Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusura bakmayın biraz geç oldu; dün Beşiktaş canımı sıkınca geciktirdim, tekrardan özür dilerim...
Evet, yarışmaya biraz heyecan katmak isteyen (ve tabi raminden fedakarlık yapabilecek) arkadaşlar için atıyorum bu mesajı. Bu mesajda Windows'unuzun görünümüyle daha rahat oynayabilmeniz için gerekli bikaç şey ekleyeceğim...
Arayüzü değiştirmek için kullandığım program WindowBlinds'in 5.5 sürümü (Yenisi hiç hoşuma gitmedi, bu daha sade) Burada mevcut. Bu programı arayüz görünümünü değiştirmek için kullanacağız...
Bu linkte kendi masaüstümde kullandığım skin mevcut. Programdan "Add Skin" deyip indirdiğiniz zipli dosyayı gösterip uyguladığınız zaman benim kullandığım arayüz karşınıza çıkacak. Ayrıca Bu linkte de pek çok arayüz bulabilirsiniz...
Ben WindowBlinds harici;
İconPackager
RocketDock
Styler
Vista Sidebar
kullanıyorum, isteyen olursa özel mesajla falan yardımcı olmaya çalışırım (Ama önce şu 50 mesaja ulaşmam lazım, gecikebilir )
Ayrıca güzel duvarkağıtları edinebileceğiniz 2 adet site: