Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ttnet e çünkü adsl dandik
bill gates e windows hataları yüzünden
gerets e yanlış kadrodan
canaydın a parası yok die
sokağa tüküren adama
msn de engelleyene
hackhell de banlayana
ya forumda küfretmiomda msnde benimle konuşanlar bilirler her sözüm bi küfürle biter o yüzden ben diğer seçeneğini işaretledim ben herşeye küfrederim yapım bu
çocukları kaçırmışlar ya bide o adi herifin robot resmini vermişler her gördüğümde ne küfürler ediyorum buraya yazsam bırak banlanmayı üyeliğimi silerler
Kadın programLarına çok küfür ederim.. ßanu aLkan Semra hanım felan ßi ara modaydı çok küfürümü yedi garipLer.. ama o ßanu alkanın sevgiLisimiydi neydi TV'deki onu gördüğüm yerde . . . . . . .. . . .. . !!!!
harbi aslında istesek de istemesek de ağzımızdan bir tanecik bile olsa çıkıyor... hayatın gerçeği işte, çocukluktan beri alışıyoruz... anketi kısa tuttum, çünki ekle ekle bitmez
konuşmaya başladığımızdan beri bize küfür öğretmeye çalışmadılar mı, her ne kadar içten bir iş de yapsak beğenilmeyip hakarete uğramadık mı? neyse, aslında küfretmek iyidir ama etrafta kimseler yokken ya da toplu bir şekilde... en azından deşarj olmak için... yoksa çok da toplumsal bir şey olsa da hoş bir olay sayılmaz....
canımın istedii herkeseama her zmnda cnım istemez kötü biri diilim benhayatın kendisine ederim we başımızdaki büük başlarabizim rht yaşamamızı özgürlüklerimizi kısıtlayan herkese...daha saymıcam anlayan anladı sonra adamız küfürbaza çıkıcaksaygılar...