Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
firefox en iyisi bence aynı anda açılan 20 sekmede flash playerı dierleri hata verirken firefox bağımsız çalıştırıyor.Ayrıca birçok sitede en iyi görüntü firefox ile alınır
Mozilla çok kasıyor sekme actıgımda.. en az 5 sekmeyle dolasıyorum.. Flash vs. varsa bi de sitede daha fazla kasıyor.. Ara sıra çöküyor ama kullanıyoruz napalım
Nazar mi degdi nedir az once Serdar Yayinda programini izlerken okey oynayayim dedim flash coktu
ah chrome ah hizlisin iyisin hossun arada cokmesen bir numara olacaksin
Safari hariç 4 tane tarayıcıyıda belli süreler kullandım.Sayfa yükleme hızında crome en son sürümü çıkrana kadar birincilik opera'daydı.Anca son sürümle birlikte crome den hızlısı yok...
arkadaşlar hepsinin ayrı ayrı kullanım alanı var operayı kullanıyorum ama hepsini bilgisayarımda bulunduruyorum. operanın çok ram yediği doğru ancak alışkanlık yaptı o yüzden bırakmıyorum diğerleri biraz tuhaf geliyor önceleri ie ye alışmıştım şimdilerde opera mozillayı da arada bir kullanıyorum opera mozilla ie kullanıloyurum bu üçünden birini kullananlarında alışkanlıklarından dolayı kullandıklarını düşünüyorum yani en iyisi diye birşey yok biliyorsunuz sürekli bir gelişme var tarayıcılarda
evde işyerinde heryerde chrome denedim bu test sonrasında hiç birinden firefox'daki kadar verim alamadım çökme derdi yok firefox'un, hızlı hala. bildiğinden şaşmıcaksın arkadaş. chrome'da 3 sekmeden sonra bir ram yio bionic commando o kadar ram harcamıyo.