En ateşli taraftar belli oldu!

lazzuri53

"LazigoL"
Altın Üye
Reaction score
0
'En Ateşli Taraftar Kim?' konulu anketimiz sona erdi. Tam 2 milyon 800 bin oy alan, son güne kadar olağanüstü bir çekişme içinde geçen anketimizde ilk sırayı müthiş şovları, bandosu ve ateşli taraftarıyla tüm sporseverlerin beğenisini kazanan Eskişehirspor taraftarı aldı.

83.835 oyalan Eskişehirspor taraftarı 5.84'lük beğeni ortalamasıyla
anketimizi ilk sırada tamamladı. Eskişehirspor taraftarını, 80.086 oy ve 5.55'lik ortalamasıyla Galatasaray taraftarı, üçüncü sırayı ise 83.255 oy ve 5.47'lik ortlalamasıyla Beşiktaş taraftarı takip etti.

Fenerbahçe ve Trabzonspor tarfatarlarının ilk 5 içinde yer alamadığı listede ilk 5 sıra ise şöyle oluştu:

TARAFTAR ADI OY ORTALAMA PUAN

1-
Eskişehirspor Taraftarı 83.835 5.84
2- Galatasaray Taraftarı 80.086 5.55
3- Beşiktaş Taraftarı 83.255 5.47
4- Bursaspor Taraftarı 73.174 4.59
5- Karşıyaka Taraftarı 73.284 4.15

Kaynak ve TÜM SIRALAMAYI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN..

Hadi Fenerliler bir kulp bulun.:DDDD

Bunun için ankete gerek yoktu zaten anketlede belli olmaz tribunde neyin ne oldugu acık...Bi yanda tüm futbol camiasının tanıdıgı ÇARŞI var... :D :D
Çarşı dünyada 1. gerisi beni ilgilendirmez :D :D

Çarşı bu ankete Karşı... :durdurun

Duygusal bi anket sonucu çıkmış

Ben Bursa 1. Eskişehir 2. olur diye düşündüm ama enterasan sonuçlar çıkmış :)

Taraftarın AteşLisi Veya Ateşsizi MakbuLdür Diye Bişey Yok, En İyi Taraftar Takımına Sahip Çıkan Ve Gerektiği Yerde Görevini Yapıp, Rakip Takımı Maç İçinde, Sahada, Baskı ALtına ALabiLen Ve Giden Maçı, Takımını AteşLeyerek Kazandıran Taraftardır, Gerisi Teferruattır, Boş BeLeş Bağırıp Duran Taraftara Ben Taraftar Demem...

Taraftarın AteşLisi Veya Ateşsizi MakbuLdür Diye Bişey Yok, En İyi Taraftar Takımına Sahip Çıkan Ve Gerektiği Yerde Görevini Yapıp, Rakip Takımı Maç İçinde, Sahada, Baskı ALtına ALabiLen Ve Giden Maçı, Takımını AteşLeyerek Kazandıran Taraftardır, Gerisi Teferruattır, Boş BeLeş Bağırıp Duran Taraftara Ben Taraftar Demem...

Kesinlikle katılıyorum ve bir GS'li olarak BJK taraftarını tebrik ediyorum.

:D Vallaha ben günde 100 kere Göztepe'ye 10 verip Karıyakaya 1 puan veriyordum :D

Saçma sapan bir anket...

sahsen ben besiktaslıyım ama fenerin birinci olmasını
beklerdim ama ilk bese bile girememiş. bence bu sonuclar
oldukca yanlıs

Taraftar dediğin öle bi maç yenildiği zaman bırakan stada gitmeyen takımına küsenlerden olmuyacak taraftar iyi zamandada kötü zamandada yanında olucak takımının yenik duruma düştüğünde daha bi ateşli olucak bence.. ve bu tarife uygun taraftar GÖZTEPE taraftarıdır ve ilk 5te yok 6. o yüzden saçma bi anket bnce

Taraftar dediğin öle bi maç yenildiği zaman bırakan stada gitmeyen takımına küsenlerden olmuyacak taraftar iyi zamandada kötü zamandada yanında olucak takımının yenik duruma düştüğünde daha bi ateşli olucak bence.. ve bu tarife uygun taraftar GÖZTEPE taraftarıdır ve ilk 5te yok 6. o yüzden saçma bi anket bnce

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

sahsen ben besiktaslıyım ama fenerin birinci olmasını
beklerdim ama ilk bese bile girememiş. bence bu sonuclar
oldukca yanlıs

Bence sen fenerli ol o zman yada sen Beşiktaşın maçlarını fener macı zannedip izliyosunki böyle düşünuosun :D :D

bizim böyle trişkadan anketlerle işimiz olmaz :p bizi bilen bilir

yaşaaaaaaaaa fenerbahçeee :lol:

Ne zaman oldu bu anket hiç haberim olmadı,vay anasını sağlam Bursasporluyuz oy veremedik hadi hayırlısı,1.yide tebrik edelim...

:D Vallaha ben günde 100 kere Göztepe'ye 10 verip Karıyakaya 1 puan veriyordum :D

Saçma sapan bir anket...

:D:D.D:D:D:D:D hahahaha :D ibo dai sen yok musun sen :D

Karşıyaka'm 5. olmuş Göztepe Kaçıncı olmuş :D

Ama saçma bi anket ciddi. Fener nie yok??

Göztepenin de olması lazım dı..

Geri