En güzel 10 kampüs!!

Sadece ODTÜ'yü gezme şansım oldu. Dedikleri kadar büyük ve bir o kadar da eski. Kötü değil aksine güzel bir görüntü vermiş eski binalar. Tek sorun gezmek :) Düşünsenize fakülteler arasında belediyeler çalışıyor ehueheue :D

evet

cok hoş unıversiteler

evet cok hoş universiteler

KTÜ yü gerçekten yabana atmayın derim ben . trabzon deyince herkesin aklına uyy dien uzun burunlu lazlar fırlayacakmış gibi gelio ama okuyan öğrenciler istanbul ankara izmir ağırlıklı teknik olması da cabası ;) üniversiteden sıklıkla çıkmayın kalkınma mahallesinde ev tutun tamamdır ya .

Banko itü 1 .
odtüye giriyorsun kayboluyorsun
bide 3 ay sonra sıkılıyorsun
ama itüde 4 kampüs metroyla bağlı.1 tanesi tuzlada o da denize sıfır.
Yeni yapılan düzenlenen kampüs 1 numara oldu
Gidin görün derim
Bu arada bilinmiyor ama itünün içinde gölet var :D

odtu ayrıcalık gibi zaten
orda okumadım ama isterdim
çukur ova da fena deildr

uludag uni buyuk ama bence pek guzel degil ben cumhuriyet unidede okudum orasi bence uludagdan daha iyi

bizim kampüsü gördünüz mü arkdaslar görmeden konusmasanız diorum:) selcuk universitesi süper kaybolursunuz walla bys

malatya inönü üniversitesi arkadaşlar dünya üniversite sıralamasında türkiyede giren birkaç üniversite arasında bilgilerinize :D

Adana çukurova üniversitesi

my.php

my.php

my.php

my.php

my.php

OKUYUPTA BİTİRESİM GELMİYEN HARİKA KAMPUSUMUZ :biggrin

Bilkent'in kampüsü ve imkanları gerçekten çok güzel :) açıkçası ilk başta şüphelerim vardı acaba özel okul çok mu kötü paralılar bursluları eziyo mudur tarzı ama sonra gidince farkettim ki insanlar (ben de dahil) ön yargılı yaklaşıyor :) kimin paralı kimin burslu olduğu anlaşılmıyor ve öğrencilerin arasında para muhabbeti bile geçmiyor. Özellikle fen fakültesinde garip tipleri hiç göremezsiniz :) not: burslular paralılardan daha zengin maşallah :D

Uludağ Üniversitesi

Ormana ve Uludağ'a bakan Görükle Kampusu 16 bin 303 dönüm. 10 bin dönümü 2 milyon ağaçlık bir çam ormanı. 800 bin metreküp su rezervi olan bir gölet, sulamada kullanılıyor, balık da yetiştiriliyor. Ormanın bin dönümlük kısmı tellerle çevrili yaban hayatı bölgesi. 3 bin sülün, 28 geyik, tavşan, güvercin ve çil keklikleri burada yaşıyor. Kampusta futbol sahaları, olimpik tartan pist, 10 açık, bir kapalı tenis kortu var. Yüzme havuzu ve 3 fitness center de yakında açılacak. Üniversitenin kendisinin tek ve iki kişilik odalardan oluşan 750 kişilik üç yurdu var. Kampusta Bursa Gazeteciler Cemiyeti, Nilüfer Belediyesi ile birlikte yılda 150 etkinlik düzenleniyor. Bursa'ya 18 km uzaklıktaki kampusta bir hastane de bulunuyor.

bence en güzeli bizimkisi.

bide orda üstümüzde boğaziçi gördüm. tamam kampüsü çok güzel olabilir ama içindeki elemanlar işe yaramaz. orda bir firmanın reklam maskotu olarak şenliklere katıldık adamlar çimlere yayılmış uyuyor resmen. biz konserde kopuyoruz,basketbol,futbol vs..... etkinlikler yapıyoruz millet tınn. yazık yane ot olmuşlar iice ona üzüldüm.

cukurova ünvvvvvvvvv kampüsümüzz harika arkadaslarrr valla

en iisi ege üniversitesi hepsibiyerde eğlence ne ararsan var.

Anadolu Üniversite ve Ege Üniversitesi gördüğüm en güzel kampüslerdi

Geri