febelisi

bejekelisi kim olursa olsun hiç bi gerçek taraftar başka takımın taraftarına hayranlık

duymaz... Anca senin gibi kolpa GS liler böle konuşur çok ayıp....

işte bu şekilde en büyük taraftaar olursunuz :goz::goz:

+ bu şiiir gelicekse senden gelsin zaten kardeşim , başkası sölese söwerim :goz::goz::goz::goz:

+ eet cok reziliz nasl da 8 tane yedik hala unutamıyorum .. daha ne rezillikler görücez :goz: :goz:

+ tekrarlıyorum ozaman

En krali Bile Bilio Car$inin Baba Oldugunu KArde$im KEndi Takimlari Olmadigi Halde Car$iyi izlemeye Giden FEnerliler Taniom Cok KIyak Tribününüz var Onlari izlein ...

Büyük Deiliz , TEzahuratlarimizi Calmayin ...

büyük Deiliz Madem Bize Özenti Tribün Yaratmaya CAli$Main ...

Büyük Deiliz 8 Yedik Ama Unutma Ki Bizde O takimi yendik

Tarihinizde Yedigimiz Golleri inkar Etmedik Büyük DEiliz ...

Avrupa Gruplarinda SIfir Cekip Gelende Sizlersiniz Eee Sorun ne Büyüksünüz tabe ...
Gsden FArk yediginizi inkar EDensiniz , Büyüklük Ancak Size büyük Dienlerde Size Göre Tmm büyüksünüz ...

En krali Bile Bilio Car$inin Baba Oldugunu KArde$im KEndi Takimlari Olmadigi Halde Car$iyi izlemeye Giden FEnerliler Taniom Cok KIyak Tribününüz var Onlari izlein ...

Büyük Deiliz , TEzahuratlarimizi Calmayin ...

büyük Deiliz Madem Bize Özenti Tribün Yaratmaya CAli$Main ...

Büyük Deiliz 8 Yedik Ama Unutma Ki Bizde O takimi yendik

Tarihinizde Yedigimiz Golleri inkar Etmedik Büyük DEiliz ...

Avrupa Gruplarinda SIfir Cekip Gelende Sizlersiniz Eee Sorun ne Büyüksünüz tabe ...
Gsden FArk yediginizi inkar EDensiniz , Büyüklük Ancak Size büyük Dienlerde Size Göre Tmm büyüksünüz ...

açık ve net söylerim ; biz bunları lisede yapıyorduk .. en piss taraftar kimin .. ne çirkeff .. en psikopat diye nitelendirip sewinilen taraftar kimin diye .. hep çarşı cıkardı .. bnde sewinirrdim .. gfb çirkef olmadıgı için .. ;)

futboldan şiddet değil eğlence bekleyen birisi oldugumdan bi sıkıntım yok ...

futboldan küfür değil takımı ateşlicek marşlar bekleyen biri olarak fb maclarına gtmmeyi tercih ederim .. hea ama amacım küfretmek belden aşşaaa wurmaksa hertürlü çarşının içine karışırım tabi ..

+ awrupada sıfır çeken 2 takımdan 1i biziz ama

awrupada 8 gol yiyen TEK takım BJK ; onur duydum :clap:clap:clap

+ gsden faark yemişiz :) ne ii etmişiz ... sene m.ö700lü yıllar .. öle bi " RİVAYETE " göre öle olmuş ... ama bn ne şanslııyım ki " KENDİ GÖZLERİMLE " 6 tane attığımızı görebildim ..

gfb yide gördük arfy geçen yıl manisa deplasmanına giderken .. Zavallı suçsuz marketçiyi öldürdüler

bıçaklayarak..... Yanlarına kar kaldı.. Hele geçen yıl bi şampiyonlar ligi maçı öncesi tribünde rant

için birbirlerini bıçaklamalar cabası 10 larca kişi yaralanmıştı.. Pehhh anlat anlat bitmez ... :D

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=5985279&tarih=2007-02-20 al kaynak...

Ben bir FENERLİ olarak beşiktaş taraftarının en iyisi olduğunu söylemekten kaçınmam harika bir uyum içinde çalışıolar

Ne çarşısı da.
Tutturmuşunuz bi çarşı pazar. En büyük ultrAslan'lar

Delikanlı adamın çarşıyla pazarla işi olmaz.. Alayına isyan ölümüne ultrAslan...

bence karşıyaka çarşı...aslında bu tartışılma...öyle biz 2 maç kaybedince beşiktaş çarşının gibi sivas maçında yaptığı olaylar gibi olayları yapmayız çünkü karşıyaka çarşı renklere aşıktır...

Bir Fenerbahçeli olarak Çarşı adamlar boğazlarını yırtana kadar tezehürat yapıyor..

bu alemde carsı bu tur kıyaslamalara karsı

olaya tarafsız bakabilen herkes carsının ne kadar farklı ve ustun oldugunu bilir...

dıerleri fanatizm uykusunda dıer gurupları carsıyla kıyaslamaya kalkarlar sadece...

€s €s Tabiki...Kırmızız ŞimşekLer..

bu alemde carsı bu tur kıyaslamalara karsı

olaya tarafsız bakabilen herkes carsının ne kadar farklı ve ustun oldugunu bilir...

dıerleri fanatizm uykusunda dıer gurupları carsıyla kıyaslamaya kalkarlar sadece...

Geri