en büyük korkum hacklenmek

eray1092

New member
Reaction score
0
sevgili arkadaşlar, bu konuda fazla bilgili değilim. ama bilgisayarımdaki bilgilerime girilmesinden ve msn adresimin hacklenmesinden korkuyorum. ama bu konuda beni koruyacak bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. hepinize saygılar sunuyor ve bayramınızı kutluyorum

hoşgeldin iyi forumlar

aramıza hoş geldin dostum

şifrelerin vs korkma s,dostum forumda gerekli bütün açıklamalar var fazlası ile biraz oku ara kaparsın zaten:)

OnceLikLe HosgeLdin.. ben bir kac tavsiye vereyim istersen.. biLincLi kuLLanici asLa hackLenmez ;)

1. OnceLikLe sunu sakin unutma, net aLeminde guven deniLen sey 1 seneden sonra basLar..
2. Herkezi kendin gibi sanma ;)
3.MSN kuLLanicisi oLdugun icin sakin sakina Mp3, Resim, Program vs gibi dosyaLari direk MSN den aLma..
4. SifreLerini sadece isim, sadece rakam ( deniz1980, 0123456 ) vs gibi seyLer yapma.
5. Her Sifrende farkLi bi kac sey kuLLan ( Mynet uyeLigin war diyeLim [email protected] sifrende mynet i animsaticak bisey kuLLanabiLirsin 3ray1902M misaL.. buradaki M mynet'in M si :) artik kafana g0re.. )
6. Adult sitelere girme, eger ihtiyacin warsa Forumlardan karsiLa ve mumkun oldugunca Yorumlari okumaya caLish.
7. PC 'inde mutLaka bir Antivirus ve SpyWare Programi buLundur.
8. MaiL adresLerindeki diger e-posta adres boLumlerini mutLaka yapiLandir. gizLi soru ve cevaplarina dikkat et.
9. koLay geLsin.. =]

partizan yapmış açıklamayı bize
hoşgeldin demek kalır :)

hoşgeldin iyi forumlar :)

ya allaha şükür korkmadım ve başıma gelmedi belki ilk zamanlarda en güvensiz anlarda bile başıma gelmedi için rahat olsun kardeş partizan kardeşlin dediklerini yap sen herşey tıkırında gider zamanla zaten siteden okuyarak öğrenirsin

ii forumlar. . .

iyi forumlar dostum hosgeldin aramıza

eray1092' Alıntı:
sevgili arkadaşlar, bu konuda fazla bilgili değilim. ama bilgisayarımdaki bilgilerime girilmesinden ve msn adresimin hacklenmesinden korkuyorum. ama bu konuda beni koruyacak bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. hepinize saygılar sunuyor ve bayramınızı kutluyorum

20 kagıda ben seni her turlu kotulukten korurum :D Sen merak etme :D

Geri