En Büyük Felaket AKP

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2jbut6e.jpg

EN BÜYÜK FELAKET AKP

Şener'den eski partisine en ağır eleştiri..

"Yüce Divan'dan kaçış planı"

AKP'den ayrılarak Türkiye Partisi'ni kuran Abdüllatif Şener, AKP döneminin yolsuzlukların yaygınlaştığı, karanlık ve kirli bir dönem olduğunu söyledi. İmar planı değişikliklerine ve İhale Yasası'ndaki düzenlemelere dikkat çeken Şener, "Eğer bir ihale özel yasaya bağlanıyorsa orada temiz iş yoktur" dedi.

"Misyon üstlenmişler"

Deniz Feneri ile ilgili iddiaların ürkütücü bir hal aldığına dikkat çeken Şener, hükümetin adım atmamasının düşündürücü olduğunu söyledi. Şener, AKP döneminde Türkiye'nin her alanda erozyona uğradığını vurgulayarak "Sanki mevcut iktidar bir misyon, bir görev üstlenmiş. Bu görev, Türkiye'yi değerlerinden, menfaatlerinden uzaklaştırmaktadır" diye konuştu.

"En büyük felaket AKP"

Mevcut iktidarın elinde Türk ekonomisinin kendi ihtiyaçlarına göre değil, gelişmiş ülkelerin ihtiyaçları göre yeniden şekillendiğini savunan Şener, "Bir ülkenin başına bundan daha büyük bir felaket gelemez. Bir ülkenin başına gelebilecek en büyük felaket AKP'dir" dedi.

(Cumhuriyet)

Kaynak

haber güzel ama Sayın Şener bu açıklamaları geç yaptı, hiç yapmasaydı belki sempatizanı artabilirdi..

Şener ile Cİndoruk'un söylemleri bana benzer geliyor hayret !!!! acaba bu 2 parti Türkiyede oluşmaya başlayan ulusalcı oyları çalmak için tezgah hazırlığında olmasınlar malum hazır oy baldan tatlıdır

akp ve diğer partiler , hepsi aynı . seçimlerden önce " imf ye hayır , abd ye hayır , haçlılara hayır " diyip dururlar . iktidara geldiklerinde ise ne kadar laik ne kadar dinci ne kadar atatürkçü olursalar olsunlar , amerikalı ve israilli abilerinin kıçının dibinden ayrılmıyorlar . şimdiye kadar hiç bir partiye güvenmedim . ama bu bir kaç aydır pamukoğlu diye bir paşa çıktı . takip ediyorum . biraz güvenimi aldı . ya bizi tamamen batırır ki ( amerikalıların yalakası olacaksak batalım hatta aç kalalım daha iyi ) yada oda diğer iktidarlar gibi amerikalı tom amcaların dediğini yapar . ayrıca atatürk zamanında batı ikiye bölünmüş ve sürekli silahlanıyormuş. yani adamlar birbiriyle uğraşmaktan sevri bize imzalatamadılar . atatürk şanslı zamana denk geldi . tıpkı osmanlı kurulduğunda balkanlarda mezhep çatışmasının olması gibi . ama şimdi yavaş yavaş zemin hazırlıyorlar . türk milletini çok kötü acılar bekliyor . ne yaparsak yapalım . bu partilerle veya başka bir şeyle alakası yok . partiler sadece bu süreci hızlandırır veya yavaşlatır . ülkeyi küresel sermayeye açmak lazım içimize kapanırsak vuran çok olur ama dünyayı yönlendiren büyük şirketlerin türkiyede bir sermayesi olursa türkiyeyi korumak zorunda kalırlar çünkü türkiye batarsa buradaki fabrika larıda batar . biraz mantıklı düşünün .milliyetçilik (kafatasçılık ) emperyalist devletlerin 3. dünya ülkelerini bölmek için kullandıkları bir araç . artık savaşlar ekonomi ve emperyalizm le oluyor . top tüfek son çare olarak kullanılıyor . tayyip biraz akıllıya benziyor . diğer hükümetler gibi içe kapanıp milliyetçilği öne atmıyor. uluslar arası sermayeyi ülkeye kazandırıyor. isterseniz büyük ülkelerdeki ekonomilere bakın . komünist rusya bile farkına vardı . ülkemizin fitneye düşmemesi için küresel sermayenin içine girmemiz lazım . kapitalist sistem olunca türkiyede kaos ortamı oluşmasını istemezler . aynen abd gibi ve avrupa gibi .

Ben ona buna değil de..

Ak Parti'de çalıştığı o kadar günlerin boşa gitmesine üzülüyorum ..

Hani diyenler olabilir..adam hazıra konmadı filan ama .. klasik ulusalcılardan pek farkı kalmamış ...

MG_eVİL Akp'deyken Nerdeydi.. Parti'den Çıkınca Mı Aklına Geldi... Ayrıca Bu Akp'nin Taban Çatlağını Anlatıyor... Hayırlı Olsun Yavaş Yavaş Çözülüyorlar..

Çözülürse gene aynı görüşte ismi farklı parti kurarlar ;)

Vah Vah; Sayın Şenere BakanLık Yaptığı 5 YıL Bu AK Partiyi Çözmek İçin YeterLi GeLdi. Sanırım. Şu Soruyu Sormak İsterdim Kendisine ve Samimi Bir Cevap BekLerdim. BaykaL ve Diğer Önde Gelen MuhaLifLer Eğer AKP'den Biri Aday OLacaksa Bu Şener OLmaLıdır Sözünden DoLayı AdayLık BekLerken GüL'de Israr EdiLmesi Sizi Kızdırdımı? ''BuLunmaz Hint Kumaşıyım, BaykaL BiLe Beni istiyor Diye Düşünerek mi? Hareket ediyorsunuz.

Hiçkimse 5 yıL KaLdığı Bir Yer Hakkında Bana Kötü Şeyler Söylemesin.Kötüyse Neden Durdun O Kadar.İhaneti Sezdiysen, 1 Dakika Daha Durmaman Lazımdı.Siyasetin Pis Ayak OyunLarına Daha Başında Başlamışsın.Dakika 1 GoL 1.

Ağababan, TemeLLerindeki İdeoLojinin ÜLkemizdeki temsilcisi ''BaykaL'' Sana Böyle Tavsiye Etti Sanırım..

Ben ona buna değil de..

Ak Parti'de çalıştığı o kadar günlerin boşa gitmesine üzülüyorum ..

Hani diyenler olabilir..adam hazıra konmadı filan ama .. klasik ulusalcılardan pek farkı kalmamış ...

MG_eVİL Akp'deyken Nerdeydi.. Parti'den Çıkınca Mı Aklına Geldi... Ayrıca Bu Akp'nin Taban Çatlağını Anlatıyor... Hayırlı Olsun Yavaş Yavaş Çözülüyorlar..

Çözülürse gene aynı görüşte ismi farklı parti kurarlar ;)

üff kardeşim neden bana muhalifsin sen ben bi türlü çözemedim... zaten kurmuyor musunuz... milli görüş refah fazilet saadett akp kurmaya devam ediyorsunuz ülkenin nesi var ne si yok nemalanıyorsunuz işte... ayrıca şimdi şener parti'sine destek versenize hani sizin kökenden ya... ben muhalif'im ben konuşabilirim ama siz desteklediğiniz bi partiden fırlamayı destek verinde büyüklüğünüzü görelim...:goz::goz::goz:

Evet katılıyorum Akp bu ülkenin başına gelmiş en büyük felakettir çok doğru.

Geri