En Iyi Notebook Markası Hangisi??

EN İYİ NOTEBOOK MARKASI??

• Kullanılan toplam oy
    276

ismailaga

New member
Reaction score
0
Son Zamanlarda Gerek Ekonomik Kriz Gerekse Dolardaki Hızlı çıkış Nedeniyle Teknolijik Aletlerde Ciddi Bir Fiyat Artışı Oldu Ancak Son Ekonomik Tedbir Paketi çerçevesinde Bilgisayarlarda %10 Ucuzlayack

Bütün Bunlardan Sonra Herkesce Kabul Gören özellikler Yani Görsellik,performans,teknik Servis özellikleride Dikkate Alındığında En Iyi Notebook Markası Sizce Hangisidir?

Not:fiyat Ta Tabi Ki Herkes Için önemlidir Ama Hepsi Bir Arada Olmuyor!!

.....

kusura bakmayında neden casper markalar listesinde yok..
tamam diğer diye bi kısım var da..
bence casper inda bu listede olması lazımdı...
saygılar:vur

bence de kesinlikle casper konulmalıydı. herhalde türk malı olsa gerek o nedenle konulmamış olabilir.

casper markasının konulmamasının nedeni üretici olmamasından dolayı ürettiği makinelerde dış kasa hariç hiç bir ürünü kendisi üretmiyor dolaysıyla casper üretici değil montajcı bir firma.

Hp diyorum (asus en kötülerden ) =)

bende hp marka bir laptop kullanıyorum ancak şu günlerde çok canımı sıkıyor toshiba ya geçmeyi düşünüyorum

bence de kesinlikle casper konulmalıydı. herhalde türk malı olsa gerek o nedenle konulmamış olabilir.

Casper mı Türk malı? Bir ürünün o ülkenin malı olabilmesi için parçalarının orada üretilmesi gerekir. Yapmayın yahu Capser'ın hangi parçası Türkiye'de üretiliyorda Türk malı oluyor?

Anakart, HDD, İşlemci, Ekran Kartı, Ram, PSU, bunlardan hangisi Türkiye'de üretiliyor?

Pc pazarındaki ürünlerin %90'ı Çin malıdır. Çin'de üretilir, adamın biride çıkar;
Casper teknolojinin Türkçesi der :)

Konuya gelince en iyi notebook hangisi diye bir soru zaten baştan yanlış
Senin öncelikle notebook'u ne amaçla kullanacağın önemli, oyun amaçlı mı, iş amaçlı mı?

Yukarıda da belirttiğim gibi hangi markayı alsan parçalarının büyük oranı Çin'de üretiliyor,
Önemli olan alacağın markanın yaygın servisin olması, fiyat/performans oranın yüksek olması gibi kriterlere bakman senin için daha iyi olacaktır ;)

Herkesce Kabul Gören özellikler Yani Görsellik,performans,teknik Servis özellikleride Dikkate Alındığında En Iyi Notebook Markası Sizce Hangisidir?

Not:fiyat Ta Tabi Ki Herkes Için önemlidir Ama Hepsi Bir Arada Olmuyor!!

özellikleri belirtmiştim ama:goz:

ayrıca ürünün çinde üretiliyor olması kalitesiz olması anlamına gelmez ucuz işgücü nedeniyle çin de üretim tercih ediliyor

böyle soru olmaz aslında.her markanın uygun fiyat performans oranlı modelleri olabilir.ihtiyaç ve ayrılan bütçe ile ile ilintili bi durumdur

kusura bakmayında neden casper markalar listesinde yok..
tamam diğer diye bi kısım var da..
bence casper inda bu listede olması lazımdı...
saygılar:vur

Hocam geçen gün bi casper laptopun lcd ekranını değiştiriyodum elimde kalıcak diye terledim takana kadar çok kalitesiz bi marka casper.

Asus ve Acer den memnun olan farklı iki tanıdğım var . Fiyat / Para oranında bu ikisini öneririm.

casper markasının konulmamasının nedeni üretici olmamasından dolayı ürettiği makinelerde dış kasa hariç hiç bir ürünü kendisi üretmiyor dolaysıyla casper üretici değil montajcı bir firma.

Kesinlikle kaltılıyorun ordan burdan parça toplayarak marka yapmaya çalışıyor...

50 kez laptop alsam 50si de Toshiba olurdu..Çoğu markaya göre biraz fazla ödersiniz ama kesinlikle verdiğiniz paranın karşılığını alırsınız..Tavsiye ederim

toshiba iyi acer da fena deil hp ii deil cünkü kimde gördüysem abimde kullanıyo sarjaa takmadan kullanamıyo batarya denen bise yok hemen ölüyo ben toshiba kullanıyorum memnunum tabii asusuda unutmamak lazım oda iidir ...

Geri