en acilinden yardım isteğim var!!!

ηαχiѕα

New member
Reaction score
0
şöyle bi sorunum var.. durup dururken bilgisayarın internet bağlantısı gitti.. modeme baktığımda bağlı olduğumu görüyorum ama bilgisayar bağlanmaya çalışıyor. dedim bilgisayarı yeniden başlatayım .. bilgisaar ne güzel açılıyordu ki hoşgeldiniz yazısının ardından sadece duvar kağıdı gözüktü.. ne taskbar ne de başka bişi çalışmadı.. güvenli kipte çalıştırıyorum açılıyor ama normal açılmıyor .. nası çözebilirm bu sorunu acaba?

benimde bi kere ekranım öyle gitti format attım ama bi yolu vardı belki

ya anlamadım noodu durup dururken.. şuan da normal bi şekilde açıldı ama o taskbar gelene kadar 10 dakka geçti.. .. bişi engelleyiyor sanırım ama anlamadım.. ve hala internete bağlanmaya çalışıyor..pfff bu ne yaaa

yapabilirsen bi tarama yaptır makinana.sorunun explorer.exe gibi görünüyor (taskbar yok)...
muhtemelen ya bişey kastırıyor ve açılamıyor yada virüslendi.

Başlat->çalıştır->gpedit.msc->kullanıcı yapılandırması->yönetim şablonları->masaüstü->active desktop normalde yapılandırlmadı şeklindedir.ama sen yine de onu etkinleştir bakalım düzlecek mi.

ctrl+alt+del e bas ve yeni görevde ardından acılan pencereye explorer.exe yaz bide bunu dene bakalım

Başlat->çalıştır->gpedit.msc->kullanıcı yapılandırması->yönetim şablonları->masaüstü->active desktop normalde yapılandırlmadı şeklindedir.ama sen yine de onu etkinleştir bakalım düzlecek mi.

vala denedim ama olmadı.. :(

ctrl+alt+del e bas ve yeni görevde ardından acılan pencereye explorer.exe yaz bide bunu dene bakalım

daha önce denedim ama görev yöneticisi açılmıyor..

sadece güvenli kipte açabiliyorum pcyi.. sistem geri yükleme yapsam ?? düzelir mi acaba?

:biggrin ohh bee sistemi geri yükleme yapınca düzeldi.. açılmamasının sebebi başlangıçta açılması gerekli servislerde bikaçtanesi açılamaıyormuş.. sorun bundan ileri geliyomuş .. olay görüntüleyicisinden baktım :) ama tabb onların açılmasını engelleyen neydi bilemiyorm.. herkese çok teşekkürler .. sorun çözülmüştür..

Geri