En iyi spor ayakkabı üreticisi ?

En iyi spor ayakkabı üreticisi ?

• Nike

Kullanılan: 42 32.6%
  • Adidas

Kullanılan: 57 44.2%
  • Converse

Kullanılan: 8 6.2%
  • Puma

Kullanılan: 12 9.3%
  • Reebok

Kullanılan: 3 2.3%
  • Kinetix

Kullanılan: 1 0.8%
  • Lotto

• Jump

• Umbro

• Diğer(Aklıma Gemeyenler Varsa Paylaşalım)

Kullanılan: 3 2.3%

• Kullanılan toplam oy
    129
Su bir gercek ki oncelikle "Hangi SPOR dali icin handi ayakkabi?" sorusuna yanit aramak gerekir.
"Yok birader sadece ayagima giyip spor takilicam" dersen butun markalar ayni isi gorur.
Benim fikrim ise sudur:
Basketbol ve benzeri salon sporlari icin : NIKE
Futbol ve benzeri acik alan sporlari icin : ADIDAS
Konularinda uzmanlardir. Ozellikle Atletizm ve Olimpik branslarda ADIDAS tam bir efsanedir.
Tabii ki en iyi ayakkabi, giyen kisinin en rahat ettigi ayakkabidir. Bu bazen markasiz ve ismarlama ozel yapim bile olabilir.
Ben daha cok tracking ve doga ile ilgilenen biri olarak tercihimi ADIDAS'tan yana yapiyorum.

Nerdeyse alayını denemiş biri olarak günlük kullanım için en iyi ayakkabıyı Reebok yapıyo diyebilirim.
Rahat tasarımları ile tek geçerim.
Ancak biz ayakkabı seçme işine pek bu yönden bakmıyoruz artık :D
daha çok görüntüsüne baktığımızdan en cool modelleri adidas ve nike ın yaptığı tartışılmaz
Şu da bir gerçek her 10 gençten 6 sı converse giyiyor

Tartışmalı bi konu en iyiyi seçmek

digerlerini saymiyorum nike-adidas ve puma arasinda secim yapacaksam adidas goodyear modelleri güzel o yüzden adidas.........

merrel ve asolo bence en iyileri ama vibram tabanlı olacak doğa spoarları ile uğraşamlar için

hepsini denedm en dayanıklısı puma en rahatı nike

Adidas ve Nike gayet çok şık ve güzel ayakkabılar yapıyorlar... İkisinide alırım ^^

adidas nike reebok.(içimden converse demkte gelio ama ne yazıkki çok kullndığım halde pişmanımm yanlardan gidio hemn)

Geri