En iyi arkadaşıma aşığım!

piken

New member
Reaction score
0
En iyi arkadaşıma aşığım!

Sizi bir yetişkin olarak çok ciddiye almayan çocukluk arkadaşınıza aşık olduğunuzu mu fark ettiniz?

Hayallerinizin erkeği beraber olduğu kızla yaşadığı sorunları gelip size mi anlatıyor?

Bu sorulardan en az birine verdiğiniz cevap ‘evet’se o zaman bu yazımız tam size göre!
Onu kazanmak için yapmanız gerekenleri bilmek ister misiniz?

- Ona olan hislerinizden emin olduktan sonra en yakın arkadaş rolünü oynamaktan vazgeçin.

- Sevdiğiniz birini dinlemek, onunla sorunlarını paylaşmak güzel bir şey. Fakat biraz da siz ona bir şeyler anlatmayı deneyin. Sizin ilgi gösterdiğiniz kadar o da sizinle ilgilensin. Aksi takdirde sizi sadece dertlerini anlattığı bir dinleyici olarak algılayacaktır.

- Son zamanlarda çok mu sık görüştünüz? Bir süre ortalıktan kaybolmaya ne dersiniz? Yokluğunuzda size hissettiği duyguları değerlendirme fırsatı bulacaktır.

- Onunla beraberken dişi tarafınızı göstermeye çalışın.

- Ona sizinle paylaştığı konular hakkındaki düşüncelerinizi açıklarken bir dişi gibi davranın ki karşısında hoş ve alımlı bir bayanın olduğunun farkına varsın.

- Kendiniz hakkındaki bazı noktaları ondan saklayın. Her zaman esrarengiz bir yanınız olsun.

siz hiç en yakın arkadaşınıza aşık oldunuz mu?aman tanrım zor bişi olsa gerek!!!

Arkadaşlık sevgiye dönüşebilir :) çok nadirde olsa ama umarım bu derde düşenler karşılık alırlar ne diyelimm...güzeel konu ortiim eline sağlık

bole bsy yasayanlar warmı acaba burda???... :eek:

walla bence bööle

eğer kızsan olayı anlatır açılırsın iki tarafında kaybedecek bi tarafının olacağını sanmam...ama erkeksen bu kez kızın arkadaşlığını da kaybetme ihtimalin var....bu yuzden ben olayı taaa en başında çözerim arkadaş.. hiç bi kızla en iyi arkadaşım diyecek kadar bi arkadaşlık kurmam...çünkü oyle yada böyle daha arkadaşlık gelişme aşamasındayken bile bi gün onun bana veya benim aşık olabileceğim ihtimali gelir aklıma muhakkak...ona göre de davranış şeklimi belirlerim.

benim acayip yakın kız arkadaşlarım dostlarım war ... ama aşık olmak yada o tür benzer bir duygu beslemek aklımın ucundan bile geçmedi gecmez sanırım :)

blody nin acısı ve yanlışı burda saklı zaten :(

o sana kanka diye yanına gelio sarılıo.. sen ona farklı duygular beslıon asık oluoN he :) :) :alkol:

enteresan fakat çoğumuzun dillendirmekten çekindiği bir konu... niye mi?... yanlış anlaşılmak yada hiç karşılık görememe korkusu var ya... tebrikler...

benim hem kız arkdaşlarım var hemde kanqam var ama biriyle çıkmayıda aklımdan geçirmedi değilim

benim zamanında çok şey paylaştığım bi(kız)vardı askere gittikten sonra o işe devam etmedim ve daha sonra öğrendimki benden hoşlanıyormuş oda kısa süre önce iş yerinden ayrılmış ona ulaşmam 1 ayımı aldı ve buluştuk sordum ve cevap doğruydu ama ben ona o gözle hiç bakmamıştımyani sevgilim olamamzdı nebilimhiç yediremedim sordu bana peki ozaman neden geldin ben böyle iyiydim dedi bende durumu düzeltmek için tamam dedim ama birdaha onu hiç görmedim en iyisi böyle olur diye hiç aramadım duydumki evlenmiş allah mesut etsin ve ondan sonra hiç kız dost edinmek istemedim ve olmadıda sonra vicdan azabı çekmekten iyidir paylaşımın için saol ahhhh..ahh yaramı deştin

süper bişi bu yazı ya
sitede bi user'ın tam bu konuyla ilgili bi imzası wardı
çok ilgimi çektiği için kenara kaydetmiştim:
"dostluklar aşka dönüşebilir,fakat aşklar dostuluğa asla"

Benım geldı basıma..uzun zmandır arkadsım olan bı kız bana asıq oldugu soyledı.
Ondan sonra benım kafamda Seytanlar dolasmaya basŞladı:pp

bence de kızlar dan arkadaş olur elbette ama sonucunda ya erkek yada kız aşık olur karşılıksız da olsa.belki bir ömür söyleyemez diğeri diğerine aşkını çünkü kaybetmekten korkar belki dostluğunu ve hep dost kalırlar yada biri hiç arkasına bakmadan çeker gider uzaklara ilelebet bi daha ne zaman göreceğini bilmeden çünkü dostluğunun bitmesinden korkar belki de o zaman hiç bakamaz yüzüne onun bidaha (en güzeli dost kalmaktır sonuna dek içinden yaşamalıdır herşeyi)

bu tür duygular insanın elinde olmayan şeylerdir.kimseyi kız arkadaşına aşık oldu diye yadırgamamak lazım.hele birde karşılıksız bir aşk ise o an yandın işte.ama söyleyemezsin duygularını açamazsın kimseye.dumanlı günler başlar.hüzünlü akşamlar başlar.çözüm mü var ama bu işin...

Ben En Yakin ArkadaŞima AŞiktim Ama MantiĞima SÖz Gecrebildim Ve Tabİ Kalbimede ..Şİmdİ Iyi ArkadaŞiz Sanirim Yoksa Kendimimi Kandiriyorum

%100 doğru birşey söyleyim, kız sana karşı boş değilse %100 belli eder en azından az çok deneyimliysen anlarsın.. Davranışlarını, sizinle konuşmalarını fln biraz daha dikkat edin ve ii bi taktik veriim :) ona "bana aslında senin gibi bi sewgili lazım" diin şakasına oda aynısını derse belki olabilir demektir, bana bi kız arkadaşım böle demişdi bende öle diip öbür gün gümletmişdim teklifi, kabul etmişti :)

ben en yakın arkadaşıma aşık olmuştum ve çıkmıştım 7 kere ayrılıp çıktık ama bi daha töbee yapmam böle bi şey bence en yakın arkadaş arkadaş olarak kalmalı her yakın arkadaşımıza aşık olacak olursak arkdaş kalmaz ki

Geri