En Büyük Beşiktaşlı! Mustafa Kemal ATATÜRK(Ispatlı)

Atatürk Fenerbahçelidir bunun tersini söylemek komik olur bunun ispatları bile vardır kulübümüzü ziyaretindeki sözleri bir gs Fb maçından sonraki sözleri en net kanıtlarıdır

Atatürk Fenerbahçelidir bunun tersini söylemek komik olur bunun ispatları bile vardır kulübümüzü ziyaretindeki sözleri bir gs Fb maçından sonraki sözleri en net kanıtlarıdır

ßĻάςЌ ξάģĻę;2902432' Alıntı:
Atamızın Bjk'li Oldugunu Bile Bile Fenerbahcelidir Demesınler O Zaman Saygı Göstersınler!!Lafıda Çarpıtmayalım Lütfen :goz: Edit:

Bu Belge Dediklerin Telegolde Çıktı Tek Tek Yalan Oldukları Gün Işıgınada Çıktı=))) Boşa Çabalama Sahte Haberlerle =)

o senin dedigin telegol de degil haber türk de igrenç tuğrul un kendi kendine saçmalamalarıydı hepside yalan ve yanlışdı dediklerinin zaten sonrada gönderildi çamur attıgı ve yalan haber yaptıgı için tuğrul yenidoğan ezik biridir sana burda uzun uzun onun tüm dediklerini ispatıyla çürütürüm gerekirse de bunu herkes biliyor, gerçekleri kötü kedi yazmış git oku da ögren

paylaşım yapıyoruz art niyetli oluyoruz tebrikler.

yoo atatürk takım tutmuyo bana msj yolladı .

ben takım tutarsam olmaz dedi ama bir takımı varmış türkiye

zuhahahahaha

dostum bu fenerbahçenin resmi sitesinde yayınlanıor telegol programını 7 senedir kesintisiz izlerim böle bişi görmedim ben telegolde tabii telegol senin rüyaların için ekstra bir program yapıorsa onu bilemem

Demekki programları boş boş izliyorsun çünki bu ispatların yalanlandığı programı bende izledim yani demmeki telegol bizim rüyalarımıza extra program yapmıyor ama programda geçen olayları boş boş izlediğin için sana bi extra yapsa iyi olur ;) bundan sonra daha dikkatli izle

Atatürk'ün hangi takımı tuttuğu önemli değil...önemli olan Atatürk le aynı takımı tuttuğunu düşünebilmek...onun ruhunu,havasını,duygularını hissedebilmek ve bununla övünmek....

kim istemezki Atatürk le aynı takımın taraftarı olmak...

onların yalan olduğu isatlandı
mesela
o gs maçı esnasında Atatürk ün İran Şah'ı ile görüşmek üzere iran a gittiği ve hatta çekilmiş bir resimlerinin olması bir Fenerbahçe sahtekarlığını daha gün yüzüne çıkardı.

Hatırlarsınız Umarım Fenerli 1 Başkan Atatürke Suikast Düzenlemek İstedi Ve Bu Şerefsizlik Gerçekleşmeden Bu Olay Ortaya Çıktı Ve O Başkan İdam Edildi ???? Şimdi Soruyorum Atatürk Nasıl Fenerli Olabilir =))) Gurur Duyuyoruz Atatürkte KARTAL...

ne deseniz ne yazsanız boş "ATATÜRK FENERBAHÇELİDİR" BİTTİ.:sigara:

dostum sana 2 sözüm var

1.2003 yılında bjk başkanı serdar bilgilinin fenerbahçe ye açtığı dava neticesinde mahkeme Türk Tarih Kurumundan 15 tane Uzman tarihçiyi görevlendirdi.Bu 15 tarihçinin uzun araştırmaları sonucunda Atatürk ün BJK li olduğuna karar verildi.

2. 2004 yılında fatih kolejinde yapılan Atatürk Hangi Takımlı adlı konferansta o zaman ın 1. liginde bulunan 18 takımın başkanlarıda vardı.Konferans sonunda başkanlardan İmza toplandı. Atatürk Beşiktaşlı,Fenerbahçeli,Galatasarylı,Trabzonsporlu vs..... diye 18 takımında adının bulunduğu 2. ligdende bir kaç takımın adının bulunduğu kağıtlar vardı ve en fazla oyu Beşiktaş topladı işin en ilginç tarafı ise Atatürk ün beşiktaşlı olduğunu iddia eden kağıt ın altında GS başkanı Özhan Canaydın ve Fenerbahçe Klübü Başkanı AZİZ YILDIRIM'IN da imzasının olmasıydı

Bencede bunların üstüne ne yazsak boş
Atatürk ün Beşiktaşlı olduğu herkes tarafından kabul edilmiş birşey
Heralde Bunlar sana yeter
Aynı yazıyı tekrar tekrar yazman bir şey değiştirmez ;)
ATATÜRK BEŞİKTAŞLIDIR İSPATLIDIR DELİLLİDİR TARTIŞILACAK BİRŞEY YOK

ßĻάςЌ ξάģĻę´ herkes biliyorki Hiçkimse yokken biz vardık....
:p

bence SAMSUN yada SİVAS taraftarıdır

cf1e189e35290db641b5b257810c408d.gif

Geri