En Güzel Yalanı Kim Söyleyecek :)

gecenlerde yolda yürüyorum altımda murat 131 hızım 1500 küsür ışıklarda ani frenle durdum baktım yanda subaru imp. wrx sti bi kalkış yaptım ben 2. turu atarken o daha yeni 2. vitesi atıyodu nyse otobüs durağında paris hilton otobüs bklio atla götürüyüm dedim gitceği yere kadar attım illa öp beni alican yi beni alican diyo bide çirkin bi görseniz tv deki gibi değil boğazı son sürat geçtim ışıkları gecince ilk soldan sğa döndüm günlerden salı aklıma cumaya gitmek geldi hemen abdest aldım direk selimiye camısıne sürdüm arabayı cuma çıkışında dilencinin birine 1000$ dolar sadaka verdim hemen ankaraya gittim orda hız teknesi beni bekliyo singapura gitcez tekne ile bide ne görüyim teknenin kaptanı kaptan gusto dedim sür tekneyi titaniğin battığı yere ordanda singapura götürürsün cıktık yola elimdede sapan bir beyaz balina hemen aldım bir taş tam balinanın kafasına öldü balina akşam yemeğini cıkardım

biraz uzun oldu :D:D :durdurun

ben aslında süper moderatörümde bakmayın işte

ben hh a pc den değil nokia 5110 cep telefonundan mesaj yazıyorum :D

klavye yerine halk ekmeği kullanıyorum :D

şu anda size marstan yazıyorum ben marslı bir yaratığım ismim uqqpo13. 42 dakika 24 saniye sonra dünyaya bir virüs yollıcam bu virüs yalan söyleyen insan vücuduna girdiğinde tüm zekasını bana aktarcak yani bundan sonra yalan söyleyenlerin hepsi beyinden yoksun olcak:D:D

chakie chan ile kavga ettim azını yüzünü kırdım :D

Dünyanın En Büyük Yalanı Geliyor =) Fenerbahçe Şampiyonlar Liqini Almıs Hahahah:D

iş yerinden eve uçan daireyle gidiorum bu ara trafik sıkışık hata geçen gün bi ufoya çarptık

Geri