En iyi 1299 Client (Private Serverler İçin)

yhaa usta bunun şifre yanlış adam akıllı soyle sıfreyıı

siz bana ip : adresını gonderınn

Şifre dogru bi hata yok adam akıllı şifre girin.Bu server tanıtımı konusu deil client adam akıllı ne nedir öğrenin ve öyle konusun. Konudaki yorumları okursan bunu adam akıllı anlardın zaten.

neccko trojen buldu diyor durum nedir_?

Arkadasım piyasada bulunan birçok 1299 exe de bazı antivirusler trojan uyarısı veriyorlar.
Bilen bi arkadasa sordum ben bu nedir die, bu clientin exe si haliyle oynadıgınız serverle baglantı içinde bilgi alıp verio ve bu exe packlenmemiş dedi ondan dolayı böyle bi uyarı verebilir dedi.Uskonun exe sini unpack edin ondada aynı şeyi göreceksiniz dedi.

Ben kendim bunu kullanıyorum bi sorun olmadı şükür.O yüzden exe dosyasını ayrı verdim eger kendiniz başka bulursanız onu kullanabilirsiniz diye.

Umarım anlatabilmişimdir kolay gelsin

yha neccko bunu rapidden deilde başka bi yerde upload etsen olmamı galan ? :D bu rapid adamı hasta ediyo free olanı prede bizde yok :S

Bu aralar biraz yogunum ama haftaya atabilirim yada bellide olmaz fırsat olursa atarım yine.

netload uyarmı size ?

Bende sağlam bir client arıyordum.Bu çok ii oldu..Elinize sağlık :) Şu an kuruyorum.Eğer bir sorun olursa size bildiririm

ewet güzel paylaşım ama 3.rar hata verio nedense pls yardımcı olun :(

isteyen eqlesin msnem adım qemal mercan değil :D

Bu arada herqese mutlu yıllar :S

tebrikler de bu su oyunmu bi siteye bakarmısınız pvp yazdım google a aşada biraz pvp.gen
di galiba o site var bn ordakini yukledi m olmu acaba
cvp plss

allah razı olsun reis sabahtan beri ugrasıyorum bir bulamadım cokk ama cok saqol ;)

Geri