Mephisto
RBL
- Reaction score
- 0
Bana GÖre En İyİ Komedyen Cem Yilmaz Adamin Suratina Baksan Bİle GÜlÜyosun Yanİ O Kadar Komİk.Şahanda Pek Fena Deİl Ama En İyİ Cem Yilmaz.
Sİzce???
Sİzce???
BEYAZIN yılmaz savunucusu cemin yegane düşmanı mısın kardeşimfatu' Alıntı:Cem yılmaz'ın ne kadar seviyesiz bi insan olduğunu görmüyormusunuz yaa..! Nasıl öyle karaktersiz bi insanı sevebilirsiniz hayret ediyorum size..! Adam klişeleşmiş bir sürü şeyi oturmuş düşünmüş yazmış ezberlemiş..! Utanmadan bide diyorki bunları o an uyduruyorum..! Bide bunlara inananlar var..! Karaktersiz, haysiyetsiz, ukala herifin tekidir. Çok güzel esprileri var yalan değil ama sadece bunları herkes bildiği seyrettiği için Cem Yılmaz çok popüler..! Eğer Beyazıt Öztürk'ün Stand up larıda böyle piyasada pi... olsaydı herkes seyretseydi..! Emin olun her zaman her yerde diye özellikle fanatiği olurdunuz..!
Ben gittim bundan 7-8 yı8l önce canlı 4-5 saat aralıksız..! Hiçbir tane dandik, kalitesiz, seviyesiz, karaktersiz, insan aşağılayıcı bi espri olmadan, ailenizle, seviglinizle, rahatlıkla gidip hiç durmadan gülebileceğiniz bi show du..! Bi stand up tı..! Bunu herkes izlemediği için ve sadece ona örenk te Cem Yılmaz da olduğu için Herkes onu biliyor onu söylüoyr..! Ben mesela daha bu Şahan denilen adamı ilk defa şimdi burdan okudum. Ben bu adam çok komik çok kaliteli diyebilirmiyim..?
Lütfen Beyaz'ın canlı stand-up'ını izelemeyenler böyle yorumlar yapmasınlar..! İzlediyseniz ve beyenmediyseniz o ayrı..! Kimse beyenmek zorunda değil..! Ama ben beyenmeyenin sorunlarının olduğunu kesinlikle düşünürüm..! Bne şahsen 7 yıl önce 20 yaşımdayken askerlik çağım gelmişken oturduğum yer göl olmuştu altıma işemekten..! huhahuhauahuahuah..!