Emsisoft Anti-Malware 5.0.0.81 + Trial Resetter | HH & MU |

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
emsisoft-anti-malware,1,out.jpg

Emsisoft Anti-Malware, bir virüsten koruma ve kötü niyetli yazılımları temizleme aracıdır. Zararlılara karşı bilgisayarınız geniş kapsamlı olarak koruyan bu yazılım bilgisayarınızı; virüslere, truva atlarına, casus yazılımlara, reklam yazılımlarına, solucanlara, botlara, klavye kaydedicilere, rootkitlere ve numara çeviricilere karşı koruyabilmektedir.

Emsisoft Anti-Malware yazılımı; virüsten ve casus yazılımlardan koruma sağlayan iki ayrı tarama modülüne sahiptir. Sahip olduğu bu modüllerle iki ayrı tarama teknolojisi ile sisteminizi korumaktadır. Bu teknolojilerden birisi güvenlik yazılımlarının yıllardan beri sahip olduğu imza tabanlı tespit yapan halidir. Olası zararlılara karşı veritabanındaki bilgilerle tespit ve temizleme işlemi yapılmaktadır. Diğer tarama teknolojisi ise sezgisel tarama denilen ve günümüz güvenlik yazılımlarının asıl başarıyı yakaladığı teknolojidir. Bu teknoloji ile yazılım olası casus yazılımları sahip olduğu davranışsal harekerlerden zararlı olduğunu ayırtetmek suretiyle tespit etmektedir.

5044jr.jpg

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Önceki gün 1 yıllık ücretsiz lisans dağıtmış, kampanyayı kaçırmışız üzülmüştüm.
Trial reset'le kullanmayı deneyelim bakalım.

eyw kanka =) tekrar hayırlı olsun bu arada.

Abi ben bu trial reseti çalıştıramadım bir türlü müsait bir zamanında bir açıklama eklersen sevinirim.

Abi ben bu trial reseti çalıştıramadım bir türlü müsait bir zamanında bir açıklama eklersen sevinirim.

bi hata mı veriyo ?

bende var emsisoft ta 30 gün 29 olsun öle denicem.yoksa işe yaradığını bilemeyiz.

sen sorunu yaz ben sonra bakarım.ben şimdi dışarı çıkıyorum akşam a tekrar gelicem foruma :001_smile:

trail reseti çalıştıramadık bi el atsanız üstadlar..

unable to get e-mail adress. Make sure you are connected to the internet and try again after 10 minutes..

hatası veriyor 10 dk bekledim yine aynı war mı bi çaresi?

Geri