Emule Yardım

GunahKecisi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür diliyorum sizlerden ama 2 gündür deli oldum emule programını indirdim ve kurdum ama gel gelelim indirdiğim filmleri seyredemiyorum filmin üzerine tıkladığım zaman media player ı açıyor ve ufak bi pencere açılıyor members girişi gibi anlamıyorum neden öle oluyo arkadaşım codec sorunu olabilir dedi ama K-Lite Codec Pack Programını Kurdum Gene Banamısın Demedi Sildim Hem Emuleyi Hemde K-Lite yi tekrardan yükledim ama nafile aynı sorunla karşılaşıyorum. sizden ricam NEden filmleri izleyemiyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler.

Öncelikle Konun Yanlış Sorununa Gelince İstersen Quick Time Player Yıkle Cunku indirdiğin film online olarak lisans alan bi filme benzio quick time player kullan bakalım birde acacağından ben eminim :)

eğr filmlerin uzantısı .mov şeklinde ise k-lite ın içinden çıkan media player classic ile izlersin yine de izleyemiyorsan ya filmler korumalıdır. ya da bozuktur(yani indirmeyi yarıda bırakmışsındır.)
:goz: :goz: :goz:

Geri