En Çok Taraftar Galatasaray'da.!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
En çok taraftar G.Saray'da!
'Takım taraftarlarının dağılımı' araştırmasına göre, Türkiye'de en çok taraftar Galatasaray'da.

zwj3nd.jpg

Aylık pazarlama iletişimi dergisi MediaCat, Mayıs 2009 sayısında TGI işbirliğiyle futbol taraftarlarının tüketici olarak profilini çıkardı.

En genç taraftar kitlesi, taraftar gruplarının eğitim durumları ve takım taraftarlarının dağılımına yönelik yapılan araştırmada ilginç sonuçlar çıktı. Araştırmaya göre Türkiye'de en çok taraftar Galatasaray'da.

Bir takım tuttuğunu söyleyen 15 yaş üstü kitlenin tuttuğu takımlara göre dağılımı şu şekilde:
Araştırmaya göre, Aralık 2008 itibariyle en fazla taraftar Galatasaray'da. Bir takım taraftarı olduğunu söyleyenlerin yüzde 39,70'si Galatasaraylı. Galatasaraylılar'ı yüzde 32,40'lık oranıyla Fenerbahçeliler takip ediyor. Beşiktaşlılar'ın oranı yüzde 18 olurken, Trabzonspor taraftarı olduğunu söyleyenlerin oranı yüzde 3,9'da kaldı. Beşinci sırada yüzde 1,45'lik oranla Bursaspor taraftarları bulunuyor. 'Diğer' takım taraftarları kitlenin yüzde 4,55'ini oluşturuyor.

Taraftarlar yaş gruplarına göre incelendiğinde, en genç taraftar kitlesi olarak yine Galatasaray taraftarları çoğunluğu oluşturuyor. Galatasaray'ı desteklediğini söyleyenlerin yüzde 22,20'si 15-20 yaş aralığında. Beşiktaş taraftarları arasında en kalabalık yaş grubu 25-34, Fenerbahçelile'rin yüzde 22,70'i 35-44 yaş aralığında.

'Üç büyükler'in taraftarlarının eğitim durumlarına göre yapılan araştırmada Fenerbahçeliler'in yüzde 39,30'u lise ya da daha üst eğitim düzeyinde. Beşiktaşlılar'da bu oran yüzde 37,50, Galatasaraylılar'da 37,06 olarak ortaya çıkıyor.

KaynaK

Ağbi birde idiaa etmezlermi en çok Taraftar Fener'de diye :) uyuz olurum

Sayısı Değil Yaptıkları Önemli.
Haydar Dümen' in de dediği gibi "Boyu Değil işlevi önemli :)"
Bir Beşiktaşlı olarak Şahsi Görüşüm.

Sayısı Değil Yaptıkları Önemli.
Haydar Dümen' in de dediği gibi "Boyu Değil işlevi önemli :)"
Bir Beşiktaşlı olarak Şahsi Görüşüm.

ne mutlu bize ki ikisi de var bizde :goz:

Yinemi Bu Acı Gerçekle Karşılacağız diye İçlerinden Gerçiren Taraftarları Duyar Gibiyim, Zuahahaaa:hhsopa:hhsopa:hhsopa:hhmanD:hhmanD:hhmanD

teşekkurler kardeş saol

hakLısın,ben GaLatasaray taraftarından memnun değiLim açıkçası..
gereken tepkiyi gerektiği gibi veremiyorLar..

Kesinlikle öyle
taraftarları yüzünden takımdan nefret ediyorum
sayısı çok olsada bişe değişmiyor :)

Vay maşallah vay.Onun için her maçı en fazla 7-8 bin kişiye oynuyorsunuz.Geçin arkadaşım bu araştırmaları falan.Hiç bir araştırma şu an bunun kesin sonucunu çıkaramaz.Biraz mantıklı olun.Araştırma sonuçları ne olursa olsun fikrim değişmez....

Kardeşlerim eğitim seviyesi yüksek kesimin takımı Fenerbahce dikkatinizi çekerim azcık :)

Forumdaşlarım kavgaya mahal verecek yorumlardan kaçınınız..Sonucta ikiside bu ülkenin en büyük iki güzide takımı..300 taraftar cok olsa ne olur 500 taraftar az olsa ne olur..bakın ikiside boşa sallıyo aynı sene..

Vay maşallah vay.Onun için her maçı en fazla 7-8 bin kişiye oynuyorsunuz.

Bence de taraftarın takıma yaptıgı desteğe bakmak gerekir.Gerek ekonomik gerek manevi.Gs taraftarı ekonomik olarak ne Fenerbahçe taraftarını geride bırakabilir ne de manevi olarak Beşiktaş taraftarını geride bırakabilir.

fenerbahçeLi arkadaşLarın hıı öyLe,yoo o yüzden mi tarzında mesajLar atmamaLarını rica ediyorum..
gaLatasarayLı taraftarLarın takımına bağLıLığı tartışıLır ama bu gaLatasarayLıLarı iLgiLendirir..

ѕσηυη¢υ;4291080' Alıntı:
Bence de taraftarın takıma yaptıgı desteğe bakmak gerekir.Gerek ekonomik gerek manevi.Gs taraftarı ekonomik olarak ne Fenerbahçe taraftarını geride bırakabilir ne de manevi olarak Beşiktaş taraftarını geride bırakabilir.

Stada gelen taraftarlardan bahsetmiyoruz arkadaşım burda..Feneri yada Bjk'yi üstün görmene gerek yok..Istatistikler ortada..Gerisi kuyruk acısından başka bişey değil..

Stada gelen taraftarlardan bahsetmiyoruz arkadaşım burda..Feneri yada Bjk'yi üstün görmene gerek yok..Istatistikler ortada..Gerisi kuyruk acısından başka bişey değil..

İkili tartışmaya girmek istemiyorum.

Ben de stada gelen taraftardan bahsetmiyorum.Takımına maddi ve manevi anlamda destek olan taraftarlardan bahsediyorum.En çok taraftar konusunda Gs üstünse bu bahsettiğim konularda da diğer iki takım üstündür bu kadar basit.

Kuyruk acısı lafını da çıkartan ben değilim.Yarası olan gocunur ben gerçekleri yazıyorum.Bu dediklerime itirazı olan var mı :goz:

Demekki yeni stadyum islerine yarayacak. Güle güle kullanin Turk Tekelom Arena'yi.

Galatasaray tutmuyacaklarda kimi tutacaklar,koskoca aslan varken :D

Geri