en başarısız kim a milli takımda

en başarısız futbolcumuz kim

• hakan balta

Kullanılan: 5 4.7%
  • servet

Kullanılan: 3 2.8%
  • gökhan

Kullanılan: 9 8.5%
  • emre

Kullanılan: 5 4.7%
  • mevlüt

Kullanılan: 11 10.4%
  • nihat

Kullanılan: 1 0.9%
  • tuncay

Kullanılan: 58 54.7%
  • sabri

Kullanılan: 7 6.6%
  • emre

Kullanılan: 7 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    106
  • Anket kapatılmış .
tunCay........... hayatım boyunca toplam o kadar kufretmedım heralde o adama..

tunyaca o kadar yuklenmeyin 2 gun once takimla calismaya basladi sakatti ama bana gore hepsi kotu oynadilar :S

tuncay sanlı,mevlüt,nihat,semih, bu adamlar milli takımda oynayacak kapasitede oyuncular değiller rakipleri tedirgin edebilecek düzeydede futbol oynamıyorlar şimdi fatih terim yansın dursun bir hakan sükürün takımda olması neleri değiştirebilirdi bir düşünsün, sokaktaki cocuk bile hırslı olan basaralı olur portekiz macında bir hakan sükür hasan sas,ümit karan olsaydı neler olurdu

herkes kötüydü ama tuncaya dün çok sinir oldum bir insan kötü oynar ama o kaddar ruhsuz ve vurdum duymaz oynamaz

futbolcular kötü olabilir ama gecenin en kötüsü kesinlikle bu sistemsizlik içinde sanki uluslararası bir turnuvaya değil de hazırlık maçına çıkıyormuşçasına saçma sapan bir kadroyla macera arayışına giren fatih terimdir...
adam gibi bir oyun yapısı ve kadro kurulsaydı o zaman kötü diye yerden yere vurduğumuz futbolcular hakkında görüşlerimiz değişebilirdi

Tuncay ve Emre
__
gokdeniz ve semih duruken o tuncy neden oynadı.
mehmet topuz neden alınmadı.
arda neden yedek.
ugur boral nerde.
mevlut kim nerde calısıyo.
neden Türk oyuncular Aurelio kadar istekli değil.

Aurelio - Kazım olmasaydı neyimizle övünecektik bilmiyorum.. :saskin

tabiki tuncayy tuncayın yerine ardayı katması lazımda ilerde mevlütle nihat olcaktıı o zaman gol bulma şansımız daha fazlaydıı ama yıldıray olsaydı bu maçtada oynasaydıı oyunu daha iyi yönlendiridi bence...

neden ibrahim toraman diilde servet? tmm c.ronaldoyu hiç bi türk oyuncu tutamaz ama bence toraman servetten daha ii tutardı..

Sen İbrahim Toramanı 2 Sene Önceki İbrahim Toraman Sanıyorsun Sanırım O Kadar Formsuz Ki Gökhan Zan'ın Yerine Bile Tercih Edilmedi... :eek:ut:

Gökhan Zan Da Formunda Değil İbrahim Toraman'da Ama Başka Adam Yok Ülkeden Stoper Çıkartamıyoruz Yoksa Gökhan Zan İstenilen Düzeyde Diye Alınmadı Kadroya Mecburiyetten Alındı...

bu takımda sadece gs li yok her takım var iyi takımlar ama poğ gibi oynadı bazıları en iyisi kazım kazımdı 2 kişilik oynadı

Geri