En İyi Media Player ?

En İyi Media Player ?

• Windows Media Player

Kullanılan: 71 14.5%
  • Winamp

Kullanılan: 43 8.8%
  • BSPlayer

Kullanılan: 115 23.5%
  • Real Player

Kullanılan: 2 0.4%
  • Gom Player

Kullanılan: 95 19.4%
  • media player classic

Kullanılan: 44 9.0%
  • Divx Player

Kullanılan: 8 1.6%
  • Tunes

Kullanılan: 6 1.2%
  • VLC

Kullanılan: 76 15.5%
  • Diğer(Aklıma Gemeyenler Varsa Paylaşalım)

Kullanılan: 31 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    490
"BSPlayer" özelliklede filmciler için süper...

Hepsinin yerıi ayrı bence, müzik dinleiyceksen winamptan, .avi dosyaları için bs player dan, dvd için windvd den, diğer bütün herşey için (.mp4, .swf, vs. açamadıklarında dahil) ise pek tabe media player classic ten şaşmıycaksın! Haa yanlarında nolur nolmaz diye bi vlc player bulundurmaktamakta fayda var :p

kesinlikle ama kesinlikle gom player ı tek geçerim...

GOM pLayer......

BS PLAYER =)

Codecleri Yükleyin tmmdır ;)

arkadaşlar tartışmasız gom player :) ayrıca ekolayzırı var böylece ses ayarını yapabilirsiniz.genellikle dvd film izlerken ses düşük çıkar. bu programla böyle bi dert ortadan kalkmış olur. görüntü kalitesi de gayet iyi.gom player kullanın pişman olmazsınız.

bsplayer gom kullanıyorum memnunum ayrıca itunes winamp ve media var orta derecede herkesin kullandığı gibi.. total video player vasat ... divx player zaten o olmazsa çoğu program bi işe yaramaz..
:D diğerlerini bilmiyorum bi yorum yapamıyorum..

km pleyr ın üstüne tanımam hem kendi kocdekleri var hemde bilgisayardaki kodekleride bulup kullanıyor ve yok yok ne ararsan gibi bişey herkezin denemesini tavsiye ederim arkadaşlar

Windows Media Player:melek

GOM player. diğerlerinde( bs,wimamp,pdvd,wmp,wmpclssic,vlc) bazı videolarda sadece ses çıkarken gom çalıştırıyor. müzkte ise AİMP2 hepsinden çok daha fazla kullanışlı ses kalitesi de kötü deil. ha bi de bilgisayar kasıldığı durumlarda XMplay. winampla hemen hemen aynı olmasına rağmen en kötü bil.de bile kasmadan çalışıor.

Geri