En İyi 8 Parfüm

ben de hugo boss'u tek geçerim valla,
ama parasız kalınca açığını alıyorum ne yalan sööliyim :)

parfümler gusel lafım yokta
bu dıs gorunusleri ne ole yaa
adamlar uzaydan inmiş gibi kap yapıyolar yeminle:)

bir şişe limonlu eyüp sabri tuncer kolanya sürdümmüydü benden iyisi yok hahaha:D

Issey Miyake ben bunu kullanıyorum bence en iyisi bu

1-orjinal parfüm almak büyük sorun gerçekten :( (çok pahalı fiyat sölemeye başlıyorum sadece bi tane söyliycem (yurtdışından getirtmek çok mantıklı tabii eğer getirtebilen varsa :D)

fahrenheit geçen sene 200 milyondu :( (ama aralarında en pahalılarından denilebilir) :eek:
bi de seti vardı(deodorant,parfüm,duş jeli şeklinde) 400 milyona yakındı o da (250 $) :(

2-bence açık parfüm alana kadar hiç almayın(ben hayatımda hiç açık almadım bundan sonra da almam.nivea deodorantla dolaşcam ya da zara parfümler 50 milyonmuş onlara geçebilirim kokusu süper fahrenheit kadar olmasa da :D)

3-reactor haklı aslında parfüm neymiş temiz kokan bi insanın parfüme niye ihtiyacı olsun gidin deodrant sıkın :)

J@CK@L' Alıntı:
yess memorix KENZO benımde tercihim ..cok hoş bence ve başka kullanmıyorum....
helAl olsun bee Anlıyosun parfümden.bide hugo boss çulAr .......:):):) :clap: :clap: benim favoriim KENZO bAşkasıı__________.

VaLa ßeNDe ßi£MiyoRDuM :D

YiNeDe SaĞoL öĞReNMi$h oLDuq :D

ferrari black hiç kokladınızmı bilmiyorum ama bi ferrari manyağı olarak parfümüde çok hoşuma gidiyor...

Tütün kolanyasi derim :) begen begenir begenmeyenlede isim olmaz :) anadolu cocucguyuz

Geri