Emule Yardım ( ACİL )

pharanoia

New member
Reaction score
0
Herkese iyi akşamlar.Emule ile ilgili ciddi problemlerim var.Hep düşüp IP alıyorum.Kaç kere sabit IP almaya ve port açmaya çalıştım olmuyor olmuyor olmuyor!! İşletim sistemim vista.Cidden yardımcı olabilecek insanlar cevap yazsın.msnden yardım dahada iyi olur bire bir.. :melek:melek:melek

Herkese iyi akşamlar.Emule ile ilgili ciddi problemlerim var.Hep düşüp IP alıyorum.Kaç kere sabit IP almaya ve port açmaya çalıştım olmuyor olmuyor olmuyor!! İşletim sistemim vista.Cidden yardımcı olabilecek insanlar cevap yazsın.msnden yardım dahada iyi olur bire bir.. :melek:melek:melek

sabit ip yi parayla alıyorsun yada bilgisayarını açtıktan sonra bir daha kapamııyorsun. Onun dışında yüksek ip alabilmek için emulenin kullandığı portu modemim firewall router destekli bişi ise orda port açarak hallediyorsun

emulenın kendi sitesine gir oda daha ıyı cevaplar alacaksın.sana tavsıyem modemın firewall'ını kapat.usb modem kullanıyorsanda unut port açmayı.usb modemde port açılmaz

Dipnot: yükseği düşüğü olan IP değil ID olacaktır :)

USB den bağlanmıyorum.Sabit IP alabilme yollarını yazıyorlar ama yapamıyorum kabul olmuyor.Cinnet geçiricem birisi yardım etsn ltfen =(

Geri