En Iyi Notebook Markası Hangisi??

EN İYİ NOTEBOOK MARKASI??

• Kullanılan toplam oy
    276
Hp derim herzaman

arkadaşlar tüm laptopları kullanmış biri olarak bence sonyden başka laptop alınmaz karar sizin

sony vaio tt, dell adamo, dell latitude e4200

sony dell toshiba ve lenovo kalitedir, asus, acer, hp fiyat performanstır (hp sorunludur)

Birde mac gibi imajdan götüren müridleri olan ama fahiş fiyata msi kalitesinde notebook üreten firmalar vardır. Bunların notebookları kalite açısından yerlerde sürünmektedir fakat apple ve müridleri bir türlü kabul etmezler ayrı mesele...

Lenovo gayet güzeldir. Pahalı ama kalitedir.

asus tan gerisi yalan. performans olarak kalite olarak en saglami.
2 yildir vaio kullaniyorum isinma sorunu var bilgisayar yavas yavas iflas ediyor. daha once dell inspiron kullandim daha memnundum. eger bilgisayarda dayaniklilik, saglamlik ariyorsaniz dell 1 numara.

50 kez laptop alsam 50si de Toshiba olurdu..Çoğu markaya göre biraz fazla ödersiniz ama kesinlikle verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız..Tavsiye ederim

Hemen hemen aynı kalitede daha ucuz bir marka var o da DELL

bnde msı vr320 var 5 kere yere düştü 1 kere yumruk attım bna msn demedi dahada vurabilirim

hp ve toshiba nın üzerin laptop tanımam

oyumu apple a verdim çünkü alacağım notebook kendisi oluyor.

şuanda asus kullanıyorum ve alalı yakşalık 4 yıl oldu. tık demiyor makina.
pc işinde de bulunduğumdan çok değişik notebookları kullandım ve gözlemle tespit asus dışına çıkmayın derim.

eğer asalet ve karizma arıyorsanız apple
sağlamlık ve hız arıyorsanız asus(fiyatı da diğerlerine oranla caziptir)

Şu ana kadar toshiba hp ve asus kullandım. Asus diğerlerine göre daha iyiydi.

bu nası anket yha manyak manyak bilgisayarlar var casper yok sacma sapan olmus!!!!!!!!!!!!

arkadaşlar elektronikte japonlardan daha iyisi yoktur.onun için kesinlikle toshiba...

Geri